Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste waterschoenen

Redactie     14:52     No comments


Waterschoenen (ook wel zwemschoenen of watersportschoenen genoemd) zijn schoenen die speciaal zijn ontworpen om in het water te dragen. Deze waterschoenen beschermen je voeten tegen scherpe voorwerpen, zee-egels en rotsen onder water, maar ook tegen heet zand. Welke waterschoenen doen dat het beste? Hier kijken we naar de beste waterschoenen.


Kenmerken van een goede waterschoen, zijn dat ze gemaakt zijn van waterbestendig kunststof en beschikken over een stevige zool waar niets scherps doorheen kan prikken. Waterschoenen zijn meestal voorzien van openingen zodat het water uit de schoen kan lopen.

Waterschoenen worden gedragen voor watersporters maar ook door zwemmers en badgasten die recreëren aan stranden en bij binnenwater waar scherpe voorwerpen in het water kunnen liggen.

Overzicht beste waterschoenen

Hieronder vind je twee overzichten van waterschoenen. Het betreft de beste waterschoenen voor volwassenen en de beste waterschoenen voor kinderen. Alle schoenen in deze overzichten hebben de maximum score van 5 sterren ontvangen.
Verder betreft het een grote variëteit aan waterschoenen. Je komt er schoenen in alle maten tegen, van neopreen surfschoenen voor volwassenen tot goedkope plastic waterschoentjes voor kinderen die ze alleen nodig hebben voor het diploma-zwemmen. 

Hieronder vind je wat voorbeelden van waterschoenen.

Beco neopreen surfschoenen

Beco is een populair merk voor surfschoenen / zwemschoenen. Beco waterschoenen zijn gemaakt van neopreen en voorzien van een harde rubberen zool met anti-slip profiel. Je loopt hiermee makkelijk over natte en gladde oppervlakten en je voeten worden goed beschermt tegen scherpe voorwerpen onder water.De hier afgebeelde Beco waterschoenen bieden veel stevigheid omdat ze aan de zijkant wat omhoog lopen. Met een trekkoord maak je ze stevig vast. Kijk bij de beste waterschoenen voor volwassenen hierboven voor alle informatie en de prijs voor deze beste waterschoenen van Beco.

Watersandalen kinderen

De watersandalen hieronder zijn een echte klassieker onder de waterschoenen. Je ziet deze waterschoenen voor kinderen in sandaal-model vooral veel bij zwemles. Deze voordelige waterschoenen voor kinderen zijn dan ook goedgekeurd voor het zwem-examen.

Doordat het water heel makkelijk uit deze waterschoenen wegloopt vormen ze geen enkele belemmering bij het zwemmen. Ze zitten dankzij de riempjes ook goed vast om de voet. Bij de bovenstaande beste waterschoenen voor kinderen vind je deze watersandalen voor kinderen in diverse varianten.

Klittenband waterschoenen

Hierboven hebben we waterschoenen met een koordsluiting en waterschoenen met een riempje, maar er zijn ook waterschoenen met klittenband. De hieronder afgebeelde waterschoen is van Waimea. Deze Waimea Dory is voorzien van een sterke TPR antislip buitenzool. Het bovenwerk is van neopreen met mesh. Op de wreef sluit je de waterschoen met klittenband. Voor het extra makkelijk aantrekken zit er achter de hiel een aantrek-lusje. 


Bij de bovenstaande beste waterschoenen kom je de Waimea waterschoen tegen in diverse kleuren en in diverse maten. Deze aquaschoenen zijn er voor volwassenen en kinderen. Op de foto helemaal bovenaan zie je nog meer voorbeelden van deze Waimea waterschoenen.


Aqua Sphere Pool Shoes

Heel comfortabel om te dragen zijn deze lichte zwemschoenen van Aqua Sphere. Dit Italiaanse merk is helemaal gespecialiseerd in benodigdheden om te zwemmen zoals waterschoenen en duikbrillen. Deze schoenen zijn gemaakt van elastisch neopreen en rubber. De vele gaatjes zorgen er voor dat het water meteen wordt afgevoerd.

Kijk voor alle informatie, alle prijzen en nog veel meer beste waterschoenen voor volwassenen en kindere (5 sterren) in de bovenaan genoemde overzichten met beste waterschoenen.

Zie ook

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.