Beste droogmolen voor balkon (of binnen)

De beste drooglijn voor balkon / de beste droogmolen binnen in huis uit de test. De beste kleine lage droogmolen.


Bij een droogmolen denk je waarschijnlijk aan zo'n gevaarte in de tuin, maar er zijn ook bescheiden droogmolens die klein genoeg zijn om op een klein balkon te plaatsen. Ook voor binnen in huis of op een terras zijn deze droogmolentjes heel handig. We kijken hier naar de beste droogmolen voor een klein balkon.


Kijk bij de beste droogmolens uit de test voor de grotere droogmolens voor in de tuin.

Hier kijken we naar Leifheit Linopop, de beste droogmolen voor balkon, terras en binnenshuis. Een droogmolen die nauwelijks ruimte inneemt. De Leifheit Linopop en andere kleine droogmolens voor balkon, terras en binnenshuis  zijn te vinden in het overzicht aanbiedingen kleine droogmolens.

Je vindt daar ook alle prijzen en specificaties.


Leifheit Lino Pop-up, beste droogmolen balkon

Er zijn meer kleine droogmolens die heel geschikt zijn voor gebruik op bijvoorbeeld een klein balkon, maar de Leifheit Lino Pop-up springt er qua kwaliteit echt uit. Deze kleine droogmolen is heel praktisch, kost nauwelijks ruimte en biedt voor zo'n klein droogmolentje opvallend veel plaats aan je wasgoed. Ten opzichte van een droogrek biedt een droogmolen veel voordelen.

Natuurlijk zijn de afmetingen bescheiden. De totale lijnlengte is 14 meter. Dat is een stuk minder dan die van een grote droogmolen, maar je kunt er toch een gemiddelde wasmachine-lading op kwijt. De hoogte van de buitenste lijnen is 95 centimeter. Voor lakens is dat te weinig, maar broeken en badhanddoeken kun je er probleemloos op kwijt.


Ook het plaatsen gaat praktisch. Je kunt de Leifheit Lino Pop-Up met één hand uitklappen (zie video hier onder).Je drukt de grote knop die bovenop zit naar beneden en de vier armen zakken langzaam naar beneden tot ze vast klikken.


De ruimte die deze droogmolen inneemt is verbluffend klein. Slechts één vierkante meter! Ook opgevouwen neemt de droogmolen helemaal geen ruimte meer in. Dat is nog een voordeel van deze kleine droogmolen. Je neemt hem makkelijk mee op vakantie. In de auto of caravan neemt hij ingeklapt nauwelijks plek in.

En op het vakantieadres kan de droogmolen overal staan. Hij heeft immers geen standaard nodig, hij kan overal stabiel geplaatst worden dankzij de vier stevige pootjes en het brede standvlak. En voor het transport wordt er netjes een beschermhoes meegeleverd.


Er zijn goedkopere kleine droogmolens te koop (ook die vind je bij de aanbiedingen bovenaan), maar de beste droogmolen voor balkon, terras of binnenshuis is toch duidelijk de Leifheit Lino Pop-Up, en het prijsverschil is maar erg gering als je de meerwaarde aan kwaliteit in ogenschouw neemt.

De Lino Pop-Up wordt ook wel Leifheit Linopop genoemd.

Kijk voor alle prijzen, specificaties en mogelijkheden bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van kleine droogmolens.

Meer beste droogrekken en beste droogmolens


Foto's: Leifheit

Samenvatting:
De Leifheit Lino Pop-Up (Leifheit Linopop) is de beste droogmolen voor op een balkon en de beste droogmolen voor binnen. De beste kleine droogmolen neemt weinig ruimte in, maar je kunt er toch veel wasgoed op drogen. Dit is ook de beste droogmolen voor op vakantie want je neemt deze beste droogmolen voor balkon ook makkelijk mee in de auto.


Een reactie posten

0 Reacties