Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste autostoeltjes (ANWB waardering zeer goed)

Redactie     12:22     No comments


Bij een autostoeltje is de veiligheid en kwaliteit zeer belangrijk. Je moet immers op zo'n kinderstoel voor in de auto kunnen vertrouwen. Daarom test de ANWB veelvuldig autostoeltjes. Hier aandacht voor de beste autostoeltjes, de autostoeltjes die in de  ANWB test de waardering Zeer Goed kregen.

Beste autostoeltjes ANWB test

Kijk in het overzicht met autostoeltjes met de ANWB waardering Zeer Goed voor de beste autostoeltjes die er momenteel in Nederland te koop zijn. De stoeltjes die niet meer verkrijgbaar zijn, zijn weggelaten.

Je vind daar ook alle specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers, en de lage winkelprijzen.

Hieronder een korte beschrijving van enkele van deze beste autostoeltjes.

Joie I-Gemm baby autostoeltje

Voor de allerkleinsten is deze Joi I-Gemm het beste autostoeltje. Dit stoeltje kun je gebruiken tot het kindje 13 kilo weegt. Comfort, gebruiksgemak en veiligheid zijn dik in orde bij dit zeer goede autostoeltje voor de baby.


Memory foam biedt een optimale zijwaardse bescherming en de verstelbare Tri-Protect hoofdsteun beschermt het hoofdje en nek. Als je dit autostoeltje uitbreidt met de optionele Isofix base voldoet dit stoeltje aan de zeer strenge i-Size veiligheidsnorm. 

Comfortabel is dit autostoeltje ook. Met een zachte bekleding en een zitverkleiner die verwijderd kan worden als het kindje groter wordt. Dankzij de ergonomische zachte handgreep draag je het stoeltje makkelijk aan de hand mee, en het autostoeltje past op diverse kinderwagens. 

Kijk bij bij bovenstaande 5 sterren autostoeltjes voor meer informatie en de actuele winkelprijs.

Recaro Optiafix

Voor de wat grotere kinderen is er de Recaro Optiafix. Dit beste autostoeltje uit de ANWB test is er voor kinderen van 9 tot 18 kilo (circa 9 maanden tot 4,5 jaar). Ook dit is een hele veilig Isofix autostoeltje, met een indicator als het stoeltje niet goed op de Isofix base bevestigd is, en een HERO veiligheidssysteem dat voorkomt dat de gordel draait. Zijdelingse botsingen worden zeer goed opgevangen door het advanced side protection systeem.


De hoofdsteun van de Recaro Optiafix kan in zes hoogtes worden gesteld en ook de zitpositie is verstelbaar. Het autostoeltje is aangenaam zacht bekleed. Met één beweging zet je het stoeltje in een ligstand zodat er lekker geslapen kan worden.

De Recaro Optiafix is door Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) als beste autostoeltje getest.

Ook van dit beste autostoeltje vind je in het bovenaan genoemde overzicht alle informatie en de lage actuele winkelprijs.

Recaro Zero 1

Ook van Recaro is de door de ANWB als zeer goed kinderstoeltje geteste Recaro Zero 1. Dit Isofix autostoeltje is geschikt voor kinderen t.m 18 kilo of 105 cm (vanaf 45 cm). Met andere woorden van baby tot een kleuter van ongeveer 4,5 jaar.


Je kunt dit autostoeltje met in hand 360 graden draaien. Handig, want zo kun je het kindje heel makkelijk uit de auto halen en in het stoeltje plaatsen. Inklapbare vleugels beschermen heel goed tegen zijwaardse aanrijdingen en ook bij dit Recaro autostoeltje kun je aan een indicator zien of het stoeltje goed vast zit.

Verder beschikt dit volgens de ANWB zeer goede autostoeltje over een in hoogste verstelbaar met traagschuim gevulde hoofdsteun, een uitneembare stoelverkleiner voor de allerkleinste kinderen, een vijfpuntsgordel met zachte gordelpads, een slaapstand en een comfortabel ademende stoelbekleding.

Kijk voor alle informatie waaronder de lage actuele prijs in de winkel bij de bovenaan genoemde autostoeltjes met een zeer goed als waardering.

X-Adventure Born Lucky Kidz

De sjiekste van deze beste autostoeltjes is zonder meer deze X-Adventure autostoel met kunstleer. Dit mooie en veilige autostoeltje (zeer goed in de ANWB autostoeltjes test) is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kilo (9 maanden tot 12 jaar). Hiermee kun je dus heel lang vooruit!Kinderen zitten ook graag in dit mooie en comfortabele autostoeltje die beschikt over verschillende zitstanden en slaapstanden, een stoelverkleiner, een verstelbare hoofdsteun en een 5 punt veiligheidsgordel. Dit autostoelje gebruikt geen Isofix maar wordt aan de 3-punts veiligheidsgordel van de auto vastgemaakt.

Kijk voor alle specificaties en de prijs bij de bovenaan genoemde volgens de ANWB test zeer goede autostoeltjes.

Recaro Monza Nova Evo

Voor kinderen vanaf de peuterleeftijd is er de Recora Monza Nova Evo. Dit autostoeltje is bestemd voor kinderen van 15 tot 36 kilo. In tegenstelling tot de hierboven vermelde andere zeer goede Recaro autostoeltjes is dit geen Isofix stoeltje maar een autostoeltje dat je vastmaakt met de autogordel. Desondanks heeft ook dit autostoeltje in de ANWB autostoeltje test de waardering zeer goed gehad.


Dit autostoeltje biedt een zeer goede bescherming van hoofd, nek, heupen en rug. De autostoel voor kinderen groeit mee door alle instellingen en is daarom geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Het NASA schuim past zich bovendien perfect aan de vorm van het lichaam aan en de hoofdsteun kent wel 11 instellingen. Verder is de ventilatie een heel sterk punt van dit Duitse autostoeltje.

Meer goede autostoeltjes

Kijk voor alle informatie over deze beste autostoeltjes in het bovenaan genoemd overzicht van zeer goede autostoeltjes uit de test van de ANWB. Meer goede autostoeltjes en hun goedkoopste aanbieders vind je op Beste Autostoeltje Kopen.

Zie ook: Meer beste autostoeltjes uit testen
Foto bovenaan: RecaroOnderwerpen:
Beste autostoeltjes test ANWB, goede autostoeltjes getest, beste koop, ANWB autostoeltje test, born lucky autostoel test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.