Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Braun Series 7 beste scheerapparaat in test AD

 

Het AD (Algemeen Dagblad) heeft scheerapparaten getest. Hier de Braun Series 7, het beste scheerapparaat uit de test, en andere goede scheerapparaten uit deze test.De Brauns Series 7 is een heel compleet scheerapparaat (inclusief trimmer, oplader, reisetui en reinigingsstation) dat snel en comfortabel scheert. Hier informatie over dit beste scheerapparaat en andere best geteste scheerapparaten uit de test.

Beste scheerapparaat: Braun Series 7

Volgens de AD test scheert de Braun Series 7 net zo goed als de luxere Braun Series 9, maar dan tegen een prijs die 80 euro lager ligt. Het is een comfortabel scheerapparaat met scheerbladen dat heel goed meebeweegt met de contouren van het gezicht. De Braun Series 7 werd eerder ook bij andere tests, o.a. van Kieskeurig, als beste scheerapparaat getest. Vooral voor mannen met zware baardgroei is dit een heel goed scheerapparaat.
De Braun Series 7 kan zowel voor droog scheren als voor nat scheren gebruikt worden. Scheren kan ook met scheerschuim of scheergeld. Vier scheerbladen zorgen voor heel goede scheerprestaties. De sonische techniek van Braun "leest" de baard en past het scheren daarop aan. Dit scheert sneller en verkleind de kans op irritatie.

Tijdens het scheren kun je kiezen tussen vijf standen zodat je de gewenste kracht en zachtheid kunt selecteren.

De Braun Series 7 is te voordelig te koop via de eerder genoemde productlink en bij de beste online aanbieders van scheerapparaten te vinden op Beste Scheerapparaat Kopen.

Beste scheerapparaat met draaiende koppen

Heb je liever een scheerapparaat met ronddraaiende koppen dan een scheerapparaat met scheerbladen? Dan is de Philips Series 9000 voor jou het beste scheerapparaat uit de scheerapparaat test van het AD. Ook dit scheerapparaat scheert prima maar is iets minder snel, maakt wat meer geluid en is ook iets duurder dan de Braun Series 7.

Ook de Philips Series 9000 vind je tegen de laagste prijs bij de aanbieders op het bovenstaande Beste Scheerapparaat Kopen.


De Philips Series 9000 werd eerder ook al door Kieskeurig het hoogst gewaardeerd. Ook dit scheerapparaat is prima geschikt voor mannen met een zware baard. Dit scheerapparaat gebruikt drie scheerkoppen die soepel met de vormen van het gezicht meebewegen. 

15 keer per seconde wordt de lengte van de haartjes gecontroleerd en het vermogen van het scheerapparaat wordt daarop aangepast. Zo belast het scheerapparaat je huid niet meer dan noodzakelijk en levert een perfect glad resultaat af.

Wil je droog scheren of nat met water, scheerschuim of scheergel? Met de Philips Series 9000 kan het allemaal. Schoonspoelen kan onder de kraan. En trimmen is ook mogelijk, want dit beste scheerapparaat met roterende koppen is voorzien van een trimmer.

Beste voordelige scheerapparaat

Wil je niet te veel geld aan je nieuwe scheerapparaat uitgeven? Dan komt de Remington R9 als aanrader uit de test. Het is een wat eenvoudiger scheerapparaat die op punten als comfort, gemak en prestaties wat minder scoort dan bovenstaande beste scheerapparaten, maar ook nog niet de helft kost.


Op dit scheerapparaat is een trimmer aanwezig, er wordt een reisetui meegeleverd en de Remington R9 is waterproof. Een goed scheerapparaat als je met de prijs ruim onder de 100 euro wilt blijven.

Kijk voor alle goede scheerapparaten tegen de laagste prijs bij de aanbevolen winkels op het bovenaan genoemde Beste Scheerapparaat Kopen.

Zie ook:

Samenvatting:
Het beste scheerapparaat uit de test van het AD is Braun Series 7. Liever een scheerapparaat met draaiende koppen? Dan is de Philips 9000 het beste scheerapparaat uit de test. Zoek je een goedkoop scheerapparaat van goede kwaliteit? Dan is de Remington R9 als beste scheerapparaat getest. Kijk hier boven voor deze 3 beste scheerapparaten uit de test,

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *