Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste poncho's (regencapes)

Redactie     22:25     No comments


De regen-poncho (regencape) is een goede manier om je tegen een regenbui te beschermen. De poncho draag je niet de hele tijd, zoals een regenjas, maar haal je pas tevoorschijn als deze nodig is. Een goede regenponcho is heel compact op te vouwen en snel aan te trekken. En natuurlijk is de beste poncho aangenaam om te dragen en ziet de beste regencape er goed uit. Hier kijken we naar de regen poncho's met de hoogste waardering.


De beste regenponcho's

Al deze beste regencapes zijn te vinden in het overzicht regen poncho's met 5 sterren.

Soorten regen poncho's

In het bovenstaande overzicht met regenponcho's die de maximale waardering  van 5 sterren hebben gehad kom je diverse soorten poncho's tegen. Van heel simpele (en goedkope) wegwerp poncho's tot kwalitatief zeer goede regencapes voor bijvoorbeeld op de fiets of scootmobiel.

Wegwerp poncho's
Populair zijn de wegwerp poncho's. Voor iets meer dan een euro per stuk koop je een pak met 10 van deze goedkope poncho's. Opgevouwen nemen ze nauwelijks ruimte in , dus je kunt ze gewoon in je tas of in je zak meenemen. Ideaal voor als je zonder jas op stap gaat terwijl er een buitje kan vallen.De hier afgebeelde plastic regenponcho is voorzien van een capuchon en wordt geleverd met een draagtasje. Hoewel we over wegwerp poncho spreken kun je ze ook meerdere malen gebruiken. Kijk bij de bovenstaande beste poncho's voor alle informatie en de actuele lage prijs van deze wegwerp regencapes.

AGU Grant regenponcho

Stel je meer eisen aan je regenponcho dan een lage prijs kijk dan eens naar de AGU Grant poncho. De beste poncho voor op de fiets. AGU is een Nederlandse fabrikant van fietskleding van hoge kwaliteit. Hun AGU Grant regencape is zeer geschikt voor gebruik op de fiets, maar ook lopend een prima waterdichte poncho die je tegen de regen beschermt.Met zijn Poray 3000 waterdichte coating en getapte naden is dit een bijzonder goede regen poncho. De AGU Grant is makkelijk en snel aan en uit te trekken en licht van gewicht. Dankzij de lussen voor je handen kun je de poncho goed in positie houden, ook als het flink waait. Ook handig zijn de drukknopen aan de zijkant die van de regencape een eenvoudige regenjas maken als je hem lopend gebruikt.

De AGU Grant poncho is te koop in vele kleuren, kijk bij de bovenstaande beste regenpocho's (5 sterren) voor alle uitvoeringen en prijzen.

Tip: Op Beste Regenkleding Kopen vind je meer van de beste regenkleding plus de goedkoopste winkels om deze te kopen.

Aidapt regenponcho voor rolstoel

De beste poncho voor in de rolstoel is die van Aidapt. Deze regenponcho is hier speciaal voor ontwikkelt. Dankzij de rits bij de hals en het trekkoort in de capuchon is deze regencape goed af te sluiten en makkelijk aan te trekken. De mouwen zijn zo ontworpen dat je de duwhoepels van de rolstoel goed kunt blijven bedienen. Het ontwerp is optimaal voor in de rolstoel, met extra lengte aan de voorzijde. Kijk voor de lage actuele prijs, de beschikbare kleuren en meer informatie bij de bovenstaande beste regenponcho's.

In het bovenaan genoemde overzicht met alle regen poncho's met 5 sterren vind je nog veel meer van de beste regencapes voor alle soorten gebruik.

Zie ook: Alle beste regenkleding uit de test


Onderwerpen:
Beste regenkleding, beste regencape, poncho regen, beste regenponcho test, regen cape, fiets, rolstoel.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.