Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste onkruidborstel (elektrisch)

Redactie     07:45     1 comment


De onkruidbrander is een handige manier om onkruid te verwijderen dat tussen de tegels staat. Toch zijn er mensen die de voorkeur geven aan een onkruidborstel. Het nadeel van een onkruidborstel is echter dat het borstelen veel kracht kost. Bij de Eurom Elektrische Onkruidborstel heb je dat nadeel niet. Deze onkruidverwijderaar doet het werk bijna zelfstandig. Dit maakt de Eurom Elektrische Onkruidborstel tot de beste onkruidborstel.


Eurom Elektrische Onkruidborstel

Onkruid wegborstelen met de Eurom elektrische onkruidborstel is een fluitje van een cent. Helemaal makkelijk maakt de lange steel het werk. Je hoeft bij deze beste onkruidborstel niet te bukken en je laat de elektrische borstel het werk doen. De steel is op de gewenste lengte af te stellen. Deze is in hoogte verstelbaar van 90 centimeter tot 120 centimeter.De 400 watt elektro motor maakt het verwijderen van onkruid makkelijk. Je hoeft geen druk te zetten (het is zelfs beter dat je dat niet doet), de ronddraaiende nylon borstel doet het werk voor je. Er worden twee van deze borstels meegeleverd.

Een beschermkap met rubberen slip beschermt te borstel en zorgt er voor dat je geen last hebt van opspattend onkruid. Met een veiligheidsknop kun je de beste elektrische onkruidborstel snel stoppen als dat nodig is.


Deze Eurom Elektrische Onkruidborstel is geen onkruidbrander, hitte en vuur komt er niet aan te pas. Je kunt deze elektrische onkruidverwijderaar dus ook gewoon op houten vlonders gebruiken.

Prijs en specificaties

De prijs en specificaties van deze beste onkruidborstel kun je vinden bij de aanbiedingen van onkruidverwijderaars. Daar vindt je ook de laagste winkelprijs van deze en andere onkruidborstels.


Zie ook: Samenvatting:
Onkruid weg borstelen gaat wel heel eenvoudig met de Eurom Elektrische Onkruidborstel. Deze beste onkruidborstel (elektrisch) knapt het zware voor je op.Deze beste elektrische onkruidborstel is bovendien heel betaalbaar. Kijk hier boven voor alle informatie over deze beste onkruidborstel.

,


1
replies

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.