Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietshelm volwassenen, dames, heren (stadsfiets, e-bike)

 

Zoek je de beste fietshelm voor op een stadsfiets, e-bike of andere "gewone" fiets. Dit zijn de beste fietshelmen uit de test voor volwassen dames en heren.


Wat is de beste fietshelm voor volwassen (dames, heren), als we het over een stadsfiets, elektrische fiets (e-bike) of recreatieve fiets hebben (dus niet over een racefiets of een mountainbike)? De Abus Hyban komt dan regelmatig als beste fietshelm uit de test. Hier kijken we naar deze beste fietshelm voor vrouwen en mannen.


De beste fietshelm dames en heren

De Abus Hyban is een comfortabele fietshelm voor volwassenen die te koop is in 7 kleuren en in 2 maten (M en L). Kijk hier voor de aanbiedingen. Doordat deze beste fietshelm goed verstelbaar is kan deze voor vrijwel alle tieners en volwassenen op maat gesteld worden.
Beste fietshelm: Abyus Hyban

De Abis Hyban is een fietshelm met vele pluspunten. Het is een veilige fietshelm, met een ABS hard cover die toch licht van gewicht is. De helm wordt van binnen goed geventileerd omdat hij vrij open is, maar toch ook weer gesloten genoeg om je hoofd goed te beschermen. 13 lucht-inlaten, en 5 lucht uitlaten zorgen voor een zeer goede luchtcirculatie in de helm waardoor je het hoofd koel houdt onder het fietsen.

Optioneel zijn er voor deze beste fietshelm ook nog een winterkit en een regenhoes te koop.

Pluspunten Abus Hyban fietshelm
+ Door goede verstelbaarheid en keuze uit twee maten geschikt voor tieners, vrouwen en mannen.
+ Geschikt voor gebruik op stadsfiets, e-bike- toerfiets en sportfiets.
+ Veilige ABS hard cover behuizing.
+ Verstellen via handige draaiknop.
+ Perfecte ventilatie dankzij 13 lucht-inlaten en 5 lucht-uitlaten.
+ LED-verlichting op de helm zodat je op de fiets goed zichtbaar bent.
+ De padding (zachte binnenkant) van de fietshelm is uitneembaar en te wassen.
+ De riempjes zijn zacht en comfortabel.
+ Ook heel geschikt voor skaters en BMX.Minpunten kent de Abus Hyban fietshelm eigenlijk niet. Er zijn goedkopere fietshelmen, maar die zijn veel minder van kwaliteit (en vaak veel minder veilig). De prijs / kwaliteit verhouding van deze beste fietshelm voor volwassenen en tieners is juist heel erg goed. Een racefietser zal deze helm wat aan de grote kant vinden, maar dat is dan ook niet de doelgroep van de Abus Hyban.

De beste e-bike fietshelm

Als e-bike fietshelm is de Abus Hyban wel de beste fietshelm. We hebben het dan wel over een fietshelm voor op een gewone elektrische fiets en niet voor op een snelle speed pedelec. Omdat je op een e-bike over het algemeen veel sneller rijdt dan op een gewone fiets is het risico van vallen groter en kom je harder ten val wat de kans op hoofdletsel groter. Daarom wordt het dragen van een fietshelm op een elektrische fiets sterk aangeraden. De Abus Hyban is de beste e-bike fietshelm.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om deze beste fietshelm voordelig te kopen of kijk op Beste Fietshelm Kopen voor nog veel meer goedkope aanbieders en goede fietshelmen, ook voor kinderen.

Zie ook: Meer beste fietshelmen tests
Foto's: Abus


Samenvatting:
Bij een fietshelm test komt de Abus Hyban fietshelm keer op keer als beste fietshelm uit de test. De Abus Hyban is de beste fietshelm voor volwassenen en de beste fietshelm voor e-bike gebruikers. Dit is de beste fietshelm voor dames en heren, kijk bij de andere beste fietshelmen test voor de beste fietshelm voor kinderen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.