Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste desktop computer (beste PC) top 10

Redactie     09:25     No comments


Het overgrote deel van de computers die tegenwoordig verkocht worden zijn laptops. Met een laptop ben je niet aan één werkplek gebonden, ook niet als je de computer alleen binnenshuis gebruikt (kijk hier voor de testen beste laptops). Maar de rol van de desktop computer is nog zeker niet uitgespeeld. Qua prijs / kwaliteit verhouding, en ook qua technische mogelijkheden, scoort de desktop computer (de PC) nog altijd beter. Daarom hier aandacht voor de beste desktop computers volgens de experts.

Waarom een desktop computer?

Als je de mogelijkheden en technische kwaliteit van een desktop PC en een laptop met elkaar vergelijkt zie je dat de weegschaal nog altijd uitslaat in het voordeel van de desktop computer. Deze is nou eenmaal veel beter en goedkoper op te tuigen met extra geheugen en andere uitbreidingen. Niet voor niets gebruiken bijna alle gamers een desktop computer (of een game computer zoals een extra krachtige desktop wordt genoemd).

Daartegenover staat natuurlijk de mindere mobiliteit van een desktop computer. Maar als je altijd op een vaste plek aan het gamen of computeren bent is een vaste computer een veel betere keuze. Zowel qua prijs als qua capaciteit.

De beste desktop computers

Bij de top 10 desktop computers vind je alle PC's die op basis van prijs en kwaliteit door de experts van Bol.com als beste desktop computers zijn aanbevolen. Dat zijn heus niet alleen PC's voor gamers, maar daarover hieronder meer.

Soorten desktop computers

Game PC
Over de game PC hadden we het al. De gamers zijn immers de grootste afnemers van bureau computers van dit moment. Er is niets dat zoveel rekenkracht, geheugen en beeldkwaliteit vereist als het spelen van games. Gamers gaan dus op zoek naar de beste computers, en liefst wel betaalbaar, dan kom je dus uit bij bureau computers (desktop computers). Krachtige computers met veel (uitbreidings) mogelijkheden tegen een relatief lage prijs.

Kantoor PC
Maar er zijn meer gebruikers van desktop computers. Op een vaste werkplek op een kantoor is een desktop computer een goede keuze. Doordat de prijs / kwaliteit verhouding van een bureau PC beter is dan die van een laptop is het voor een bedrijf interessant te kiezen voor desktops, vooral als deze in grote aantallen moeten worden aangeschaft.

Tip: Op Beste Computer Kopen vind je alle goede desktop computers, de goedkoopste aanbieders en een handige keuzehulp voor bij het vinden van de voor jou persoonlijk beste computer.

All in one PC
En dan is er naast deze game PC's en kantoor PC's nog een derde soort desktop computers, de all-in-one computers (alles in één computers). Deze bestaan uit het ook uit niet meer dan een monitor en een (draadloos) toetsenbord. De computer (en alles dat daar normaal gesproken in wordt geplaatst) zitten bij zo'n all-in-one PC namelijk in de monitor. Qua prijs is zo'n all-in-one computer niet interessanter dan een laptop (ze gebruiken namelijk dezelfde onderdelen), maar zo'n all-in-one computer staat wel mooi op je bureau. De ontwerpers doen daar namelijk echt goed hun best op.

Zie ook: Meer testen van computers

Onderwerpen:
Beste PC, beste computer test, beste desktop computer, kantoor pc, game pc.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.