Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste campingstoel (klapstoel, vouwstoel. standenstoel)

De beste campingstoelen. Met de beste klapstoel, standenstoel of vouwstoel voor op de camping. Maar deze beste stoeltjes kun je natuurlijk ook elders gebruiken.

Beste campingstoel test

Ga je op vakantie met de auto? Neem dan een paar campingstoeltjes mee. Met een goede campingstoel weet je zeker dat je comfortabele buiten kunt zitten op je vakantieadres. En een klapstoel of vouwstoel neemt maar weinig ruimte in de auto in. Maar wat is de beste campingstoel, klapstoel, vouwstoel of standenstoel? Hier kijken we naar de beste campingstoelen.

Alle beste campingstoelen


In het overzicht beste campingstoelen vind je al deze beste campingstoeltjes. Al deze klapstoelen, vouwstoelen en standenstoelen hebben een waardering van 5 uit 5 sterren gekregen van hun gebruikers. Het zijn dus goede, praktische en comfortabele stoelen voor op de camping of om mee te nemen op een dagje uit.

Kijk hierboven voor al deze beste campingstoelen, hun actuele winkelprijzen en andere informatie. Hieronder kijken we naar een selectie van de beste campingstoeltjes van in diverse soorten. De beste klapstoel, de beste vouwstoel en de beste standenstoel.

Beste klapstoel: Bo-Camp Copa Rio

De Bo-Camp Copa Rio is een comfortabele klapstoel die heel compact is in te klappen. Een uitblinker is stijl, comfort en functionaliteit. De beste campingstoel van dit moment.


Bo-Camp camping stoeltje

Bo-Camp klapstoel / camping stoeltje


Het frame is gemaakt van licht maar sterk aluminium, dat is voorzien van een sterk en luxe 600 denier polyester stof. Extra stabilisatoren zorgen voor een evenwichtig geheel, en een safely lock voor ongewenst inklappen. Het campingstoeltje zit comfortabel en kan tot 100 kilo dragen.

Kijk voor de lage actuele prijs in het bovenstaande overzicht. Bo-Camp biedt deze beste campingstoel aan in de kleuren donkergrijs (foto), lichtgrijs, blauw en rood.

Beste vouwstoel: Outwell Catamarca

Een heel ander soort campingstoel is de Outwell Catamarca. Deze beste campingstoel is geen klapstoel, maar een vouwstoel. Dat betekent dat je dit campingstoeltje helemaal kunt invouwen tot een pakketje dat in een draagzak past. Een ideaal stoeltje om lopend mee te nemen, en in je bagage neemt deze vouwstoel nog minder ruimte in dan in de bovenstaande beste klapstoel.

Beste vouwstoel Outwell campingstoel

Beste vouwstoel Outwell


Deze beste vouwstoel is aanmerkelijk steviger dan andere vouwstoelen. De Outwell Catamarca kan wel 150 kilo dragen! Hij is gemaakt van een stevig stalen frame met verstevigde verbindingen en kruisingen.

Ook het brede zitvlak maakt deze beste campingstoel (opvouwbaar) tot zeer geschikt voor dikkere personen. Het gewicht is met 4 kilo door al die stevigheid wel wat aan de hoge kant.

De beste vouwstoel wordt geleverd met een stevige draagtas. Hij is alleen in het zwart verkrijgbaar. Kijk bij de aanbiedingen van Outwell campingstoelen voor de actuele laagste prijs van deze beste campingstoel in de categorie vouwstoelen.

Beste standenstoel: Crespo standenstoelen

De beste standenstoel voor op de camping is van Crespo. Een standenstoel is een wat grotere (en meer comfortabele) campingstoel. In een goede standenstoel zit je zeer aangenaam en zoals de naam al aangeeft kun je deze campingstoel in diverse standen zetten. 

De standenstoel kan ook heel goed als tuinstoel worden gebruikt.

Crespo levert de standenstoel in diverse maten en varianten. Zo zijn er speciale versies voor langere mensen en voor dikkere mensen. Eveneens zijn er meer luxere versies en versies die dunner in inklapbaar zijn. Bij de aanbiedingen van Crespo standenstoelen vind je ze al deze versies van deze beste campingstoel.


Crespo campingstoel / tuinstoel

Beste vouwstoel Outwell campingstoel


De hierboven afgebeelde luxe campingstoel is uit de Crespo Deluxe serie. Dit is een zeer comfortabele campingstoel met een in zeven standen verstelbare rugleuning, een gepolsterde zitting en rugdek een extra hoge leuning en diepere en bredere zit. Opgevouwen is deze beste standenstoel voor op de camping of in de tuin slechts 7,5 centimeter dik.

Andere goede Crespo standenstoelen vinden we in de Crespo Compact serie (slechts 6 cm dik) en de Air-Deluxe serie (voor langere mensen).

Kijk bij het bovenstaande overzicht met beste campingstoelen voor alle beste campingstoeltjes (5 sterren) en alle prijzen, maten en specificaties.


Zie ook:


Samenvatting:
In het overzicht bovenaan vind je alle beste campingstoelen (5 sterren). Het betreft de beste klapstoel, de beste standenstoel en de beste vouwstoel. Het zijn allemaal goede campingstoelen die je online goedkoop kunt kopen. Uit het overzicht met goede campingstoelen kun je ook makkelijk de voor jou beste campingstoel selecteren.

Een reactie posten

4 Reacties

 1. Credo is helemaal niet zo goed. Telkens loslatende schroeven en makkelijk afbrekende zitting.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Apart, want Crespo stoelen komen wel meer als beste uit de test. Het AD (die krant) heeft de Crespo campingstoel ook als beste klapstoel getest. Nou weet ik niet of een duurtest deel uitmaakte van de AD klapstoel test, maar ze zijn wel aan het wrikken en duwen geweest.

   De Crespo campingstoel haalde een 7,7 als cijfer en was daarmee winnaar van de klapstoel test voor campingstoeltjes van Barletta, Dukdalf en Campart.

   Verwijderen
 2. Bij onze Crespo stoelen gingen de losse hoofdkussentjes rafelen waar de band bevestigd zit.
  Gingen de buizen scheuren in de lengte waar de verbinding horizontaal zit aan de voorkant nu scherpe randjes met ducktape weg geplakt...
  en zakte de bekleding van de beensteun aldoor weg naar het voeteneind....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb geen tuin want ik woon op een flatje. Daarom ben ik bij mooi weer meestal van huis. Ergens lekker in de natuur of langs het water van het mooie weer genieten. Daarom liggen er altijd 2 campingstoelen in de auto.

  Mijn tip is om erg op het comfort te letten. Ik zie veel van die kleine campingstoeltjes die heel makkelijk zijn om mee te nemen maar die ik helemaal niet fijn vind zitten. Vooral niet als je een groot deel van de dag op de campingstoel zit. Wij hebben daarom wat grotere maar goed inklapbare standenstoelen van Crespo. Die zitten veel comfortabeler dan die mini stoeltjes. Je moet met een grote campingstoel natuurlijk geen lange afstanden moeten lopen, maar wij blijven meestal wel in de buurt van de auto.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.