Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tuinslangen test

Redactie     10:56    


Ook bij een ogenschijnlijk eenvoudig product als een tuinslang is er veel kwaliteitsverschil tussen een goede tuinslang en en slechte tuinslang. Een goede slang gaat veel langer mee en is plezieriger in het gebruik. Daarom hier aandacht voor de beste tuinslangen die tegen een aantrekkelijke prijs te koop zijn.Heb je een kleine tuin of een balkon?  Kijk dan bij de beste tuinslangen voor kleine tuin.

Beste tuinslangen middelgrote en grote tuin

Hieronder kijken we naar twee andere tuinslangen. De beste tuinslang voor een middelgrote tuin uit de test en de beste tuinslang voor een grote tuin uit de test. In beide gevallen is er een Gardena tuinslang als beste tuinslang getest. Als je een goede tuinslang zoekt kom je al snel bij Gardena uit.

Alle informatie over deze en andere goede tuinslangen is te vinden bij de aanbiedingen van de Gardena tuinslangen. Daar vind je niet alleen alle specificaties en lage winkelprijzen, maar ook reviews en ervaringen van gebruikers van de tuinslangen.

Beste tuinslang middelgrote tuin: Gardena Classic

De beste tuinslang uit de tuinslang test voor een gemiddelde tuin is de Gardena Classic tuinslang. Zoals de naam aangeeft is dit een klassieke tuinslang zonder poeha. Maar wel een goede degelijke tuinslang (met 12 jaar garantie) die vrij is van schadelijke weekmakers en zware metalen. Deze beste slang is UV-bestendig en dankzij het hoogwaardige weefsel vormvast. Hij raakt ook niet uit zichzelf in de knoop.

Deze beste tuinslang wordt compleet geleverd, dus met een spuitkop, kraanstuk, adapter en waterstop. De lengte van de Garden Classic tuinslang is 20 meter.

Kijk voor meer informatie en de lage winkelprijs bij de bovengenoemde aanbiedingen van Gardena tuinslangen.

Beste tuinslang grote tuin: Gardena Comfort Flex

Met een lengte van 30 meter en een diameter van 13mm is de Gardena Comfort Flex de perfecte tuinslang voor een grote tuin. Deze beste tuinslang uit de test kan een waterdruk van 25 bar aan.

Ook deze beste waterslang is vrij van weekmakers en zware materialen, de best geteste tuinslang is wel UV bestendig en ook op deze Gardena tuinslang krijg je 12 jaar garantie.

Gardena levert ook met deze tuinslang een slang af die heel lang meegaat en die bovendien zeer geschikt is voor een grote tuin.

Kijk bij de aanbiedingen van Gardena tuinslangen hierboven voor alle informatie over deze beste tuinslangen uit de test. Je vindt daar ook andere goede tuinslangen van Gardena en je kunt er alle Gardena tuinslangen goedkoop kopen.


TIP: Voor een grote of middelgrote tuin kan een slangenhaspel of slangenwagen ook een goede optie zijn. Kijk bij de testen van slangenhaspels voor de beste producten op dat gebied.


Kijk bij het beste om de tuin water te geven voor meer best geteste tuinslangen, maar ook slangenwagens, slangenhaspels e.d.

Foto: Gardena


Samenvatting:
Wat voor jou de beste tuinslang is hangt ondermeer af van de grootte van de tuin en van de afstand tot de kraan. De lengte van de tuinslang is belangrijk, maar ook de kwaliteit. Er zit namelijk nogal wat verschil in kwaliteit tussen goede tuinslangen en slechte tuinslangen. Over het algemeen zijn Gardena tuinslangen de beste tuinslang. Kijk hierboven voor aanbiedingen van Gardena slangen de beste tuinslangen uit de tuinslang test.


, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.