Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste boxspring bedden (5 sterren)

Redactie     16:12     No comments


De meeste bedden die tegenwoordig verkocht worden zijn boxsprings. Boxspring bedden zijn veel meer in trek dan ledikanten. Daarom kijken we hier naar de beste boxspring bedden van dit moment.


Alle beste boxsprings

In het overzicht boxspring bedden met 5 sterren vind je al deze beste boxsprings. Vijf sterren is de hoogste score die gehaald kan worden.

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende boxspring combinaties, en dus ook heel veel beste boxsprings. In het overzicht vind je dan ook meer dan 300 verschillende beste boxsprings. Het gaat daarbij om boxspring bedden in vele maten en in diverse prijsklassen.

Kies je beste boxspring

In het bovenstaande overzicht met beste boxsprings heb je dan ook de mogelijkheid om op tal van manieren verder te selecteren om zo de voor jou beste boxspring te vinden. Hieronder geven we wat tips voor bij dat verder zoeken binnen de beste boxsprings.

Op Beste Boxspring Kopen vind je nog meer goede boxsprings en de goedkoopste aanbieders van al deze beste bedden.

Tips voor het kiezen van de voor jou beste boxspring

Complete boxspring of losse boxspring?
De eerste keuze die je maakt bij de bovenstaande beste boxsprings is die tussen een complete boxspring en een losse boxspring. Wat we een boxspring noemen is eigenlijk een boxspring combinatie, een volledig boxspring bed, bestaande uit een "doos met veren" (de boxspring), een topmatras en een ombouw. Een losse boxspring wordt minder vaak verkocht omdat dit geen compleet bed is.

De maten
De meeste boxsprings zijn 2 meter lang. Voor langere mensen zijn er ook boxsprings van 2,10 en 2,20 meter.

Als breedte zijn 1,40 1,60 en 1,80 meter het meest populair. Dit zijn allemaal tweepersoons bedden al is 1,40 wel smal voor twee personen. Voor wie juist veel ruimte wil zijn er ook boxsprings van 2 meter breed.

Hou er rekening mee, dat niet alleen jijzelf in het bed moet passen, maar dat het bed ook goed in de slaapkamer moet passen.

Het type matras
Heel belangrijk voor het comfort van en boxspring is het type van het matras.

Meest toegepast is het pocketmatras. Het matras is hierbij gevuld met metalen veren die stuk voor stuk in een stoffen zakje (een pocket) zijn verpakt. Zo kan iedere veer los van de anderen ingedrukt worden en de veren kunnen niet met elkaar in de knoop komen. De fabrikant kan de ene veer meer weerstand geven dan de andere en zo drukpunt-zones creƫren.

Ook het binnenvering matras komt veel voor. Hierbij zijn de metalen veren niet in een zakje verpakt maar met ene spiraalveer verbonden. Dat levert een matras op dat met je meegolft. Nadelen zijn dat het matras kan gaan piepen en dat de drukverdeling minder is.

Koudschuim komt ook nog vrij vaak voor. Dat is niet erg want zo'n matras van schuim neemt goed vocht op, het ventileert goed, het veert goed en het matras blijft lang goed. Vooral mensen die het snel warm hebben zijn vaak gecharmeerd van een koudschuim matras. Nadeel: Een goed koudschuim matras is duur.

Een polyether matras daarentegen heeft alleen maar nadelen (op de lagere prijs na). Het ventileert minder goed, neemt minder goed vocht op, heeft minder veerkracht en voelt snel warm aan. Een polyester matras is dus het tegenovergestelde van een koudschuim matras.


Elektrisch verstelbare boxsprings
Ook boxsprings kun je soms elektrisch verstellen als je met je hoofd of juist met je voeten iets hoger wilt liggen. Let op, soms is alleen het hoofdeinde verstelbaar, soms alleen het voeteinde en soms beide. De meeste boxsprings beschikken overigens niet over deze luxe.

Wat voor slaper ben je?
Ben je een rugslaper? Een buikslaper? Of een zijslaper? Dat is erg belangrijk voor het kiezen van de voor jou beste boxspring. De drukpunten en hardheid verschillen namelijk per slaaphouding.

Gelukkig kun je bij de bovengenoemde selectiemogelijkheden ook je slaaphouding opgeven. Zo hoef je niet zelf matras naar matras af te gaan op zoek naar het voor jou beste matras.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Boxspring Kopen voor nog veel meer tips, informatie en goede boxsprings.

Zie ook: Meer beste boxsprings uit de test


Onderwerpen:
Beste boxspring test, best getest, elektrisch, matras, beste boxspring bedden test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.