Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Braun Series 7, Philips 9000 en Remington R9 beste scheerapparaat test AD

Het AD (Algemeen Dagblad) heeft scheerapparaten getest. Hier de Braun Series 7, het beste scheerapparaat uit de test, en andere goede scheerapparaten uit deze test zoals de Philips Series 9000 en de Remington R9.


De Brauns Series 7 is een heel compleet scheerapparaat (inclusief trimmer, oplader, reisetui en reinigingsstation) dat snel en comfortabel scheert. Hier informatie over dit beste Braun scheerapparaat en andere best getest scheerapparaat uit de AD test, de Philips 9000 en de Remington R9.

braun

Beste scheerapparaat: Braun Series 7

Volgens de AD test scheert de Braun Series 7 net zo goed als de luxere Braun Series 9, maar dan tegen een prijs die aanmerkelijk lager ligt. 

De Braun Serie 7 is een comfortabel scheerapparaat met scheerbladen die heel goed meebewegen met de contouren van het gezicht. De Braun Series 7 werd eerder ook bij andere tests, o.a. van Kieskeurig en Coolblue als beste scheerapparaat getest. 

Vooral voor mannen met zware baardgroei is de Braun Serie 7 een heel goed scheerapparaat.


Scheerkop Braun Series 7 elektrisch scheerapparaat

Scheerkop Braun Series 7 elektrisch scheerapparaat


De Braun Series 7 kan zowel voor droog scheren als voor nat scheren gebruikt worden. Scheren kan met dit Braun scheerapparaat ook met scheerschuim of scheergeld. 

Vier scheerbladen zorgen bij de Braun Series 7 voor heel goede scheerprestaties. De sonische techniek van Braun "leest" de baard en past het scheren daarop aan. Dit scheert sneller en verkleind de kans op irritatie.

Tijdens het scheren kun je kiezen tussen vijf standen zodat je de gewenste kracht en zachtheid kunt selecteren.

Handig is de uitklapbare tondeuse voor het scheren van bakkebaarden en nekharen. De accu is krachtig en geeft veel scheertijd. Dat is belangrijk, want met dit Braun scheerapparaat kun je niet via het stopcontact scheren.


Braun  scheerapparaat elektrisch

Ingebouwde tondeuse Braun Series 7


De Braun Series 7 is te voordelig te koop via de eerder genoemde productlink en bij de beste online aanbieders van scheerapparaten te vinden op Beste Scheerapparaat Kopen.
Beste scheerapparaat met draaiende koppen: Philips 9000

Heb je liever een scheerapparaat met ronddraaiende koppen dan een scheerapparaat met scheerbladen? Dan is de Philips Series 9000 voor jou het beste scheerapparaat uit de scheerapparaat test van het AD. 

Ook dit Philips scheerapparaat scheert prima maar is iets minder snel, maakt wat meer geluid en is ook iets duurder dan de Braun Series 7.

Ook de Philips Series 9000 vind je tegen de laagste prijs bij de aanbieders op het bovenstaande Beste Scheerapparaat Kopen.

Philips 9000 scheerapparaat elektrisch

Philips 9000: Waterproof scheerapparaat


De Philips Series 9000 werd eerder ook al door Kieskeurig het hoogst gewaardeerd en bij een internationale test van scheerapparaten als beste scheerapparaat bij een zware baardgroei getest. Dit scheerapparaat is dan ook prima geschikt voor mannen met een zware baard. Dit scheerapparaat gebruikt drie scheerkoppen die soepel met de vormen van het gezicht meebewegen. 

15 keer per seconde wordt de lengte van de haartjes gecontroleerd en het vermogen van het scheerapparaat wordt daarop aangepast. Zo belast het scheerapparaat je huid niet meer dan noodzakelijk en levert een perfect glad resultaat af.

Wil je droog scheren of nat met water, scheerschuim of scheergel? Met de Philips Series 9000 kan het allemaal. Schoonspoelen kan onder de kraan. En trimmen is ook mogelijk, want dit beste Philips scheerapparaat met roterende koppen is voorzien van een trimmer.
Beste goedkope scheerapparaat: Remington R9

Wil je niet te veel geld aan je nieuwe scheerapparaat uitgeven? Dan komt de Remington R9 als aanrader uit de test. Dit Remington scheerapparaat is een wat eenvoudiger scheerapparaat die op punten als comfort, gemak en prestaties wat minder scoort dan bovenstaande scheerapparaten, maar ook nog niet de helft kost.

beste goedkope scheerapparaat: Remington R9

Beste goedkoop scheerapparaat: Remington R9

Op dit Remington scheerapparaat is een trimmer aanwezig, er wordt een reisetui meegeleverd en de Remington R9 is waterproof. Een goed scheerapparaat als je met de prijs ruim onder de 100 euro wilt blijven.Meer goede scheerapparaten

Kijk voor alle goede scheerapparaten tegen de laagste prijs bij de aanbevolen winkels op het bovenaan genoemde Beste Scheerapparaat Kopen.

Of kijk bij de onderstaande testen voor meer best geteste scheerapparaten. Je vindt daar bijvoorbeeld het beste scheerapparaat om onder de douche te scheren, het beste scheerapparaat voor mannen met hardnekkige baardgroei en het beste scheerapparaat voor als je een gevoelige huid hebt.Samenvatting:
Het beste scheerapparaat uit de test van het AD is Braun Series 7. Liever een scheerapparaat met draaiende koppen? Dan is de Philips 9000 het beste scheerapparaat uit de test. Zoek je een goedkoop scheerapparaat van goede kwaliteit? De Remington R9 is als beste goedkope scheerapparaat getest. Kijk hier boven voor deze 3 beste scheerapparaten uit de AD test.

Een reactie posten

0 Reacties