Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Een goede weegschaal (personenweegschaal) hoeft niet duur te zijn

Redactie     21:18     No comments


Een goede personenweegschaal hoeft niet duur te zijn. Dat werd bewezen in een test van de Consumentenbond. De Medisana weegschaal die als beste koop uit de test kwam kost maar zo'n 15 euro.


Die test was al in 2015, maar het bewijst wel dat je voor een goede en betrouwbare weegschaal niet diep in je portemonnee hoeft te tasten. De als best geteste Medisana PS400 behoort nog steeds tot de meest verkochte personenweegschalen met heel veel tevreden gebruikers.

Kijk bij de aanbiedingen van Medisana personenweegschalen voor deze (en andere) weegschalen tegen de laagste prijs.

Verwacht voor die 15 euro alleen geen moderne functies als een geheugenfunctie en berekening van bijvoorbeeld BMI, vetpercentage en spiermassa. Verwacht ook geen app of persoonsherkenning, dat zijn allemaal extra's die je bij de Mediana PS400 niet tegenkomt. Dit is een eenvoudige weegschaal die snel en betrouwbaar je gewicht meet, en niet meer dan dat. En dat tegen een heel lage prijs.

Maar voor de meeste mensen is dat meer dan voldoende. Die wensen niet meer van een personenweegschaal.

Wil je meer gegevens meten en deze bijvoorbeeld met een app kunnen analyseren en / of op de weegschaal kunnen opslaan. Kijk dan bij de andere testen van personenweegschalen.

Ook bij de bovenstaande aanbiedingen van Medisana weegschalen kom je ook volop meer geavanceerde weegschalen tegen. Weegschalen die een complete lichaamsanalyse doen en je kunnen adviseren met bijvoorbeeld schema's om af te vallen. Maar de Medisana PS400 is daar niet de beste weegschaal voor. daarvoor heeft Midisana veel beter geschikte weegschalen.

Maar de beste goedkope eenvoudige weegschaal? Zo kun je de Medisana PS400 gerust noemen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.