Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste soundbar: Deze soundbars worden aanbevolen

Redactie     17:38     No comments


Het geluid van de meeste moderne televisies is maar matig. Dat is niet verwonderlijk als je nagaat hoe weinig ruimte voor speakers een moderne platte televisie biedt. Stel je prijs op een goed geluid? Dan is een soundbar geen overbodige luxe. Hier kijken we naar de beste soundbars volgens de experts.

Dit zijn de aanbevolen soundbars

In het overzicht met aanbevolen soundbars vind je alle beste soundbars volgens de experts van de MediaMarkt.

In dit overzicht vind je niet alleen de duurste en meest luxe soundbars, maar ook naar een goedkopere basis soundbar en een wat duurdere middenklasse soundbar. Ook wordt er gekeken naar de beste soundbar met multiroom mogelijkheden, de beste smart soundbar, de beste soundplate en meer beste soundbars in diverse categorie├źn.

In dit overzicht met beste soundbars vind je onder andere de volgende beste soundbars:

  • Beste basis soundbar
  • Beste soundbar voor een stevige bas weergave
  • Beste soundbar voor een game en film liefhebber
  • Beste compacte soundbar
  • Beste soundbar met spraakbediening
  • Beste soundbar voor fanatieke Netflix gebruikers
  • Beste design soundbar
  • Beste soundbar voor een geavanceerde thuisbioscoop


Meer goede soundbars

Meer aanbevolen en best geteste soundbars kun je vinden in het overzicht met alle testen van soundbars, terwijl je op Beste Soundbar Kopen de goedkoopste aanbieders vind plus nog meer informatie zoals de actuele soundbar top 10 van meest populaire modellen en soundbar keuzehulp voor het vinden van jouw beste soundbar tegen de laagste prijs.


Soundbar of soundplate?

In deze overzichten kom je ook soundplates tegen. Een soundplate heeft dezelfde functies en mogelijkheden als een soundbar maar heeft de vorm van een plaat waarop je de televisie plaatst. Hierdoor valt een soundplate minder op dan een soundbar. Maar door zijn vorm is het bij een soundplate voor de fabrikant wel meer woekeren met de ruimte om de speakers in te bouwen. En dat terwijl het met een soundbar juist de bedoeling is meer ruimte te genereren voor de speakers!


Multiroom soundbar

In het overzicht kom je ook de beste multiroom soundbar tegen. Een goede soundbar gebruik je niet alleen als speaker voor je televisie. Een goede soundbar is meteen een huiskamer speaker voor de muziek van je audio-set, smartphone en computer. Het is daarom belangrijk dat een soundbar Bluetooth ondersteunt!

Daarnaast zijn er ook soundbars die je in je multiroom systeem kunt opnemen. Heb je bijvoorbeeld een Sonos speaker dan kun je deze synchroon met een Sonos soundbar muziek laten afspelen. Let er wel op de de multiroom soundbar compatible is met je multiroom speaker want merken als Sonos en Bose zijn niet uitwisselbaar.

Het aansluiten van een soundbar op je netwerk en zo indirect ook op internet is ook zonder multiroom systeem aantrekkelijk. Sommige soundbars kunnen namelijk zelfstandig verbinding maken met muziekdiensten zoals Spotify.

Dolby Atmos soundbar

Een andere beste soundbar die je in het overzicht tegenkomt is de beste soundbar met Dolby Atmos. Dolby Atmos is een surroundtechniek voor in de bioscoop die je ook op sommige luxe soundbars tegenkomt. Bij Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond weerkaatst op een dusdanige manier dat het geluid op een realistische manier van alle kanten op je afkomt. Hierdoor lijk je nog meer echt in de actie te zitten dan bij surround sound het geval is. Dolby Atmos is een  aanrader als je een liefhebber van actiefilms bent.

Veel informatie kun je vinden in het bovengenoemde overzicht met alle beste soundbars.

Foto: Samsung


Onderwerpen:
Beste soundbar test, mediamarkt, beste soundplate, beter geluid TV,  multiroom soundbar, dolby atmos soundbar, goede soundbars getest.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.