Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste poncho: Beste regenponcho / regencape

 

Hier kijken we naar de beste regenponcho / beste regencape. Met de beste regencapes en poncho's uit de test.


De regenponcho (regencape) is een goede manier om je tegen een regenbui te beschermen. De poncho draag je niet de hele tijd, zoals een regenjas, maar haal je pas tevoorschijn als deze nodig is. Een goede regencape is heel compact op te vouwen en snel aan te trekken. En natuurlijk is de beste poncho aangenaam om te dragen en ziet de beste regencape er goed uit.

Hier kijken we naar de beste regencapes en regenponcho's. Deze poncho's tegen de regen hebben de hoogste waardering gekregen.

De beste regenponcho's

Al deze beste regencapes zijn te vinden in het overzicht regen poncho's met 5 sterren.

Soorten regen poncho's

In het bovenstaande beste regenponcho met regencapes die de maximale waardering  van 5 sterren hebben gehad kom je diverse soorten poncho's tegen. Van heel simpele (en goedkope) wegwerp poncho's tot kwalitatief zeer goede regencapes voor bijvoorbeeld op de fiets of scootmobiel.

Hieronder kijken we kort naar de beste regenponcho's voor verschillende gebruik.

Wegwerp poncho regen

Populair zijn de wegwerp poncho's. Zo'n wegwerp regencape kost iets meer dan een euro per stuk. Je koopt deze weggooi regencapes vaak i een pak met 10 van deze goedkope poncho's. Opgevouwen neemt zo'n regenponcho nauwelijks ruimte in , dus je kunt de poncho gewoon in je tas of in je zak meenemen. Zo'n wegwerp regencape is ideale regenkleding voor als je zonder jas op stap gaat terwijl er een buitje kan vallen.

Goedkope poncho eenmalig gebruik

Goedkope poncho regen voor éénmalig gebruik


De hier afgebeelde plastic regenponcho is voorzien van een capuchon en wordt geleverd met een draagtasje. Hoewel we over wegwerp poncho spreken kun je een goede wegwerp regenponcho ook meerdere malen gebruiken. Kijk bij de bovenstaande beste poncho's voor alle informatie en de actuele lage prijs van deze wegwerp regencapes.

Maar natuurlijk is een wegwerp poncho absoluut geen regencape van hoge kwaliteit. Kijk hier onder voor je beste regenponcho / beste regencape voor duurzaam gebruik.

AGU Grant regenponcho fiets

Stel je meer eisen aan je regen poncho dan een lage prijs kijk dan eens naar de AGU Grant poncho. De beste regenponcho voor op de fiets. Zoek je een fietsponcho? Dan is de AGU Grant regencape voor jou waarschijnlijk de beste fietsponcho . Maar ook als je niet fietst is deze AGU regencape één van de beste fietsponcho's.

AGU is een Nederlandse fabrikant van fietskleding van hoge kwaliteit. Hun AGU Grant regencape is zeer geschikt als regenponcho op de fiets, maar ook lopend is dit een prima waterdichte poncho die je tegen de regen beschermt.

AGU Grant regenponcho fiets

AGU Grant regenponcho fiets


Met zijn Poray 3000 waterdichte coating en getapte naden is de AGU Grant regencape een bijzonder goede regen poncho. De AGU Grant regenponcho is makkelijk en snel aan en uit te trekken en licht van gewicht. 

Dankzij de lussen voor je handen kun je de poncho goed in positie houden, ook als het flink waait. Ook handig zijn de drukknopen aan de zijkant die van de regencape voor de fiets een eenvoudige regenjas maken als je hem lopend gebruikt.

De AGU Grant regencape is te koop in vele kleuren, kijk bij de bovenstaande beste regencapes (5 sterren) voor alle uitvoeringen en prijzen van deze beste regenponcho fiets.

Tip: Op Beste Regenkleding Kopen vind je meer van de beste regenkleding plus de goedkoopste winkels om deze te kopen.

Playshoes regenponcho kinderen

Voor kinderen is de beste regenponcho de Playshoes regenponcho, een regencape voor kinderen die in vele vrolijke kleuren te koop is. 

Beste regenponcho kind Playshoes

Playshoes regenponcho kind


Deze beste regenponcho voor een kind winddicht en waterdicht, en is heel comfortabel om te dragen. Voor kinderen is dat erg belangrijk. Jongens en meisjes hebben vaak veel bewegingsvrijheid, en deze beste regencape voor kinderen geeft hen dit.

De regencape beschikt over drukknoopjes op de zakken en een lusje om hem aan de kapstok op te hangen. Voor veiligheid in het verkeer (bijvoorbeeld op de fiets) zorgen de reflecterende strepen. Het Certificied Childrens Clothing label garandeert dat deze regencape voor kinderen vrij is van slechte stoffen en huidvriendelijk is.

De Playshoes regencape is de beste regenponcho voor een kind en ook geschikt als regenponcho op de fiets. Kijk voor de actuele lage prijs bij de hier boven genoemde productlink.


Vaude Covero regenponcho

Terug naar de beste regenponcho voor volwassen dames en heren. Een goed alternatief voor de bovenaan genoemde AGU Grant regenponcho voor op de fiets (en lopend) is de Vaude Covero regencape. Dit is een vergelijkbare regen poncho die ook als regencape op de fiets geschikt is.

Deze beste poncho is te koop in vele kleuren en kleurcombinaties. Vooral voor gebruik op de fiets is deze regenponcho zeer geschikt. 

De regencape beschikt over een capuchon. Vaak is zo'n capuchon niet plezierig en zelfs gevaarlijk voor fietsers, maar de Vaude Covero regencape beschikt over een groot kijkvenster waarbij je zelfs ruim zicht naar opzij hebt. 

Zodoende heb je bij deze beste regenponcho altijd een goed zicht op al het verkeer om je heen.


Vaude regencape voor fiets en wandelaar

Vaude regencape voor fiets en wandelaar


Ook op andere punten is de Vaude Covero regencape een geweldige regenponcho. De Vaude regencape is waterdicht en regenbestendig. Aantrekken van deze poncho kan razendsnel als het gaat regenen en deze cape is ook zonder schadelijke PFC's op een milieuvriendelijke manier waterafstotend gemaakt.

Voor comfort zorgen de elastische tailleband voorin. Voorop zit een voorvak waarin de jas kan worden opgeborgen, de tailleband is elastisch en de capuchon is verstelbaar.

Bij de test van Vergleich scoorde deze beste regencape een zeer goed.

De Vaude Covero regenponcho is te koop in diverse kleuren, zoals rood, lichtgrijs en geel. Kijk bij de bovenstaande productlink voor de lage actuele winkelprijs voor deze goede regenponcho voor fiets en wandelaar.

Aidapt regenponcho voor rolstoel of scootmobiel

De beste poncho voor in de rolstoel of scootmobiel is de Aidapt regenponcho. Deze regencape met mouwen is hier speciaal voor ontwikkelt. Aidapt heeft aparte regenponcho's voor de scootmobiel en de rolstoel. 

Op de foto hier onder zie je de Aidapt regenponcho voor de rolstoel. Dankzij de rits bij de hals en het trekkoort in de capuchon is deze regencape goed af te sluiten en makkelijk aan te trekken. De mouwen zijn zo ontworpen dat je de duwhoepels van de rolstoel goed kunt blijven bedienen. 

Aidapt regencape rolstoel

Aidapt regencape rolstoel


Het ontwerp van de regencape is optimaal voor in de rolstoel, met extra lengte aan de voorzijde, en het is een regencape met mouwen zodat je armen droog blijven onder het rijden.

Kijk voor de lage actuele prijs, de beschikbare kleuren en meer informatie bij de bovenstaande link naar de Audapt regencapes. Daar vind je zowel de beste regenponcho voor de rolstoel als de beste regenponcho voor de scootmobiel.

In het bovenaan genoemde overzicht met alle regen poncho's met 5 sterren vind je nog veel meer van de beste regencapes voor alle soorten gebruik.

Zie ook: Alle beste regenkleding uit de test


Onderwerpen:
De regenponcho / regencape is de ideale regenkleding om bij gevaar van regen mee te nemen. De beste regenponcho neemt nauwelijks ruimte mee maar beschermt je wel goed tegen de regen. Je hebt de keuze uit een goedkope regenponcho die je na gebruik weg gooit en een echt goede regenponcho voor langdurig gebruik zoals de AGU Grant regencape of Vaude Covero regencape. Dit zijn de beste poncho's tegen de regen. Zowel voor de wandelaar als beste regenponcho / beste regencape op de fiets. Hierboven vind je ook de beste regenponcho fiets, de beste regenponcho scootmobiel, de beste regenponcho met mouwen voor in een rolstoel en de beste regencape voor een kind.

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *