Beste goedkope plafondventilator (onder de 100 euro)

Zoek je een goede maar goedkope plafondventilator? Hier vind je 4 van de beste plafondventilators (onder de 100 euro).

beste goedkope plafondventilator test Qazqa

Een plafondventilator heeft vele sterke punten, deze ventilator kan verkoeling bieden in een hele ruimte, staat nooit in de weg en is relatief stil. Zowel voor in de woonkamer als in de slaapkamer is de plafonventilator de beste ventilator.

Je moet een plafondventilator natuurlijk wel even ophangen, maar dat is niet moeilijker dan het ophangen van een plafondlamp. Overigens neemt een goede plafondventilator vaak de rol van deze plafondlamp over, want veel plafondventilatoren beschikken over verlichting.

Hier koop je voordelig een goede plafondventilator

Plafondventilatoren vind je tegen de laagste prijzen bij onderstaande aanbiedingen. Dit zijn de beste aanbieders. Je vindt er naast de hier onder genoemde goedkope plafondventilatoren ook nog heel veel andere goede ventilatoren.Bestron plafondventilator

Bestron is HET merk voor een goede maar goedkope plafondventilator, ze hebben een hele serie plafondventilators onder de 100 euro. De prijzen bij bovenstaande aanbiedingen beginnen al bij een euro of 60. Een ventilator met plafondlamp is ietsje duurder.


Goedkope plafondventilator Bestron

Goedkope Bestron plafondventilator


De meest populaire Bestron plafondventilator is de Bestron DC30 T die je hierboven ziet. Deze ventilator kent 3 snelheden, en beschikt over om te keren bladen zodat je kunt kiezen tussen ventilator bladen in de kleuren wit en esdoorn.

Naast de zomerstand (koelte) kent deze goedkope plafondventilator ook een winterstand (een goede verspreiding van de warme lucht). Ondanks zijn lage prijs (zie aanbiedingen) beschikt deze plafondventilator over een lamp. De ventilator is heerlijk stil en koelt goed. De lagere prijs merk je eigenlijk alleen uit het feit dat minder belangrijke luxe als een afstandbediening en timer ontbreken.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van ventilatoren voor deze beste goedkope plafondventilator. Je vind je nog veel meer Bestron plafondventilatoren onder de 100 euro.

Wist je dat een plafondventilator in de slaapkamer ook de muggen bij je weghoudt? Muggen hebben een grote hekel aan een sterke luchtstroming, zoals een ventilator produceert.

Qazqa plafondventilator

Qazqa is een wat duurder merk. Om onder de 100 euro te blijven moet je wel wat geluk hebben, maar bij de bovenstaande aanbiedingen vind je Qazqa plafondventilatoren onder de grens van 100 euro.


Goedkope plafondventilator Qazqa
Goedkope Qazqa plafondventilator


Hierboven zie je de Qazqa Fresh 30. Ook de foto hierboven toont deze beste plafondventilator onder de 100 euro (winkelprijs). Deze beschikt over zes draaibare bladen (je kunt zo kiezen tussen grijs of houtstructuur) en verlichting. Dimmen van deze verlichting kan, maar daarvoor heb je wel een externe dimmer voor nodig.

Ook op de foto bovenaan deze pagina zie je deze beste plafondventilator onder de 100 euro van Qazqa.

Kijk voor de prijzen en specificaties van alle Qazqa plafondventilatoren bij de bovenaan genoemde ventilator aanbiedingen.


AEG plafondventilator

Ook AEG heeft een goede goedkope ventilator in de collectie, die onder de 80 euro wordt aangeboden. Deze beschikt over slechts 3 ventilatorbladen, maar koelt desondanks goed. Bij de winterstand wordt de warme lucht naar beneden geduwd, zodat het juist warmer wordt in de kamer in plaats van kouder (zo bespaar je op je stookkosten).

Goedkope AEG plafondventilator

Goedkope AEG plafondventilator


Deze plafond ventilator van AEG heeft een modern RVS design. Verlichting ontbreekt.

Ook de AEG plafond ventilatoren zijn te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen.

Eurom plafondventilator

Eurom heeft een vergelijkbare plafondventilator tegen een vergelijkbare lage prijs. Een verschil met de AEG ventilator is dat deze goedkope plafondventilator beschikt over een bedieningspaneel dat je bij op de muur bevestigd. Daarvoor moet je een draad trekken waardoor installatie van deze plafond ventilator  wat meer werk is.

Goedkope plafondventilator Eurom

Goedkope plafondventilator Eurom


Meer goedkope plafondventilatoren

Ook ProfiCare, Relco, Westinghouse, Tristar, Masterlight, Artrom, Eglo en Castrafan maken goede goedkope plafondventilatoren die onder de 100 euro worden aangeboden. Bij de bovenstaande plafondventilator aanbiedingen vind je ze allemaal.

Kijk bovenaan bij de aanbiedingen voor alle laagste winkelprijzen, specificaties en meer goede ventilatoren. Je vindt daar alle goedkope plafondventilatoren.

Zie ook: Beste ventilatoren uit de test


Foto bovenaan: Qazqa plafondventilator

Samenvatting:
Ben je op zoek naar de beste voordelige plafondventilator? Hierboven vind je de beste goedkope plafondventilatoren. Dit betreft onder andere ventilatoren van Bestron, AEG, Eurom en Qazqa. Bij deze fabrikanten kun je terecht voor een goede goedkope plafondventilator. De beste ventilator plafond tegen een goedkoop prijsje is de Bestron plafondventilator. Hierboven vind je al deze goede goedkope plafondventilatoren en de goedkoopste winkels om een ventilator te kopen.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Wat ook zeer bepalend is het geluid dat de ventilator maakt. Meestal is de eerste stand al voldoende om toch verkoeling te krijgen. Dan is ook het geluid aanvaardbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij de aanbiedingen boven kan je bij de selectie het geluidsniveau van de plafondventilator opgeven. Je ziet dan alleen de stille plafondventilator. Een plafondventilator die minder dan 40 dB geluid maakt is een stille plafondventilator, maar in de lijst staan ook plafondventilators die nooit meer dan 30 dB aan geluid produceren. Deze ventilatoren zijn bijzonder stil!

      Verwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.