Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Leukste en beste schooltassen

Overzicht van de leukste en beste schooltassen (met aanbiedingen). Iedere beste schooltas heeft een 5 sterren score gehaald.

Beste schooltas kinderen Skip Hop Zoo

Naar school, dan is een schooltas noodzakelijk. En natuurlijk wil je een schooltas van goede kwaliteit die er ook nog eens leuk uitziet. Daarom kijken we hier naar de beste schooltassen. Al deze schooltassen hebben van hun gebruikers de maximale score van 5 sterren gekregen.


Beste schooltassen voor tieners en studenten

Het betreft hier schooltassen voor kinderen in de basisschool leeftijd. Ben je op zoek naar een schooltas voor een oudere scholier of student? Kijk dan bij de beste schooltassen scholieren en studenten.

De beste schooltassen voor basisschool kinderen

Maar hier beperken we ons dus tot de beste schooltassen voor kinderen op de basisschool. Deze kinderen stellen heel eisen aan hun schooltas. Deze schooltassen zijn kleiner (er hoeft geen laptop in), lichter en kinderen stellen veel eisen aan het uiterlijk en uitstraling van hun schooltas. 

Kijk hier onder voor alle schooltassen met 5 sterren. Al deze schooltassen hebben de hoogste waardering gekregen. Ik heb ze uitgesplitst in schooltassen voor meisjes en jongens.


Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste schooltassen voor lagere school kinderen. In het bovenstaand overzicht vind je nog heel veel meer goede schooltassen.

Schooltas met dierenprint

Een dierenprint doet het bij meisjes altijd goed. Heel populair is deze Milky Kiss Jungle Vibes rugzak met roze / zwarte panterprint. Het is een goede maar goedkope kinderrugzak (circa 15 euro) die beschikt over een ruim hoofdvak met ritssluiting. Ook het voorvakje is voorzien van een ritssluiting.

Schooltas dierenprint Milkey Kiss


Dankzij de ophanglus hang je deze schooltas makkelijk op school aan de kapstok, en de schouderbanden zijn op maat verstelbaar. Deze schooltas is ook verkrijgbaar in heel andere designs namelijk met eenhoorns en met ijsjes. Ook deze vind je bij de 5 sterren schooltassen. Alle drie deze versies staan in de top 10 van meest verkochte schooltassen.

Schooltas voor meisjes

Een andere zeer populaire en hoog gewaardeerde schooltas voor meisjes is deze snoeperige rugzak van Zebra Trends.

Beste schooltas meisjes Zebra Trends


Deze kinderrugzak heeft een kleurrijke print in zachte kleuren. Je kunt hem dragen via de verstelbare schouderbanden of via het handvat aan de bovenkant. Handig zijn de 2 drinkbekerhouders aan de binnenkant van deze schooltas voor meisjes.

Kijk voor de prijs en meer informatie bij de beste schooltassen met de maximale 5 sterren.


Dieren schooltassen

Heel populair zijn ook de schooltassen van Skip Hop die zijn vormgegeven als dier. Je hebt ze als bij, aap, vos, giraf, uil en veel meer leuke dieren. Ook de foto bovenaan deze pagina toont schooltassen uit de Skip Hop Zoo serie.

Schooltassen kinderen Skip Hop Zoo

Deze hele serie is heel populair bij kleine kinderen. Ze zien er superleuk uit, maar zijn ook nog eens functioneel en goed van kwaliteit. Aan alles is gedacht, een zijzakje voor een sapje of flesje water, een voorvak voor de snacks, een vakje voor potloden en andere kleine spullen en natuurlijk een hoofdvak voor de grotere schoolbenodigdheden.

De schouderbanden zijn comfortabel zacht gewatteerd en een naamlabel zorgt ervoor dat je deze mooie schooltas terug krijgt als de kleine scholier hem ergens vergeet.

Kijk voor alle versies, prijzen en specificaties bij de bovenaan genoemde beste schooltassen (5 sterren).

Schooltas jongens

Voor jongens is deze schooltas een heel populaire rugzak. De camouflageprint geeft deze Enrico Benetti schooltas een cool en stoer uiterlijk.

Beste schooltas jongens Enrico Benetti


Voor een kinderrugzak is deze schooltas voor jongens best ruim. Er past zelfs een 13 inch laptop in. Zoals we van Enrico Benetti gewend zijn is de kwaliteit hoog en is de schooltas comfortabel. De schouderbanden zijn gewatteerd en verstelbaar, de stof is stevig en de hengels zacht. Bovendien  is deze schooltas heel praktisch ingedeeld, met vakken met een ideale grootte.

Al deze schooltassen en nog heel veel meer schooltassen met de hoogste waardering vind je bij de bovenaan genoemde beste rugzakken met 5 sterren. Of kijk op Beste Schooltas Kopen voor de aanbiedingen van schooltassen bij de beste en goedkoopste aanbieders.


Zie ook:


Onderwerpen:
Hier kijken we naar de beste schooltas kinderen lagere school leeftijd. Met de beste schooltas jongens en beste schooltas meisjes op de basisuschool. Alle beste schooltassen voor kinderen vind je bovenaan. Kies daar een leuke schooltas.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind de Joya Kids schooltassen bij de beste schooltassen voor meisjes boven zo schattig! Mijn meiden zijn daar helaas veel te oud voor, maar ik zou bijna zelf zo'n schooltas kopen hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.