Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Goedkope keukenweegschaal beste keukenweegschaal test

Redactie     15:44     No comments


Een goede keukenweegschaal hoeft niet duur te zijn. De Soehnle Compact 100 digitale keukenweegschaal is namelijk als beste keukenweegschaal getest.  Deze weegschaal koop je al voor minder dan 15 euro.


Voor dat weinige geld heb je een betrouwbare en nauwkeurige digitale keukenweegschaal met diverse handige functies die lekker compact is, dus makkelijk op te bergen is.

Kijk bij de aanbiedingen van Soehnle keukenweegschalen voor alle informatie en de laagste actuele prijs van deze beste keukenweegschaal uit de test.

Beste keukenweegschaal: Soehnle Compact 100

Ondanks zijn lage prijs presteert de Soehnle Compact 100 indrukwekkend. Zo is deze weegschaal in staat om een gewichtje van één gram al te registeren. Dat klinkt als heel gewoon, maar is het niet. Vrijwel alle andere weegschalen blijven dan op nul staan. Maar wat nog belangrijker is, ook bij veel hogere gewichten blijft deze beste keukenweegschaal tot op de gram nauwkeurig meten.


En dan zijn er nog de diverse handige functies zoals de tarra-doorweegfunctie die het mogelijk maakt op de weegschaal tussentijds af te wegen. Stel je moet 25 gram suiker en 130 gram bloem afwegen. Dan kun je eerst die 25 gram suiker afwegen, dan de weegschaal weer op nul zetten, en dan de bloem er bij doen en afwegen. Scheelt weer rekenen!

Ook kun je via een knopje wisselen tussen kilogram en pond / ounce. Handig bij buitenlandse recepten.

Het LCD schermpje met 1,2 centimeter hoge letters van deze Soehnle weegschaal is goed leesbaar, en ook de zeer platte vorm van deze toch als compacte weegschaal is een pluspunt. Je hebt maar heel weinig ruimte nodig om deze beste keukenweegschaal op te bergen.Zuinig met stroom is deze Soehnle keukenweegschaal ook. Zelfs al gebruik je hem iedere dag twee keer, dan doe je nog meer dan twee jaar met een batterij. Dat komt onder andere doordat deze weegschaal zichzelf kan uitschakelen als je dat zelf vergeet.

Soehnle geeft vijf jaar garantie op zijn keukenweegschalen.

Ander Soehnle keukenweegschalen

Naast deze door de consumentenbond als beste keukenweegschaal geteste Soehnle Compact 100 levert deze van huis uit weegschalen-specialist uit Duitsland nog meer goede keukenweegschalen. Hierbij bevinden zich ook grotere keukenweegschalen.

De beste keukenweegschaal uit de test kan namelijk maximaal 5 kilo wegen. Normaal gesproken meer dan genoeg voor in de keuken, maar zoek je een grotere weegschaal, dan is er bijvoorbeeld de Soehnle Comfort 300 die tot 10 kilo op de gram nauwkeurig kan meten of de Shoehnle Profi 200 die zelfs 15 kilo aankan.

In het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen van Soehnle keukenweegschalen vind je ze allemaal tegen een lage prijs.


Zie ook: Meer beste keukenweegschalen uit de test
Foto's: Soehnle

Onderwerpen:
Shoehle, goedkope keukenweegschaal, beste keukenweegschaal test, weegschaal keuken.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.