Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste pantoffels (voor heren en dames)

 

Zoek je stijlvolle pantoffels of warme sloffen? Hier de beste pantoffels voor dames en de beste pantoffels heren. Comfortabele pantoffels van hoge kwaliteit.

Beste pantoffels Dames Warmbat

Vele schoenmerken maken pantoffels, maar het verschil in kwaliteit tussen deze sloffen is groot. De beste pantoffels worden door gespecialiseerde fabrikanten gemaakt, van goede materialen zoals leer en schapenvacht. 

Maar wat zijn de beste van deze beste pantoffels? De beste pantoffels voor dames, maar ook de beste pantoffels voor heren?  Na veel passen en dragen zijn we er uit,... Warmbat pantoffels zijn de beste pantoffels!

De fabrikant van deze heerlijke pantoffels heet Warmbat Australia. Warmbat Australia is een Australische expert in pantoffels die zijn pantoffels van 100% Australisch Merino schapenwol maakt. 

Het gebruik van het Merino wol heeft vele voordelen ten opzichte van de synthetische materialen die bij goedkopere sloffen gebruikt worden. Bovendien zien deze beste pantoffels er heel modieus uit en biedt Warmbat een ruime keuze uit mooie comfortabele pantoffels en huisschoenen voor dames en heren.

Aanbiedingen van deze beste pantoffels bij de goedkoopste aanbieders

Kijk bij de aanbiedingen van Warmbat pantoffels bij de beste online schoenenwinkels voor al deze beste pantoffels.

Beste pantoffels test Warmbat

Warmbat, beste pantoffels dames

Pantoffels van Merino schapenwol

De als beste pantoffels geteste Warmbat pantoffels zijn gemaakt van de beste materialen, waaronder het bovengenoemde merinowol. Natuurlijk wol van het marino schaap. Deze Australische schapenwol is ideaal als voering van pantoffels omdat het een zeer zacht en comfortabel materiaal is. Ideaal om met blote voeten te dragen.

Merinowol zorgt voor een natuurlijke isolatie waardoor deze beste pantoffels lekker warm aanvoelen in de winter, maar in de zomer juist koel aanvoelen. De wollen vezels zijn hol en ademen op een natuurlijke manier. Vocht wordt meteen afgevoerd waardoor je geen last krijgt van klamme voeten of zweetvoeten in deze pantoffels.

Ook de zool van Warmbat pantoffels is gemaakt van materiaal van de beste kwaliteit. Het rubber waarvan de zool gemaakt is, is flexibel en slijtvast. De zool geeft goede grip waardoor je ook op een gladde vloer niet weg glijdt.

Warmbat pantoffels beste warme sloffen test

Beste pantoffels heren: Warmbat

Pantoffels voor dames en pantoffels voor heren

Deze beste pantoffels uit de test zijn er zowel voor dames als voor heren. Warmbat heeft specifieke damespantoffels en specifieke herenpantoffels, maar er is ook een Warmbat Classic serie voor zowel dames als heren.

De pantoffels zijn beschikbaar in diverse modellen. Er zijn mocassin modellen (pantoffels die je hele voet omsluiten) en slipper modellen (pantoffels die alleen het voorste deel van de voet bedekken). 

Het eerste model wordt door veel mensen behaaglijker gevonden maar een slipper pantoffel schiet je makkelijker aan en trap je weer net zo makkelijk uit (al wil je dat laatste bij Warmbat pantoffels niet snel). 

Binnen deze modellen zijn er ook nog eens veel varianten en kleuren verkrijgbaar. De maten van de pantoffels lopen van schoenmaat 36 tot maat 47, al zijn niet alle modellen in alle schoenmaten verkrijgbaar.

Warmbat sloffen en pantoffels test

Beste sloffen: Warmbat pantoffels


Op deze pagina zijn wat voorbeelden van deze beste pantoffels voor heren en dames te zien. Meer Warmbat pantoffels bij de Nederlandse winkels vind je bij de bovenstaande aanbiedingen.

Of kijk bij de beste pantoffel merken voor nog meer goede pantoffels. Je vindt daar ook informatie over en aanbiedingen van, andere goede pantoffels en sloffen zoals de sloffen en pantoffels van Rhode, Giesswein, Living en andere beste pantoffel fabrikanten.

Zie ook: Meer testen schoenen
Foto's: Warmbat Australia


Samenvatting:
De keuze voor pantoffels is persoonlijk, maar in onze test zijn de Warmbat pantoffels (de Warmbats) als beste pantoffels getest. Deze pantoffels zijn van zeer goede kwaliteit en zowel in zomer als winter aangenaam om te dragen. Dit komt mede doordat deze luxe pantoffels van merino wol zijn gemaakt. Deze beste pantoffels zijn er voor dames en heren. Kijk bovenaan voor de aanbiedingen van deze beste pantoffels bij de Nederlandse winkels.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.