Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Tuinslangen test: Beste tuinslang voor iedere tuin

Niet 1 beste tuinslang maar wel 9 beste tuinslangen. Kijk hier voor de beste tuinslang in 9 categorieën.

Beste tuinslang test

Wat is de beste tuinslang? Die vraag is niet met één tuinslang te beantwoorden. Er zijn veel soorten tuinslangen met verschillende lengtes en diktes. Een grote tuin vraagt om een andere tuinslang dan een klein tuintje. Daarom hier de beste tuinslangen. Slangen voor verschillende soorten gebruik.


Het betreft tuinslangen voor kleine, middelgrote en grote tuinen. Tuinslangen met verschillende lengtes en tuinslangen in verschillende prijsklassen. Kijk hieronder voor alle informatie.

9 beste tuinslangen in hun klasse

Kijk in het overzicht met beste tuinslangen voor de negen beste tuinslangen van dit moment. Daar vind je ook alle prijzen, specificaties en ervaringen van de gebruikers van deze beste tuinslangen.

Het gaat hierbij om negen beste tuinslangen in negen verschillende lengtes, namelijk de beste tuinslang van 5 meter, 7.5 meter, 15 meter, 20 meter, 22.5 meter, 25 meter en 30 meter. Bij de beste tuinslang van 30 meter zijn er zelfs nog 3 testwinnaars in verschillende prijsklassen aangewezen.

Tuinslang voor een kleine tuin

Hieronder geven we een korte beschrijving van iedere beste tuinslang voor de kleinere tuinen. In het bovenstaande overzicht vind je ook de beste tuinslangen voor grotere tuinen!

Gardena spiraalslang

De Gardena spiraalslang is een prima tuinslang voor een klein tuintje, balkon of een terras. Deze slang heeft de vorm van een veer waardoor als hij niet gebruikt wordt zonder op te rollen een compacte vorm aanneemt. Oprollen en afrollen is bij een spiraalslang niet nodig.

Beste tuinslang test kleine tuin

De maximale lengte van deze spiraalslag is 10 meter, maar dan moet je hem wel strak uittrekken en dat zal je in de praktijk niet snel doen. De effectieve lengte stopt bij deze spiraalslang bij een meter of 5. Dus koop deze spiraalslang alleen als je een kleine tuin of een balkon hebt.

Kijk voor de actuele prijs van deze beste tuinslang van 5 meter (de beste tuinslang voor een heel kleine tuin) in het overzicht met beste tuinslangen.


Gardena City Gardening

Deze Gardena tuinslang is 7,5 meter lang. De typenaam City geeft het al aan, deze vrij korte tuinslang is bedoeld voor stadstuintjes. 

Voor een kleine tuin is dit een heel handige slang die je dankzij het Original Gardena System met één klik aan je kraan kunt klikken.

Beste tuinslang kleine tuin

Deze tuinslang wordt geleverd met kraanstuk, 2 koppelingen en een spuitpistool. Na gebruik rolt deze slang weer terug in zijn ronde vorm. 

Kijk voor alle specificaties en prijzen van deze beste tuinslang voor een kleine tuin in het bovenstaande overzicht met beste tuinslangen.

Hozelock spiraalslang

Evenals de bovengenoemde Gardena tuinslang is dit een spiraalslang. Deze Hozelock spiraal tuinslang is echter behoorlijk langer dan die van Gardena, namelijk 15 meter waarvan zo'n 10 meter effectief. 

De geweven polyester buitenkant geeft deze Hozelocl spiraalslang een uniek uiterlijk.

Beste tuinslang kleine tuin Hozelock spiraalslang

De binnenlaag is zeer elastisch en gemaakt van natuurlijk rubber dat niet scheurt of barst als het keer op keer wordt uitgetrokken. De spiraal tuinslang is slijtvast en UV-bestendig. 

Ook deze beste tuinslang wordt geleverd inclusief koppelstukken, een universeel kraanstuk en een tuinspuit die verstelbaar is.

In het overzicht met beste tuinslangen hier boven vind je ook de actuele lage prijs van deze beste tuinslang voor een kleine tot middelgrote tuin.

Langere tuinslangen voor grotere tuinen

Kijk voor deze en andere best geteste tuinslangen (ook voor grotere tuinen) bij het bovenaan genoemde overzicht met beste tuinslangen.

Of kijk bij de beste tuinbewatering voor meer best getest tuingereedschap om je tuin water te geven zoals meer beste tuinslangen maar ook de beste tuinhaspels, bewateringspompen, slangenwagens en meer.


Foto bovenaan: Gardena

Samenvatting:
Hierboven vind je een link naar de 9 beste tuinslangen van dit moment. Het betreft telkens de beste tuinslang van een bepaalde lengte. Drie van deze beste tuinslangen beschrijven we kort, het betreft goede tuinslangen van Gardena en Hozelock met een korte lengte. Klik op de link bovenaan voor alle beste tuinslangen, van alle lengtes.

Een reactie posten

0 Reacties