Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wasdrogers uit test Consumentenbond

Redactie     11:15     No comments


De Consumentenbond test regelmatig wasdrogers. De beste wasdrogers uit de test van de Consumentenbond kun je hier vinden, evenals de beste koop.


Het betreft de door de Consumentenbond als beste wasdroger of beste koop geteste wasdrogers die momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn. Deze beste wasdrogers vind je bij de door de Consumentenbond als best geteste wasdrogers.

Het betreft de beste wasdrogers in diverse categorie├źn zoals de beste warmtepompdroger en de beste condensdroger. Meer informatie over de verschillende soorten wasdrogers vind je hier onder.

Op Beste Wasdroger Kopen vind je meer informatie voor bij het kiezen en kopen van een wasdroger, waaronder ook de goedkoopste aanbieders.

Warmtepompdroger

Zoek je een zeer energiezuinige wasdroger? Dan is een warmtepompdroger voor jou de beste wasdroger. Je kunt er gerust wat meer geld voor betalen want dat verdien je terug aan je besparing op stroom. De besparing aan stroom van een A+++ warmtepompdroger ten opzichte van een energielabel B condensdroger bedraagt zo'n 75 euro per jaar. Let dus goed op het energielabel van de wasdroger die je koopt.

En een warmtepompdroger heeft meer voordelen. Zo blijft je kleding en ander wasgoed in een warmtepompdroger langer mooi. Bij een warmtepompdroger, die met een koelmiddel werkt, komt het wasgoed namelijk niet in contact met heel hoge temperaturen. Iets dat bij een condensdroger wel het geval is. Daarom slijt en krimpt je wasgoed bij een warmtepompdroger minder snel.

Maar door de lagere temperaturen gaat het drogen wel minder snel. Dat is een nadeel van de warmtepompdroger, de wasprogramma's duren langer omdat het drogen meer tijd vergt. Het verschil bedraagt ongeveer een half uur, dat is dus best een verschil.

Waar nog meer op letten?

Waar moet je nog meer op letten als je een wasdroger kiest? Op het bovenstaande Beste Wasdroger Kopen vind je een Wasdroger Keuzehulp waarbij je de voor jou beste wasdroger kunt selecteren door je eisen en gewenste opties op te geven. Let bijvoorbeeld op het maximale vulgewicht (ook via de gezinsgrootte aan te geven), maar ook op de manier van afvoer van het water (slang of reservoir), het geluidsniveau (belangrijk als je 's nachts de was droogt), de gewenste droogprogramma's, de draairichting van de deur en meer gewenste eigenschappen.

Ook kun je in de keuzehulp al je gewenste opties aangeven zoals een kinderslot, startuitstel, een kledingbeschermende trommel, een glazen deur en nog veel meer. Natuurlijk kun je ook op winkelprijs en stroomkosten selecteren.

Kies via het bovenstaande Beste Wasdroger Kopen de voor jou persoonlijk beste wasdroger, of kijk bij de bovenstaande beste wasdrogers uit de test van de Consumentenbond.

Zie ook: Meer testen wasdrogers


Onderwerpen:
Beste wasdroger consumentenbond test, beste koop, beste wasdrogers getest.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.