Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste wespenvanger / wespenval. Geen last van wespen meer

Weg met wespen! Hier een overzicht van de beste wespenvangers en wespenvallen en tips en aanbiedingen om je beste wespenvanger goedkoop online te kopen.

Beste wespenval test

Een wespenvanger is een eenvoudig hulpmiddel om de wespen die in je tuin komen uit te schakelen. Iedereen kent de traditionele wespenvanger wel. Deze wespenval is een potje dat je met siroop of andere zoete vloeistof vult en ophangt. De wespenvanger is zo gemaakt dat de wesp wel naar het zoet toekan maar er nooit meer vandaan komt. Maar wat is de beste wespenvanger?

De wespenvanger (of wespenval) is geen ingewikkeld apparaat. We zien dan ook nauwelijks verschil tussen de ene traditionele wespenvanger en de andere. De keuze kun je dus baseren op je persoonlijke voorkeur voor uiterlijk en natuurlijk de prijs. Het effect van al deze wespenvangers is vrijwel gelijk.

In het overzicht aanbiedingen alle wespenvangers vind je diverse wespenvangers. Hieronder kijken we naar enkele van de traditionele wespenvallen.

Moderne plastic wespenvanger

Populair is deze wespenval van Silverline. Pluspunten van deze wespenvanger zijn de lage prijs en het gebruiksgemak. Deze beste wespenval is makkelijk schoon te maken van siroop-resten en dode wespen.

Silverline wespenvanger
Wespenvanger kunststof


De wespenvanger oogt wel erg plastic, maar het wat fantasieloze uiterlijk heeft wel tot gevolg dat deze wespenvanger ook nergens misstaat. Als kleur is er voor geel gekozen omdat dat de kleur is die wespen het meest aantrekt. Deze wespenval is ontworpen om te hangen.

Kijk voor de laagste actuele prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van wespenvangers.

Plaats een wespenval ongeveer 10 meter van de plek waar je zit. Dat is dichtbij genoeg om de wesp bij je weg te lokken, en ver weg genoeg om geen last te hebben van de wespen die op de wespenval afkomen.

Traditionele glazen wespenval

Onderstaande glazen wespenvanger is een heel traditionele wespenval. Deze hebben hun opening aan de bovenkant, doordat de wesp niet recht omhoog kan vliegen kan hij er niet meer uitkomen.

wespenvanger glas

Wespenvanger glas

Deze wespenvallen zijn zeer effectief. Bovendien is deze wespenvanger mooi om te zien met zijn glazen behuizing. Nadelen heeft deze echter ook. Deze wespenvanger is door zijn vorm minder makkelijk schoon te maken en minder makkelijk te vullen. Je koopt ze per twee tegen een lage prijs. 

Helaas is de blauwe versie door zijn kleur wat minder effectief. De koude kleuren lokken de wesp niet, waardoor dat alleen van de geur moet komen.

Kijk voor de actuele winkelprijs en meer informatie bij de bovenstaande aanbiedingen van wespenvangers.

Voeg bij een wespenvanger wat afwasmiddel aan het suikerwater / siroop toe. Dit is niet voor de geur, maar omdat het afwasmiddel de oppervlaktespanning van de vloeistof verlaagd. Hierdoor zinkt de wesp eerder weg.Wespenvanger met dubbele toegang

Deze wespenvanger van Guard'n Care (een expert in ongediertebestrijding) beschikt over openingen aan de bovenzijde en onderzijde zodat je de wesp eerder vangt. De onderzijde is zo ontworpen dat de wesp niet zo kan ontsnappen.

Wespenvanger ingang boven en onder

Wespenvanger ingang boven en onder


Deze wespenval is voordelig in aanschaf, vooral als je er meerdere koopt. Je kunt deze wespenvanger namelijk ook aanschaffen in sets van 2 of 3 stuks. Kijk voor de prijs bij de aanbiedingen.

Om te voorkomen dat de wespen van de wespenval jouw kant op komen kun je een schoteltje met een geur waaraan de wesp een hekel heeft op tafel zetten. Bekend is de kruidnagel, maar ook azijn, gesnipperde ui, koffie en wierook houden wespen weg.

Design wespenvanger

Bij de meeste wespenvangers wordt er veel meer naar functionaliteit dan naar design gekeken. Vaak zien ze er niet uit. Bij onderstaande wespenval van het designmerk PTMD is dat een heel ander verhaal. Deze decoratieve wespenvanger is niet alleen gemaakt om wespen te doden, maar ook op je terras op te vrolijken.

Design wespenvanger PTMD

Design wespenvanger PTMD


Deze beste wespenvangers, en nog veel meer andere goede wespenvangers zijn te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen van wespenvallen.

Zie ook:
 
In deze test kijken we naar de beste wespenvanger  / beste wespenval. Het betreft wespenvangers om met om met een zoete vloeistof te vullen. Bovenin vind je aanbiedingen van alle goede wespenvangers.

Een reactie posten

0 Reacties