Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste babyboxen

Redactie     10:00     No comments


Als je een babybox koopt wil je natuurlijk wel een goede, betaalbare, veilige, mooie en praktische box hebben. Daarom kijken we hier naar de beste babyboxen in diverse soorten.


Al de babyboxen die je hieronder ziet hebben de maximale waardering van vijf sterren gehad. Kijk in het overzicht met alle beste babyboxen voor alle boxen met vijf sterren.

Beste houten babybox (opvouwbaar): Geuther Lucilee

Een heel handige houten babybox op wieltjes, met als groot voordeel dat je de box kunt inklappen als deze niet gebruikt wordt. Dat maakt deze beste babybox zeer praktisch als je klein behuisd bent, maar bijvoorbeeld ook voor oppas-oma's en -opa's die de box niet altijd nodig hebben.

Dat inklappen gaat heel makkelijk. Je haalt de bodem er uit, klapt de zijkanten in en je rijdt de babybox op zijn wieltje naar de opbergplek.

Deze box is standaard voorzien van een zachte bekleding en in hoogte verstelbaar (2 standen). De maat is 120 bij 80 cm.

Kijk bij de bovenstaande beste babyboxen voor alle specificaties en de actuele winkelprijs.

Beste voordelige houten babybox: Kidsriver Arike

De Arike is een voordelige babybox van massief beukenhout. Hij kost ongeveer de helft van de bovenstaande box, maar hij is ook wat kleiner (96 bij 69 cm). Ook kan deze babybox niet worden ingeklapt.Je koopt deze voordelige babybox in de kleur lichtbruin, zwart of wit. Ook deze box kan in 2 standen in hoogte versteld worden en is voorzien van wieltjes. Kijk bij de beste babyboxen voor de actuele laagste winkelprijs.

Beste reisbox: TecTake Tommy

Handig, een goede babybox die ook als reisbedje dienst kan doen.Een prima box voor onderweg, maar ook gewoon voor thuis. Natuurlijk kun je deze reisbox inklappen, en hij is licht om te dragen. Er wordt een draagtas meegeleverd, evenals een slaapvlak.De zijkant van de mobiele babybox is van doorzichtig mesh-weefsel zodat je de baby altijd kunt zien. Deze babybox is verkrijgbaar in diverse kleuren en met diverse designs. Kijk bij de bovenstaande beste babyboxen voor alle mogelijkheden.

Beste babybox speelhuis: Bopita Box Home

Bopita combineert de babybox met een speels speelhuisje. Groeit de kleine uit de box? Dan kan je onderplaat eruit gehaald worden en kan de Bopita Box Home verder als speelhuisje gebruikt worden.Ook de zijplaat kan er dan afgehaald worden. De babybox is gemaakt van massief beukenhout. Kijk bij de beste babyboxen voor alle informatie.

Beste grondbox: Baby -Vivo Daisy kruipbox

Een totaal andere box is de grondbox of kruipbox. Eigenlijk is dit meer een stevig plastic omheining om de kruipende baby onder controle te houden. Deze grondbox kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.


Deze aparte babybox is verzorgder uitgevoerd dan je misschien op het eerste gezicht zal denken. Hij is gemaakt van stevig plastic, voorzien van veilig afgeronde hoeken en ook voorzien van zuignappen op de onderkant die er voor zorgen dat de box heel stevig opeen vloer van bijvoorbeeld laminaat, parket of tegels staat.


Aan de binnenkant is er speelgoed aangebracht en voor de toegang is er een deurtje. Bovendien kun je bij deze box zelf de vorm bepalen. Je moet alleen zelf voor de onderkant zorgen, bijvoorbeeld in de vorm van een matje, matrasje of speelkleed. Kijk bij de beste babyboxen voor alle informatie.

Beste babybox met lade

De Bopita Lisa is een mooie goede houten babybox die standaard van een lade is voorzien. Handig om speelgoed of babybenodigdheden in op te bergen. Je ziet de Bopita Lisa babybox ook op de foto helemaal bovenaan deze pagina.


Het is niet alleen een mooie maar ook praktische babybox van hoge kwaliteit. De lade is ruim en voorzien van geleiders. De bodemplaat is in hoogte te verstellen.

Kijk bij het overzicht van beste babyboxen bovenaan voor alle specificaties, foto's, beschrijvingen en actuele lage winkelprijzen van deze babyboxen en andere babyboxen met de maximale waardering van 5 sterren.

Zie ook: 


Foto bovenaan: Bopita

Onderwerpen:
Beste baby box, beste babybox test, boxen, babyboxen getest.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.