Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste pantoffels (voor heren en dames)

Zoek je stijlvolle pantoffels of warme sloffen? Hier de beste pantoffels voor dames en de beste pantoffels heren. Comfortabele pantoffels van hoge kwaliteit.

Beste pantoffels Dames Warmbat

Vele schoenmerken maken pantoffels, maar het verschil in kwaliteit tussen deze sloffen is groot. De beste pantoffels worden door gespecialiseerde fabrikanten gemaakt, van goede materialen zoals leer en schapenvacht. 


Warmbat pantoffels beste in de test

Maar wat zijn de beste van deze beste pantoffels? De beste pantoffels voor dames, maar ook de beste pantoffels voor heren?  Na veel passen en dragen zijn we er uit,... Warmbat pantoffels zijn de beste pantoffels!

De fabrikant van deze heerlijke pantoffels heet Warmbat Australia. Warmbat Australia is een Australische expert in pantoffels die zijn pantoffels van 100% Australisch Merino schapenwol maakt. 

Het gebruik van het Merino wol heeft vele voordelen ten opzichte van de synthetische materialen die bij goedkopere sloffen gebruikt worden. Bovendien zien deze beste pantoffels er heel modieus uit en biedt Warmbat een ruime keuze uit mooie comfortabele pantoffels en huisschoenen voor dames en heren.

Aanbiedingen van deze beste pantoffels bij de goedkoopste aanbieders

Kijk bij de aanbiedingen van Warmbat pantoffels bij de beste online schoenenwinkels voor al deze beste pantoffels.

Beste pantoffels test Warmbat

Warmbat, beste pantoffels damesPantoffels van Merino schapenwol

De als beste pantoffels geteste Warmbat pantoffels zijn gemaakt van de beste materialen, waaronder het bovengenoemde merinowol. Natuurlijk wol van het marino schaap. Deze Australische schapenwol is ideaal als voering van pantoffels omdat het een zeer zacht en comfortabel materiaal is. Ideaal om met blote voeten te dragen.

Merinowol zorgt voor een natuurlijke isolatie waardoor deze beste pantoffels lekker warm aanvoelen in de winter, maar in de zomer juist koel aanvoelen. De wollen vezels zijn hol en ademen op een natuurlijke manier. Vocht wordt meteen afgevoerd waardoor je geen last krijgt van klamme voeten of zweetvoeten in deze pantoffels.

Ook de zool van Warmbat pantoffels is gemaakt van materiaal van de beste kwaliteit. Het rubber waarvan de zool gemaakt is, is flexibel en slijtvast. De zool geeft goede grip waardoor je ook op een gladde vloer niet weg glijdt.

Warmbat pantoffels beste warme sloffen test

Beste pantoffels heren: WarmbatPantoffels voor dames en pantoffels voor heren

Deze beste pantoffels uit de test zijn er zowel voor dames als voor heren. Warmbat heeft specifieke damespantoffels en specifieke herenpantoffels, maar er is ook een Warmbat Classic serie voor zowel dames als heren.

De pantoffels zijn beschikbaar in diverse modellen. Er zijn mocassin modellen (pantoffels die je hele voet omsluiten) en slipper modellen (pantoffels die alleen het voorste deel van de voet bedekken). 

Het eerste model wordt door veel mensen behaaglijker gevonden maar een slipper pantoffel schiet je makkelijker aan en trap je weer net zo makkelijk uit (al wil je dat laatste bij Warmbat pantoffels niet snel). 

Binnen deze modellen zijn er ook nog eens veel varianten en kleuren verkrijgbaar. De maten van de pantoffels lopen van schoenmaat 36 tot maat 47, al zijn niet alle modellen in alle schoenmaten verkrijgbaar.

Warmbat sloffen en pantoffels test

Beste sloffen: Warmbat pantoffels


Op deze pagina zijn wat voorbeelden van deze beste pantoffels voor heren en dames te zien. Meer Warmbat pantoffels bij de Nederlandse winkels vind je bij de bovenstaande aanbiedingen.Meer goede pantoffels

De Warmbat pantoffels mogen dan de beste pantoffels uit de test zijn, er zijn meer goede pantoffels. Ook onderstaande fabrikanten maken goede pantoffels voor dames en heren, en soms ook voor kinderen.

Ugg pantoffels

Ugg Australia is de fabrikant van de populaire uggs, de beroemde vacht aarzen. Maar van schapenvacht maakt Ugg ook de heerlijk Ugg pantoffels. Deze zijn net zo warm en zacht als de Ugg laarzen. 

De Ugg pantoffels zijn er in verschillende modellen zoals slip-on pantoffels (aanschiet sloffen), mocassins en clogs. Ugg Australia is één van de beste pantoffel merken voor luxe pantoffels voor dames en heren.

Rohde pantoffels

Rohde is een schoenfabrikant uit Duitsland die pantoffels als belangrijkste product heeft. Ook Rhode pantoffels zijn er in heel verschillende modellen, maar Rhode biedt meer dan Ugg een grote variatie aan pantoffels van verschillende materialen. 

Er zijn Rohde pantoffels van suède, wol, zacht leer, vilt, textiel en andere zachte stoffen. Er zijn Rhode pantoffels voor heren en dames in de vorm van ondermeer instap pantoffels, hoge pantoffels, muilen, klompen en mocassins. Dit is het beste pantoffel merk voor een ruime keuze.

Shepherd pantoffels

Ook Shepherd pantoffels behoren tot de beste pantoffels voor heren en dames. De naam zegt het al (Shepherd = schaapsherder), dit zijn luxe pantoffels van schaapswol en schapenvacht uit Zweden. De officiele naam van de fabrikant is  Shepherd of Sweden.

Shepherd pantoffels zijn gemaakt van natuurlijk materialen waaronder schapenvacht als voering. Shepherd sloffen en pantoffels worden met de hand gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De Shephard pantoffels staan bekend om hun hoge comfort en hun zachte warme gevoel aan de voeten. Kijk hier onder voor de aanbiedingen.

Birkenstock pantoffels

Denk je bij Birkenstock aan schoenen voor de zomer? Birkenstock maakt ook pantoffels die tot de beste pantoffels behoren. Vooral als je goede huisschoenen zoekt zijn deze Birkenstocks de beste pantoffels. De Birkenstock pantoffels zijn geen zachte sloffen maar stevige schoenen voor in huis met het beroemde Birkenstock voetbed. Kijk vooral eens naar deze pantoffels als je huisschoenen zoekt waarmee je ook eens naar buiten kunt lopen.

Meer beste pantoffels

En zo zijn er nog meer pantoffelfabrikanten waarvan de pantoffels. huisschoenen en sloffen tot de beste pantoffels gerekend kunnen worden. Bijvoorbeeld Living Kitzbuhel, Fortuna, Giesswein en Ruby Brown. En ook schoenfabrikanten als Hush Puppies, Vans, Tommy Hilfiger en Sketchers maken goede pantoffels voor heren en dames.

Bij de beste pantoffel merken vind je de pantoffel aanbiedingen van deze merken.
Goedkope pantoffels

En dan zijn er ook nog de goedkope pantoffels. Dit zijn niet de beste pantoffels en geen luxe pantoffels gemaakt van materialen als schapenvacht, maar wel interessante pantoffels als je minder hoge eisen stelt en gewoon een paar eenvoudige maar functionele pantoffels zoekt.

Voorbeelden van dit soort pantoffel merken zijn Casa Mia, Blenzo en Antibes, Aanbiedingen van deze goedkope sloffen en goedkope pantoffels vind je hier onder.

 

Zie ook: Meer testen schoenen

Foto's: Warmbat Australia


Samenvatting:
De keuze voor pantoffels is persoonlijk, maar in onze test zijn de Warmbat pantoffels (de Warmbats) als beste pantoffels getest. Deze pantoffels zijn van zeer goede kwaliteit en zowel in zomer als winter aangenaam om te dragen. Dit komt mede doordat deze luxe pantoffels van merino wol zijn gemaakt. Deze beste pantoffels zijn er voor dames en heren. Kijk bovenaan voor de aanbiedingen van deze beste pantoffels bij de Nederlandse winkels.

Ook kijken we hier naar andere beste pantoffel merken en naar fabrikanten van goede goedkope pantoffels.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Warmbat pantoffels zijn echt de beste pantoffels die je kan kopen. Ze zijn van binnen heerlijk zacht. Ik draag ze het hele jaar. Zowel in de winter als in de zomer want ondanks de merino wol zijn ze bij warm weer niet te warm om te dragen.

    Omdat de zool hard is kan je er ook prima op naar buiten lopen. En ze zitten zo lekker dat ik ze zelfs aan hou als ik op de bank zit. Na een jaar intensief dragen (iedere dag) worden ze wel minder zacht van binnen, en dan is het weer tijd voor een paar nieuwe Warmbat pantoffels. Dat weet ik, dus ik koop ze ieder jaar in de uitverkoop. Dan heb ik meteen ook weer een paar Warmbats in een andere kleur en eventueel een iets ander model.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.