Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste babybox

De beste babybox, de beste grondbox, de beste babybox hout, de beste opvouwbare reisbox, de beste goedkope baby box en andere beste babyboxen.
 

Als je een babybox koopt wil je natuurlijk wel een goede, betaalbare, veilige, mooie en praktische baby box hebben. Daarom kijken we hier naar de beste babyboxen in diverse soorten.


Aanbiedingen babyboxen

Hieronder kijken we naar een aantal van de beste boxen voor je baby. Nog veel meer goede boxen vind je bij de  aanbiedingen babyboxen.

Beste houten babybox (opvouwbaar): Puck Joep inklapbare box met wieltjes

Een heel handige houten babybox op wieltjes, met als groot voordeel dat je de box kunt inklappen als deze niet gebruikt wordt. Dat maakt deze beste babybox zeer praktisch als je klein behuisd bent, maar bijvoorbeeld ook voor oppas-oma's en -opa's die de box niet altijd nodig hebben.

Beste babybox Puck Joep
Beste babybox hout: Puck Joep inklapbaar met wieltjesDat inklappen gaat heel makkelijk. Je haalt de bodem er uit, klapt de zijkanten in en je rijdt de babybox op zijn wieltje naar de opbergplek. Er is ook een versie van de Puck Joep babybox / kinderbox op pootjes in plaats van wieltjes.

Deze box is standaard voorzien van een zachte bekleding en in hoogte verstelbaar (3 standen). De maat van deze box is 75 x 95  cm.

Kijk bij de Puck babyboxen of bij de bovenstaande aanbiedingen van babyboxen voor alle specificaties en de actuele winkelprijs van deze opvouwbare houten babybox.
 

Beste voordelige houten babybox: Kidsriver Arike

De Kidsriver Arike box is een voordelige babybox van massief beukenhout. Hij kost minder dan de bovenstaande box, maar hij is ook  iets kleiner (96 bij 69 cm). Ook kan deze babybox niet worden ingeklapt.


Beste goedkope babybox hout Kidsriver Arike

Beste goedkope babybox hout Kidsriver Arike


Je koopt deze voordelige babybox in de kleur lichtbruin, zwart of wit. Ook deze box kan in 2 standen in hoogte versteld worden en is voorzien van wieltjes. Kijk bij de beste babyboxen voor de actuele laagste winkelprijs.

Beste reisbox: TecTake Tommy

Handig, een goede babybox die ook als reisbedje dienst kan doen. De TecTake Tommy is een prima box voor onderweg, maar ook gewoon voor thuis. Natuurlijk kun je deze reisbox inklappen, en hij is licht om te dragen. Er wordt een draagtas meegeleverd, evenals een slaapvlak.


Beste reisbox baby: TecTake Tommy


Beste reisbox baby: TecTake Tommy


De zijkant van de mobiele babybox is van doorzichtig mesh-weefsel zodat je de baby altijd kunt zien. Deze babybox is verkrijgbaar in diverse kleuren en met diverse designs. Kijk bij de bovenstaande link fo bij de beste babyboxen voor alle mogelijkheden.

De TecTake Tommy is niet alleen lichter en makkelijker mee te nemen dan een babybox van hout, maar ook goedkoper in aanschaf. Daartegenover staat dat een babybox als deze minder solide is dan een houten box, en veel mensen geven de voorkeur aan een houten box als deze een vaste plek in de woonkamer heeft.

Beste babybox speelhuis: Bopita Box Home

Bopita combineert de babybox met een speels speelhuisje. Groeit de kleine uit de box? Dan kan je onderplaat eruit gehaald worden en kan de Bopita Box Home verder als speelhuisje gebruikt worden.

Beste babybox / speelhuis: Bopita Box Home

Beste babybox / speelhuis: Bopita Box Home


Ook de zijplaat kan er dan afgehaald worden. De babybox is gemaakt van massief beukenhout. Kijk bij de productlink of bij de beste babyboxen voor alle informatie en actuele lage prijs van deze beste babybox / speelhuisje combinatie.

Beste grondbox kunststof: Baby Vivo kruipbox

Een totaal andere box is de grondbox of kruipbox. Eigenlijk is deze box meer een stevig plastic omheining om de kruipende baby onder controle te houden. Deze kunststof grondbox kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Grondbox Baby Vivo kunststof
Grondbox Baby Vivo kunststof


Deze aparte babybox is verzorgder uitgevoerd dan je misschien op het eerste gezicht zal denken. Hij is gemaakt van stevig plastic, voorzien van veilig afgeronde hoeken en ook voorzien van zuignappen op de onderkant die er voor zorgen dat de box heel stevig opeen vloer van bijvoorbeeld laminaat, parket of tegels staat.

Aan de binnenkant is er speelgoed aangebracht en voor de toegang is er een deurtje. Bovendien kun je bij deze box zelf de vorm bepalen. Je moet alleen zelf voor de onderkant zorgen, bijvoorbeeld in de vorm van een matje, matrasje of speelkleed. 

Kijk bij de aanbiedingen Baby Vivo grondbox en bij de andere beste babyboxen vind je nog meer Baby Vivo grondboxen, ook grondboxen van hout.

Beste grondbox stof: Lili Kind speelbox

Een andere leuke grondbox / kruipbox is de speelbox van Lili Kind. Dit is de meest populaire kinderbox van dit moment. Kijk bij de grondbox aanbiedingen voor meer informatie.

Beste grondbox Lili Kind speelbox

Beste grondbox Lili Kind speelbox


De Lili Kind grondbox is een bijzonder goedkope babybox waar zelfs wat oudere kindjes nog graag in spelen.

Beste babybox met lade

Terug naar de wat meer klassieke baby boxen. De Bopita Lisa is een mooie goede houten babybox die standaard van een lade is voorzien. 

Deze lade in de babybox is handig om speelgoed of babybenodigdheden in op te bergen. Dit is de beste babybox met lade. Je ziet de Bopita Lisa babybox ook op de foto helemaal bovenaan deze pagina.Deze beste babybox met lade is niet alleen een mooie maar ook praktische babybox van hoge kwaliteit. De lade is ruim en voorzien van geleiders. De bodemplaat is in hoogte te verstellen.

Kijk bij het overzicht van beste babyboxen bovenaan voor alle specificaties, foto's, beschrijvingen en actuele lage winkelprijzen van deze babyboxen en andere babyboxen met de maximale waardering van 5 sterren.

Zie ook: 


Foto bovenaan: Bopita babybox


Samenvatting:
Bovenaan vind je een overzicht met alle beste babyboxen (5 sterren). Een aantal beste boxen beschrijven we hier boven. Het betreft de beste babybox in hun klasse. Bijvoorbeeld de beste babybox hout, de beste reisbox, de beste grondbox / beste kruipbox, de de beste babybox met lade enz. Via de links zijn al deze beste babyboxen goedkoop online te kopen.Een reactie posten

1 Reacties

  1. De meeste jonge ouders kiezen voor een houten babybox maar ik heb voor me baby zoontje een reisbox gekozen.Ik vind dat veel handiger. Je kan hem makkelijk inklappen en wegzetten en ik kan hem meenemen als ik met me baby bij me ouders op bezoek ga.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.