Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste drinkfontein voor kat en hond

Wat is de beste drinkfontein voor een kat of hond? Hier de 4 beste drinkfonteinen voor je huisdier.


Beste drinkfontein kat CatIt

Katten en honden moeten voldoende drinken. Vooral katten willen nogal eens te weinig water tot zich nemen waardoor er problemen als uitdroging, nierproblemen, urineweg-infecties en blaasgruis kunnen voorkomen. Een goede drinkfontein biedt de kat of hond niet altijd drinkwater maar motiveert ze ook om te drinken. Dit zijn de beste drinkfonteinen voor katten en honden.


De beste drinkfonteinen triggeren katten en honden niet alleen om te drinken, maar ze zorgen er voor voor dat er de hele dag (of gedurende meerdere dagen) fris en vers water beschikbaar is. Hieronder vind je een selectie van de beste drinkfonteinen voor kat en hond.

De actuele lage winkelprijs en alle informatie over deze beste drinkfonteinen vind je in het onderstaande overzicht met alle drinkfonteinen. Daarin vind je nog meer goede fonteinen voor kat en hond.


CatIt Senses drinkfontein

De CatIt Senses is de drinkfontein voor kat en hond met een zeer goede waardering. Bij deze beste drinkfontein kun je kiezen op welke manier het water wordt aangeboden. Je kunt daarbij kiezen uit een lichte stroom water, opborrelend water (zoals uit een bron) of ongelijkmatig is verschillende rustige stroompjes. 

Deze hoog gewaardeerde drinkfontein trekt de aandacht van de kat en zorgt er zo voor dat deze gaat drinken.

Catit Senses drinkfontein kat en hond

Catit Senses drinkfontein kat en hond


De CatIt Senses drinkfontein beschikt over een onthardingsfilter. Zoals als iedere drinkfontein maakt de CatIt Senses fontein wel wat geluid (stromend water en een zoemtoon) maar dat is bij deze beste drinkfontein voor katten en honden absoluut geen probleem. Het reservoir van deze beste drinkfontein voor kat en hond kan 3 liter water bevatten.

Kijk voor alle informatie en de lage actuele winkelprijs bij het bovenstaande overzicht met alle drinkfonteinen.

LifeGoods drinkfontein

Zoals opvallend veel drinkfonteinen voor katten en honden is de LifeGoods fontein als bloem vormgegeven. Deze drinkfontein voor kat en hond kan 2 liter water bevatten. Zo kunnen de huisdieren even vooruit, maar het is natuurlijk wel zo gezond om het water af en toe te verversen.

Lifegoods drinkfontein katten en honden

Lifegoods drinkfontein katten en honden


Maar ook als het water wat langer in de fontein zit is dat bij de LifeGoods drinkfontein geen probleem. Een koolstoffilter en de pomp houden het water schoon en vol zuurstof. Ook deze beste drinkfontein voor katten en honden is stil en beschikt over meerdere standen. Katten vinden de constante stroom water vaak interessant terwijl honden meer aangesproken worden door de bubbeltjes-stand. Voor wat meer voorzichtige katten en honden is er een langzaam stromende stand.

Ook deze beste drinkfontein vind je in het bovenstaande overzicht.

CatIt Fresh & Clear

Een eenvoudige drinkfontein voor katten, maar de gebruikers zijn zeer lovend over deze fontein. En hun katten kennelijk ook, want zelf de katten die moeilijk tot drinken te verleiden zijn kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen.

CatIt drinkfontein hond en kar

CatIt drinkfontein hond en kar

Ook voor kleine honden is deze drinkfontein met een reservoir van 2 liter geschikt. Nadeel, de losse filters zijn relatief duur. Kijk in het bovenstaande overzicht van alle drinkfonteinen of bij de link naar de CatIt Senses drinkfontein voor de actuele laagste prijs voor deze CatIt drinkfontein.

Lucky Paw drinkfontein

Een andere populaire en hoog gewaardeerde drinkfontein voor honden en katten is de Lucky Paw drinkfontein. Deze drinkfontein voor huisdieren biedt een reservoir van 2,5 liter. Het water wordt goed gefilterd, er worden 3 filters meegeleverd.

Lucky Paw drinkfontein voor huisdieren

Lucky Paw drinkfontein voor huisdieren


De Lucky Paw drinkfontein doet stil zijn werk en zorgt continue voor schoon en zuurstofrijk water voor hond en kat. Ook als het baasje langere tijd van huis is. Daarbij kan er gekozen worden uit drie standen: Fontein, waterval en een combinatie van die twee.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor alle specificaties en lage winkelprijzen van al deze beste drinkfonteinen voor kat en hond.

Zie ook: 

Samenvatting:
Wat is de beste drinkfontein voor je kat en de beste drinkfontein voor je hond? Hierboven vind je een overzicht van goede drinkfonteinen voor kat en hond met alle informatie. De beste drinkfonteinen voor katten en honden lichten we er uit. Het betreft goede waterfonteinen voor kat en hond van Lucky Paw, CatIt en Lifegoods.


Een reactie posten

0 Reacties