Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste RC speelgoed (radiografisch bestuurbare voertuigen)

Redactie     16:43     No comments


Radiografisch bestuurbaar speelgoed is zowel bij kinderen als volwassenen erg populair. Je hebt verschillende soorten RC speelgoed zoals van afstand bestuurbare auto's, boten en helicopters. Hier kijken we naar het leukste RC speelgoed, beoordeeld met het maximum van 5 sterren.


Dit is het beste RC speelgoed

Deze waardering is dit beste RC speelgoed door hun gebruikers toegekend. Kijk alle RC voertuigen met 5 sterren voor al deze leuke radiografisch bestuurbare auto's, landbouwvoertuigen, trucks, helicopters en andere voertuigen.


Verschillende soorten RC voertuigen

Hier kijken we naar wat verschillende soorten RC voertuigen die je in de lijst met het beste RC speelgoed tegenkomt.

Stunt RC auto

Veel RC voertuigen zijn vooral ontwikkeld om ermee te stunten.Neem bijvoorbeeld deze RC auto van Carrera (vooral bekend als fabrikant van racebanen). Deze van afstand bestuurbare auto heeft de behendigheid van een breakdancer. 


Deze RC auto is snel en wendbaar. Hij kan om zijn as draaien in alle richtingen en in een straal van 360 graden omdraaien. Via de regelaars op de afstandbediening kun je hele nauwkeurig sturen. De accu gaat circa 20 minuten mee en daarna kun je hem via een usb kabel weer snel opladen.

Deze RC auto is te vinden in het bovenstaande overzicht met beste RC speelgoed. Kijk daar voor alle informatie en de actuele lage winkelprijs.


RC monstertruck

Een andere topper bij de RC voertuigen is deze RC monstertruck van Traxxas. Dit is een echt outdoor voertuig, want waar veel andere RC voertuigen niet overweg kunnen met vocht is deze RC truck volledig waterproof. 


De motor van deze radiografisch bestuurbare auto levert brute kracht waardoor deze door de zwaarste terreinen zijn weg vindt. Met modder, sneeuw en ijs heeft deze RC auto geen enkele moeite terwijl de GTX schokdempers moeiteloos de zwaarste klappen opvangen. 

Ook deze RC monstertruck vind je bij de bovenstaande beste RC voertuigen met 5 sterren.

RC sportauto

Maar soms ook zijn RC auto's vooral snel. Neem bijvoorbeeld deze van afstand bestuurbare Ferrari van Jamara. Een realistisch schaalmodel (1:14) met snelle prestaties.


En zo vind je in het bovenstaande overzicht met 5 sterren RC speelgoed nog veel meer mooie, snelle en realistische modelauto's.

RC helicopter

Ook vind je in het overzicht diverse RC helicopters. Vooral het merk Syma staat bekend om zijn goede (en zeer betaalbare) van afstand bestuurbare helicopters.
In het bovenstaand overzicht vind je alle beste RC helicopters, plus de beste RC vliegtuigen, RC landbouwvoertuigen en andere beste van afstand bestuurbare voertuigen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.