Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Staafmixer top 10, de beste staafmixers

Redactie     14:27     No comments


Wat is de beste staafmixer voor de toepassingen waarvoor jij de mixer wilt gebruiken? In de staafmixer top 10 vind de beste staafmixers voor verschillende soorten gebruikers. Wat is voor jou de beste staafmixer? Dat kun je in dit overzicht vinden.


Dit zijn de beste staafmixers met de hoogste waardering

Kijk in de staafmixer top 10 wat momenteel de meest populaire en beste staafmixers zijn. Dit overzicht wordt regelmatig aan de nieuwste ontwikkelingen en nieuwste modellen aangepast.

Beste staafmixers in diverse klassen

In het bovenstaande overzicht vind je de beste staafmixers in diverse klassen. De beste staafmixer is een krachtige staafmixer waaraan een professionele kok of een thuiskok met hoge eisen veel plezier kan beleven. Maar voor een thuisgebruiker die de staafmixer af en toe voor kleine klusjes gebruikt kan een goedkope staafmixer van een paar tientjes al goed genoeg zijn. Daarom wordt niet alleen de allerbeste (en prijzige) staafmixer aanbevolen, maar ook goedkopere alternatieven.

Hou er rekening mee dat een krachtige staafmixer vaak ook zwaarder is om te tillen. Ze zijn namelijk vaak ook gemaakt van steviger (en zwaarder) materiaal.

Accessoires staafmixer

De mogelijkheden van de staafmixer worden niet alleen bepaald door de mixer zelf maar ook door de accessoires die meegeleverd worden. Met een hakmolen kun je kruiden en noten hakken, met een garde kun je slagroom en cremes kloppen, met een blender maak je smoothies, met snijschijven en raspschijven kun je heel goed groente snijden en raspen en een pureestamper is ideaal voor het maken van aardappelpuree of babyvoeding.

Bij luxe staafmixers worden soms verwisselbare messen bijgeleverd voor het pureren, hakken en mengen op diverse manieren.

Met een multifunctionele (duurdere) staafmixer kun je meer dan met een eenvoudige goedkope staafmixer.

Vermogen en toerental

Over het algemeen kun je stellen: Hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger de staafmixer. Maar ook een hoog toerental draagt bij aan de mixkracht. Een hoog vermogen en een hoog toerental hoeven niet altijd samen te gaan. Er zijn ook staafmixers met een hoog toerental maar met een laag vermogen. Deze staafmixers hebben minder te lijden en gaan daardoor over het algemeen langer mee.

RVS of kunststof?

De staaf van de staafmixer kan van RVS (roestvrij staal) of kunststof zijn gemaakt.  RVS ziet er mooi uit en is makkelijk schoon te maken. Kunststof is licht om te tillen, maar lastiger schoon te maken en kan verkleuren. Kwalitatief maakt het niet zo uit.

Snoerloze staafmixers

Gebruik je een staafmixer vaak, en erger je je aan het hinderlijke snoer, dan is een snoerloze staafmixer een optie. Zoals alle accu-apparatuur is een snoerloze staafmixer wel duurder dan de stekker-variant.

Kijk bij de beste staafmixers volgens hun gebruikers in het bovenaan genoemde overzicht, of kijk bij alle testen van staafmixers voor andere beste staafmixers uit testen uitgevoerd door experts.

Zie ook: Beste mixer test

Foto: Braun staafmixer


Samenvatting:
Op zoek naar een goede staafmixer? Op deze pagina vind je de staafmixer top 10. Dit zijn de beste staafmixers. Ook geven we tips over waar op te letten als je een goede staafmixer koopt.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.