Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste boxspring bed

 

Zoek je een goede boxspring tegen een lage prijs? Hier het beste boxspring bed uit de test en andere goede boxspringbedden.

beste boxspring test

De meeste bedden die tegenwoordig verkocht worden zijn boxsprings. Boxspring bedden zijn veel meer in trek dan ledikanten. Daarom kijken we hier naar de beste boxspring bedden van dit moment.


Alle beste boxsprings

In het onderstaande overzicht met beste boxsprings vind je alle boxsprings die een vijf sterren waardering hebben gekregen. Vijf sterren is de hoogste score die gehaald kan worden. Ook hebben we een overzicht met alle boxpring bedden. Dat zijn er meer dan 10.000! Toch kun je uit dit overzicht makkelijk de voor jou geschikte boxsprings selecteren en zo je persoonlijk beste boxspring tegen de laagste prijs vinden.


Er zijn natuurlijk heel veel verschillende boxspring combinaties, en dus ook heel veel beste boxsprings. In het overzicht vind je dan ook meer dan honderden verschillende beste boxsprings. Het gaat daarbij om boxspring bedden in vele maten en in diverse prijsklassen. De beste boxspring voor iedere slaper.Kies je beste boxspring bed

In het bovenstaande overzicht met beste boxsprings heb je dan ook de mogelijkheid om op tal van manieren verder te selecteren om zo de voor jou beste boxspring te vinden. Hieronder geven we wat tips voor bij dat verder zoeken binnen de beste boxsprings.

Op Beste Boxspring Kopen vind je nog meer goede boxsprings en de goedkoopste aanbieders van al deze beste bedden.

Tips voor het kiezen van de voor jou beste boxspring

Deze tips helpen je bij het selecteren van jouw persoonlijk beste boxspring bed uit bovenstaande overzichten.

Complete boxspring of losse boxspring?
De eerste keuze die je maakt bij de bovenstaande beste boxsprings is die tussen een complete boxspring en een losse boxspring. Wat we een boxspring noemen is eigenlijk een boxspring combinatie, een volledig boxspring bed, bestaande uit een "doos met veren" (de boxspring), een topmatras en een ombouw. Een losse boxspring wordt minder vaak verkocht omdat dit geen compleet bed is.

De maten van een boxspring
De meeste boxsprings zijn 2 meter lang. Voor langere mensen zijn er ook lange boxsprings van 2,10 en 2,20 meter.

Als breedte zijn 1,40 1,60 en 1,80 meter het meest populair.e boxspring breedtes. De maten van deze boxsprings betreffen  allemaal tweepersoons bedden al is een 1,40 meter brede boxspring wel smal voor twee personen. Voor wie juist veel ruimte wil zijn er ook boxsprings van 2 meter breed.

Hou er rekening mee, dat niet alleen jij zelf in het bed moet passen, maar dat het bed ook goed in de slaapkamer moet passen.

Het type boxspring matras
Heel belangrijk voor het comfort van en boxspring is het type van het matras.

Meest gebruikt bij een boxspring bed is het pocketmatras. Het pocket matras is gevuld met metalen veren die stuk voor stuk in een stoffen zakje (een pocket) zijn verpakt. Zo kan iedere veer los van de anderen ingedrukt worden waardoor de veren niet met elkaar in de knoop kunnen komen. De fabrikant kan de ene veer meer weerstand geven dan de andere en zo drukpunt-zones creƫren op de juiste plekken.

Ook het binnenvering matras komt veel voor. Bij een boxspring binnenvering matras zijn de metalen veren niet in een zakje verpakt maar met een spiraalveer aan elkaar verbonden. Dat levert een matras op dat met je meegolft. Nadeel van een binnenvering matras bij een boxspring kan zijn dat het matras gaat piepen en dat de drukverdeling minder is.

Een koudschuim matras komt bij een boxspring bed ook nog vrij vaak voor. Zo'n matras van schuim neemt goed vocht op, het ventileert goed, het veert goed en het matras blijft lang goed. Vooral mensen die het snel warm hebben zijn vaak gecharmeerd van een koudschuim matras, ook bij een boxspring bed. Nadeel: Een goed koudschuim matras is duur.

Een boxspring polyether matras daarentegen heeft alleen maar nadelen (op de lagere prijs na). Een polyerer matras ventileert minder goed, neemt minder goed vocht op, heeft minder veerkracht en voelt snel warm aan. Een polyester matras is dus het tegenovergestelde van een koudschuim matras en een minder goed matras voor je boxspring.


Elektrisch verstelbare boxsprings
Ook boxsprings kun je soms elektrisch verstellen als je met je hoofd of juist met je voeten iets hoger wilt liggen. Let op, soms is alleen het hoofdeinde verstelbaar, soms alleen het voeteinde en soms beide. De meeste boxsprings beschikken overigens niet over deze luxe die een boxspring bed duurder maken.

Wat voor slaper ben je?
Ben je een rugslaper? Een buikslaper? Of een zijslaper? Dat is erg belangrijk voor het kiezen van de voor jou beste boxspring. De drukpunten en hardheid verschillen namelijk per slaaphouding.

Gelukkig kun je bij de bovengenoemde selectiemogelijkheden ook je slaaphouding opgeven. Zo hoef je niet zelf matras naar matras af te gaan op zoek naar het voor jou beste matras.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Boxspring Kopen voor nog veel meer tips, informatie en goede boxsprings.

Zie ook: Meer beste boxsprings uit de test


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste boxsprings uit de boxspring test door gebruikers. Deze boxspring bedden hebben de hoogste waardering gekregen, Ook geven we tips voor bij het kiezen van je beste boxspring bed.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.