Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vaatwassers test Consumentenbond en Kieskeurig

Redactie     12:52     2 comments


Welke vaatwassers zijn als beste getest door de Consumentenbond en door Kieskeurig? De beste vaatwassers uit hun testen, die nog steeds verkrijgbaar zijn, kun je hier vinden.

Kijk hier voor de beste vaatwassers uit de test

Kijk in het overzicht met beste vaatwassers Consumentenbond en Kieskeurig voor de beste vaatwassers uit hun testen en reviews. Al deze vaatwassers zijn nog verkrijgbaar.

Het betreft zowel de beste inbouw vaatwassers als de beste vrijstaande vaatwassers. De beste vaatwassers volgens de Consumentenbond zijn gebaseerd op hun testen en betreft zowel de beste vaatwasser als de beste koop (de vaatwasser met de beste prijs / kwaliteit verhouding). De adviezen van Kieskeurig zijn gebaseerd op de beoordelingen van hun gebruikers.

Beste vaatwasser kopen

Een andere aanrader voor het kiezen van de voor jou beste vaatwasser is Beste Vaatwasser Kopen. Daar vind je de beste (en goedkoopste) aanbieders van vaatwassers, de actuele Vaatwasser top 10 en een Vaatwasser Keuzehulp waarin je vaatwassers kunt kiezen en vergelijken, reviews kunt lezen en veel meer.

Tips vaatwasser kopen

Ook willen we hier nog wat tips geven voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste vaatwasser.

Energielabel
Het energielabel geeft aan hoeveel stroom de vaatwasser gebruikt. Bij vaatwassers loopt dit van energielabel A tot A++++. Een gemiddeld zuinige vaatwasser heeft een A++ label (maar er zijn ook heel veel vaatwassers die dat niet halen). Een heel zuinige vaatwasser heeft het A+++ energielabel, en een enkele extreem zuinige vaatwasser weet het A++++ label te halen.

Met een zuinige vaatwasser kun je jaarlijks enkele tientjes op de energierekening besparen, en natuurlijk is energiezuinig beter voor het milieu.

De indeling van de vaatwasser
Naast de technische mogelijkheden en specificaties is de indeling van de vaatwasser erg belangrijk bij het kiezen van de voor jou beste vaatwasser. Let als je online een vaatwasser kiest goed op de foto van de indeling en bedenk goed wat je op dit punt nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld extra veel ruimte voor glazen en bekers nodig en minder voor borden, let dan goed op of de indeling van de vaatwasser daarbij aansluit. Het is erg handig als je de indeling flexibel kunt aanpassen naar behoefte.

Bosch


Bestekkorf en besteklade
Een belangrijk onderdeel van de indeling is de ruimte voor het bestek. Je hebt vaatwassers met een bestekkorf en vaatwassers met besteklade. De uittrekbare besteklade gaat niet ten koste van de andere bergruimte en het bestek wordt beter schoon in een besteklade. Maar toch zijn veel mensen niet gecharmeerd van een vaatwasser met besteklade omdat het veel meer werk is om het bestek op de lade te leggen dan dat je het in een bestekkorf laat glijden.

Capaciteit vaatwasser
De voor jou beste vaatwasser biedt natuurlijk genoeg ruimte voor al je vuile vaat. Deze capaciteit wordt in couverts uitgedrukt. Een couvert staat voor ongeveer een bord, een beker en één set bestek. Reken dus voor een gezin van 4 personen dat 3 maaltijden gebruikt op 4 x 3 = 12 couverts. Dit is wel een indicatie, want je hebt ook te maken met glazen en bekers tussendoor, pannen en schalen enz. Neem het aantal couverts dus niet te krap.

Geluidsniveau
Vooral als je een open keuken hebt is het geluidsproductie van de vaatwasser belangrijk. 50 db of meer staat voor een luidruchtige vaatwasser. Zoek je een stille vaatwasser, dan mag de vaatwasser niet meer dan 45 db produceren. Het geluidsniveau van de meeste vaatwassers zit tussen deze twee waarden.

Gebruik het bovenstaande overzicht van de beste vaatwassers volgens Consument en Kieskeurig en de pagina Beste Vaatwasser Kopen om de voor jou beste vaatwasser te vinden.

Zie ook: Vaatwasser testen
Foto bovenaan: Siemens


Onderwerpen:
Beste vaatwasser consumentenbond test, kieskeurig, beste koop vaatwasmachine, beste vaatwassers test consumentenbond.

,


2
replies
  1. Waarom kom ik als ik doorklik op de link 'beste vaatwassers Consumentenbond en Kieskeurig' direct op de website van Bol.com uit? Waarom krijg ik niet gewoon een overzicht of lijstje te zien en kan ik zelf bepalen bij wie ik de desbetreffende vaatwasser ga kopen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is een overzicht van de beste geteste vaatwasser door de consumentenbond en kieskeurig met al hun informatie, verzorgd door Bol.com. U mag natuurlijk helemaal zelf bepalen bij wie u de gewenste vaatwasser koopt :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.