Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste smart speaker voor Google Assistant: LG WK7 ThinQ

Redactie     14:08     No commentsBen je op zoek naar een goede draadloze speaker die ook nog eens je Google assistent is? Kijk dan vooral naar de LG WK7 ThinQ Xboom. Dit is een heel betaalbare smart speaker met Google Assistant. De LG WK7 ThinQ is winnaar van de EISA Award als beste smart speaker. Deze prestigieuze award wordt ieder jaar door de redactie van elektronische tijdschriften van over de hele wereld toegekend.

De LG WK7 ThinQ is dan ook een heel goede slimme speaker die alle mogelijkheden van Google Assistant ondersteund, en dat tegen een prijs die veel lager ligt dan die van vergelijkbare concurrerende smart speakers.

De beste smart speaker voordelig kopen

Kijk voor de actuele lage prijs van deze beste smart speaker bij de aanbiedingen van deze beste slimme speaker.Beste smart speaker: LG WK7 ThinQ

Niet alleen de interessante prijs is voldoende om de award van beste smart speaker toe te kennen. Daarvoor moet de slimme speaker ook wel wat kunnen. En ook met de prestaties zit het bij de LG smart speaker goed.

Vraag het Google Assistant
Via Google Assistant bedien je de smart speaker helemaal met de stem (via knoppen of smartphone-app kan natuurlijk ook). Met je stem stel je de vragen (gewoon in Nederlandse spreektaal), en via internet zoekt de speaker naar de antwoorden. Deze worden vervolgens netjes voorgelezen. Het weer, de files, je agenda, maar ook informatie van andere bronnen van internet zoals wikipedia, woordenboeken en andere websites.

Streamen naar televisie en slimme apparatuur bedienen
Beschik je over een Google Chromecast dan kun je ook via smaakopdrachten aan je speaker video streamen naar je televisie. Bijvoorbeeld van Netflix of YouTube. En ook andere smart apparatuur zoals slimme verlichting en een slimme thermostaat kunnen worden gekoppeld zodat je dit alles met je stem kunt bedienen.

Natuurlijk kun je ook je muziek via je netwerk of vanaf je telefoon streamen. Dat kan met Bluetooth, maar ook via WiFi.


Dankzij de gevoelige microfoon van de LG WK7 ThinQ kan dat vanuit de hele kamer.

Via de LG app kun je meerdere van deze speakers aan elkaar koppelen en zo een multiroom audio-netwerk creëren.

Prima geluid uit een relatief kleine speaker
En dan de geluidskwaliteit. Een heel belangrijk onderdeel van een speaker. Ook die is prima in orde bij deze beste smart speaker van LG. De Koreaanse elektronica-gigant werkte voor de ontwikkeling van deze speaker samen met audio-specialist Meridian. Deze samenwerking levert een geweldig geluid op, met heldere zang en zuivere hoge tonen in combinatie met een verrassend krachtige bas.

De cilindrische luidspreker kun je overal in de kamer plaatsen, ook in een hoek. De kamer wordt gevuld met een mooi vol geluid.


Zie ook: Meer testen smart speakers


, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.