Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Goedkope keukenweegschaal is de beste keukenweegschaal in de test

De beste keukenweegschaal uit de test is een goedkope keukenweegschaal van nog geen 15 euro.

Goedkope keukenweegschaal beste weegschaal test

Een goede keukenweegschaal hoeft niet duur te zijn. De Soehnle Compact 100 digitale keukenweegschaal is namelijk door als beste keukenweegschaal getest. Deze weegschaal koop je al voor minder dan 14 euro.


Voor dat weinige geld heb je een betrouwbare en nauwkeurige digitale keukenweegschaal met diverse handige functies die lekker compact is, dus makkelijk op te bergen is. 

Niet vreemd dus dat dit de beste keukenweegschaal is in de keukenweegschaal test.

Kijk bij de aanbiedingen van Soehnle keukenweegschalen voor alle informatie en de laagste actuele prijs van deze beste keukenweegschaal uit de test.

Beste keukenweegschaal: Soehnle Compact 100

Ondanks zijn lage prijs presteert de Soehnle Compact 100 indrukwekkend. Zo is deze goede maar goedkope keukenweegschaal in staat om een gewichtje van één gram al te registeren. Dat klinkt als heel gewoon, maar is het niet. Vrijwel alle andere weegschalen blijven dan op nul staan. 

Maar wat nog belangrijker is, ook bij veel hogere gewichten blijft deze beste keukenweegschaal tot op de gram nauwkeurig meten. En dat is wat je van de beste weegschaal voor in de keuken verwacht.

Soehnle weegschaal beste keukenweegschaal test

Doorwegen
En dan beschikt de Soehnle Compact 100 nog de diverse handige functies zoals de tarra-doorweegfunctie die het mogelijk maakt op de weegschaal tussentijds af te wegen. Stel je moet 25 gram suiker en 130 gram bloem afwegen. Dan kun je eerst die 25 gram suiker afwegen, dan de weegschaal weer op nul zetten, en dan de bloem er bij doen en afwegen. Dat scheelt weer rekenen!

Automatisch omrekenen
Ook kun je via een knopje wisselen tussen kilogram en pond / ounce. Dat is handig als je buitenlandse recepten gebruikt, bijvoorbeeld van een Engelse receptensite.

Klein maar duidelijk
Het LCD schermpje met 1,2 centimeter hoge letters van deze Soehnle weegschaal is goed leesbaar, en ook de zeer platte vorm van deze toch als compacte weegschaal is een pluspunt. Je hebt maar heel weinig ruimte nodig om deze beste keukenweegschaal op te bergen.

Goedkope weegschaal Soehnle beste keukenweegschaal test


Zuinig met stroom is deze Soehnle keukenweegschaal ook. Zelfs al gebruik je hem iedere dag twee keer, dan doe je nog meer dan twee jaar met een batterij. Dat komt onder andere doordat deze weegschaal zichzelf kan uitschakelen als je dat zelf vergeet.

Soehnle geeft vijf jaar garantie op zijn keukenweegschalen.

Ander Soehnle keukenweegschalen

Naast deze als beste keukenweegschaal geteste Soehnle Compact 100 levert deze van huis uit weegschalen-specialist uit Duitsland nog meer goede keukenweegschalen. Hierbij bevinden zich ook grotere keukenweegschalen.

De beste keukenweegschaal uit de test kan namelijk maximaal 5 kilo wegen. Normaal gesproken meer dan genoeg voor in de keuken, maar zoek je een grotere weegschaal, dan is er bijvoorbeeld de Soehnle Comfort 300 die tot 10 kilo op de gram nauwkeurig kan meten of de Shoehnle Profi 200 die zelfs 15 kilo aankan.

In het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen van Soehnle keukenweegschalen vind je alle Soehnle weegschalen voor in de keuken tegen een lage prijs.


Zie ook: Meer beste keukenweegschalen uit de test
Foto's: Soehnle


Samenvatting:
Een goedkope keukenweegschaal van Soehnle is als beste keukenweegschaal getest. Opmerkelijk wat deze beste weegschaal keuken uit de test keukenweegschalen kost nog geen 14 euro. Hierboven een review van deze beste keukenweegschaal uit de keukenweegschaal test.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Soehnle maakt prima weegschaaltjes voor in de keuken die helemaal niet duur zijn. Het prijsverschil tussen een kwalitatief goede Soehnle keukenweegschaal en een weegschaal van een goedkoop onbekend merk is zo klein dat ik me niet kan voorstellen dat je genoegen neemt met een goedkope keukenweegschaal van Chinees fabricaat.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.