Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste poffertjespan

Redactie     14:08     No comments


De lekkerste poffertjes zijn natuurlijk niet die opwarm-kussentjes uit de supermarkt. De lekkerste poffertjes maak je zelf. Dat is heel eenvoudig, je hebt er alleen een poffertjespan voor nodig. Gelukkig heb je voor minder dan 30 euro al een goede poffertjespan voor het leven. Hier kijken we naar de beste poffertjespannen.In het overzicht met alle poffertjespannen vind je alle goede poffertjespannen. Hieronder vind je een aantal van de beste poffertjespannen.

De beste poffertjespan: Inno Cuisinno

De beste poffertjespan, met de hoogste waardering, is van Inno Cuisinno. Deze pan is van gietijzer en heeft de vorm van een plaat die je op iedere warmtebron kunt plaatsen: elektrisch, gas, inductie, keramisch en in de oven.


Je maakt met deze 24 centimeter poffertjespan per keer 19 poffertjes.  Je tilt de pan via twee handvatten van het vuur. Tip: Veeg vuilresten weg met keukenpapier en vet de pan in voor je hem wegzet. Dan worden de poffertjes steeds beter!

Kijk bij het bovenstaand overzicht voor alle specificaties en de actuele lage winkelprijs van deze beste poffertjespan. Hieronder hebben we nog wat goede alternatieven.

Imperial Kitchen 25cm poffertjespan

Een centimeter groter en goed voor 15 poffertjes is deze poffertjespan van Imperial Kitchen. Hier maak je dus iets groteren poffertjes mee. Maar pas op deze poffertjespan is niet voor inductie, maar verder kun je hem op iedere warmtebron gebruiken.


Ook bij deze poffertjespan zijn de pan en handgrepen van gietijzer gemaakt. De poffertjespan is voorzien van een zwarte zijdeglans en geëmailleerd aan de onderzijde.

Ook deze pan is evenals alle genoemde poffertjespannen te vinden in het bovengenoemde overzicht.


Patisse poffertjespan met steel en anti-aanbak laag

Liever een poffertjespan met steel? Kijk dan eens naar deze 25cm poffertjespan van Patisse. Deze pan is van aluminium met een met kunststof bedekte steel.
Doordat de pan van aluminium is is deze lichter en beter bestand tegen aanbakken dan de gietijzeren poffertjespannen. Maar aluminium mist wel de goede temperatuurvastheid van gietijzer.

Let op! Deze poffertjespan kun je alleen op een gasfornuis gebruiken. Wat ook vervelend is, is de holle onderkant die er voor zorgt dat de pan niet zo stabiel op de gaspit staat.

De Buyer Mineral B Element

16 poffertjes met een diameter van 4 centimeter bak je per keer met deze De Buyer poffertjespan. Deze pan is volledig gemaakt van plaatstaal. Dit materiaal warmt snel op en maakt poffertjes bakken op heel hoge temperaturen mogelijk.


Deze poffertjespan heeft geen gladde onderzijde en is dus niet geschikt voor inductie, op gas presteert deze pan echter prima. Evenals bij de bovenaan genoemde gietijzeren pannen vraagt deze pan wel om speciaal onderhoud. Je moet hem zonder afwasmiddelen schoonmaken en invetten als je hem opbergt. De anti aanbak eigenschappen van de poffertjespan worden dan steeds beter.

Let er wel op dat de steel van deze De Buyer poffertjespan heet wordt.

Lodge Pro-logic aebleskiver pan

Een aebleskiver is een Deense variant op de poffer. Ze zijn wel wat groter, want met deze 23 centimeter pan, maak je er 7.Wil je aebleskiver maken, of hou je van ongebruikelijk grote poffertjes dan is deze gietijzeren aebleskiver pan een aanrader.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle poffertjes pannen voor deze, en andere goede, poffertjespannen tegen de laagste actuele prijs.

Zie ook: Meer testen van pannen

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.