Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste moneybelt / heuptas (buideltas) voor heren

De beste moneybelt uit de test, een buideltas (heuptas) voor mannen om spullen mee te nemen als je geen jas draagt. Plus nog enkele andere goede moneybelts.

Fredricks heuptasje heren

Hoe neem je al je spullen mee als je geen zakken genoeg hebt, bijvoorbeeld omdat je geen jas draagt? Een heuptas (moneybelt) is dan een goede oplossing. In een goede heuptas kun je al je spullen kwijt, en bovendien draag je deze op een veilige manier bij je. Hier kijken we naar de beste heuptassen voor heren om hun portemonnee, rijbewijs, sleutels, telefoon en andere spullen mee te nemen.

De kleine heuptas wordt ook wel moneybelt (geldriem), reisportemonnee of buideltas genoemd. Maar hoe je dit tasje ook noemt, de heuptas is een veilig en praktisch hulpmiddel om je geld, paspoort. smartphone, sleutels, bankpas, creditcard en andere kostbaarheden bij je te dragen. Wat is de beste moneybelt / beste heuptas voor heren en dames? Hier lees je het.

In het overzicht beste heuptassen zijn alle heuptassen te vinden die de minimaal vier van de maximaal te halen vijf sterren hebben gekregen. Allemaal heuptassen waar de gebruikers erg tevreden over zijn en die bovendien heel betaalbaar zijn. Kijk voor de actuele lage winkelprijs bij het overzicht beste heuptassen en beste moneybelts.

Fredricks moneybelt

Deze Fredricks heuptas / moneybelt komt altijd van pas. Bij vakantie, stedentrips en festivals, maar ook bij outdoor activiteiten zoals wandeltochten, fietsen en paardrijden. Je neemt er al je spullen in mee zonder dat deze heuptas onder je kleding opvalt. Deze moneybelt is een ideale heuptas voor heren. Veel mannen vinden het niet plezierig een tasje te dragen, maar moeten toch hun spullen meenemen als ze geen jas en geen broek met voldoende zakken dragen. De Fredricks buideltas / reisportemonnee is dan een uitkomst.


Fredricks moneybelt. Beste heuptas heren


Fredricks moneybelt. Beste heuptas herenDeze moneybelt is gemaakt van een ademende stof wat het draagcomfort ten goede komt. Je kunt de Fredricks heuptas boven of onder de kleding dragen. Ook is deze buideltas gemaakt van materiaal met RFID bescherming die het skimmen van je pasjes voorkomt.

De actuele winkelprijs van deze kwalitatief zeer goede heuptas voor mannen is te vinden bij het bovenaan genoemde overzicht met beste heuptassen.

Voordelige TravelMore moneybelt 

Zoek je een voordelige maar goed heuptasje? Kijk dan eens naar de TravelMore moneybelt. Het is een goedkope heuptas, maar wel één die waterdicht, anti-skim en heel praktisch is.

Travelmore buideltas man

TravelMore buideltas mannen


De TravelMore moneybelt is wat goedkoper afgewerkt dan de Fredricks heuptas (de nummer 1 van deze lijst) en scoort wat minder hoog, maar de mogelijkheden zijn vergelijkbaar. Deze buideltas is verkrijgbaar in donkergrijs en lichtgrijs.

Eagle Creek Undercover Money Belt

De money belt uit de Eagle Creek Undercover serie is een wat kleinere heuptas (29 bij 13 cm) met 2 vakken met ritssluiting. Deze buideltas biedt minder ruimte aan grotere voorwerpen, maar is groot genoeg voor je paspoort, geld, sleutels, en ook je mobiele telefoon past er wel bij.

Eagle Creek moneybelt / buideltasje heren

Eagle Creek moneybelt / buideltasje heren


Deze heuptas is bijzonder goed afgewerkt en gemaakt van goede vochtabsorberende materialen. . Aan de achterkant bevindt zich vochtbabsorberend gaas. Dit heuptasje is te koop in de kleuren lichtbruin en wat meer donker bruin.

Eagle Creek Undercover reisportemonnee

Uit dezelfde Eagle Creek serie is deze reisportemonnee. Deze moneybelt heeft geen eigen riem (en is dus geen echte belt), maar maak je met klittenband vast aan je broekriem of de tailleband van je broek.


Eagle Creek moneybelt heren

Eagle Creek heupportemonnee heren


De reisportemonnee is van hoge kwaliteit, ademend en vochtafvoerend. Met een formaat van 11 bij 13 centimeter is het echter geen grote buidel.  Meer geschikt voor pasjes, geld en je paspoort. Ook deze beste reisportemonnee vind je bij de hierboven genoemde link naar de Eagle Creek Undercover money belts.


In het bovenaan genoemde overzicht met alle beste heuptassen vind je al deze moneybelts (en meer goede heuptassen voor heren) tegen een lage prijs.

Zie ook:


Onderwerpen:
Wat is de beste heuptas voor heren. Hierboven vind je een overzicht voor goede heuptassen voor heren die moneybelt / reisportemonnee / buideltas / reisheuptas / heuptas voor heren zoeken. Mannen kunnen zo'n kleine heuptas voor heren onder hun kleding dragen om hun spullen mee te nemen, zonder afhankelijk te zijn van een broek of jas met zakken. 

Een reactie posten

0 Reacties