Beste goedkope weegschaal (personenweegschaal)

Hier vind je de beste goedkope weegschaal uit een test van weegschalen. Ook geven we tips voor het vinden van de voor jou beste personenweegschaal.

beste goedkope personenweegschaal

De personenweegschaal heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger gaf een weegschaal alleen je gewicht aan, maar tegenwoordig kun je een hele medische reportage uit de beste personenweegschalen krijgen. Maar wat is de beste personenweegschaal? Of je nu een eenvoudige of heel geavanceerde personenweegschaal zoekt?  

Hier vind je enkele weegschalen die als beste weegschaal getest zijn. We hebben de beste goedkope basis weegschaal die alleen gewicht meet, maar ook de beste goedkope lichaamsanalyse weegschaal met app. Ook geven we informatie over de extra mogelijkheden van deze uitgebreidere personenweegschalen.

Beste goedkope weegschaal

Zoek je een eenvoudige weegschaal die je lichaamsgewicht goed aangeeft en verwacht je verder niets van de weegschaal? Dan kun je volstaan met de Medisana PS 402. Deze eenvoudige goedkope weegschaal koop je al voor een prijs van minder dan 20 euro. 

Deze Medisana weegschaal is een digitale personenweegschaal die alleen het gewicht aangeeft en geen geheugen heeft om dit gewicht te onthouden. De beste goedkope weegschaal is dus de meest eenvoudige weegschaal. maar wel een weegschaal die op een betrouwbare manier je gewicht aangeeft.Medisana personenweegschaal goedkoop

Medisana PS 402: Beste goedkope weegschaal


Is dat erg? Nee, niet als je (zoals heel veel mensen) niet meer van een weegschaal verwacht dan dat deze je gewicht aangeeft. 

Wil je alleen even 's morgens zien of er een onsje bij of onsje af is? Dan is een eenvoudige maar betrouwbare goedkope weegschaal een prima aankoop. Meer geld uitgeven is dan niet nodig, je kunt volstaan met een goedkope maar betrouwbare weegschaal.

En wil je toch een personenweegschaal die lichaamsanalyse geeft? De beste goedkope weegschaal met lichaamsanalyse vind je verderop deze pagina.Meer goede goedkope weegschalen

Er zijn meer goede goedkope weegschalen. Deze vind je allemaal bij de aanbiedingen van personenweegschalen (alle soorten, alle prijsklassen). Hieronder een paar merken waarvan je daar goede goedkope weegschalen vindt.

Tefal weegschaal

Ook Tefal levert eenvoudige goedkope weegschalen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Tefal weegschalen voor de Tefal Classic weegschaal of de Tefal Premiss weegschaal. Deze Tefal weegschalen kosten nauwelijks meer dan 20 euro.


Tefal personenweegschaal goedkope weegschaal

Tefal weegschaal

Soehnle weegschaal

Ook Soehnle, toch een topmerk in weegschalen, heeft in zijn assortiment goedkope weegschalen die voor minder dan 20 euro verkocht worden. Het Duitse Soehnle is een echte specialist in meten en wegen. Ze maken heel goede weegschalen, zowel voor in de badkamer als voor in de keuken. Maar bijvoorbeeld ook klokken en weerstations worden door Soehnle gemaakt.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van personenweegschalen voor alle Soehnle weegschalen tegen een lage prijs.

Andere goedkope basis weegschalen

Ook Tomado. Benson, Mesko. Clatronic en Esparanza maken eenvoudige goedkope weegschalen die alleen het gewicht aangeven. Deze goedkope weegschalen zijn nog goedkoper dan de goedkope personenweegschalen van Tefal, Soehnle en Medisana.

Maar het kan ook uitgebreider. Een een goedkope weegschaal met lichaamsanalyse is nauwelijks nog duurder dan een basis weegschaal. Hieronder kijken we naar de beste personenweegschalen die meer kunnen dan alleen het gewicht aangeven.Goedkope personenweegschaal met lichaamsanalyse

Want als je wil kan een weegschaal heel veel meer voor je wegen en analyseren. Tot aan het geven van een complete lichaamsanalyse toe. 

Ook weegschalen met bluetooth en bediening via een app zijn tegenwoordig verbazend goedkoop te koop. Zelfs een A-merk als Medisana verkoopt deze smart weegschalen onder de 20 euro. Zo´n slimme Medisana weegschaal meet naast het lichaamsgewicht ook BMI, botmassa, caloriebehoeften in rust (BMR), spiermassa, Vetpercentage en vochtgehalte. Je kunt alle gegevens en statistieken op je smartphone in een app zien en de weegschaal zelf heeft geheugenplekken voor 8 personen.

Ook minder bekende fabrikanten als Nedis, Silvergear en Esperanza maken goede weegschalen met lichaamanalyse.

Bij de eerder genoemde aanbiedingen van personenweegschalen kun je bij "type weegschaal" voor de lichaamsanalyse weegschaal aanvinken. Je ziet dan alleen de goedkope weegschalen die ook andere wegingen dan alleen het lichaamsgewicht doen.

Ook kun je daar aangeven welke metingen je wil dat de weegschaal doet.

Beste goedkope weegschaal met lichaamsanalyse

Gezien de geringe meerprijs ten opzichte van een eenvoudige weegschaal geef ik de voorkeur aan een Medisana lichaamsweegschaal, De extra metingen geven namelijk veel extra informatie. Het lichaamsgewicht zegt niet alles.


Goedkope weegschaal lichaamsanalyse Medisana

Goedkope lichaamsanalyse weegschaal Medisana


Je kan namelijk door te trainen vet verliezen, maar toch aankomen qua gewicht. Dat komt dan omdat je spiermassa door al dat sporten groeit. Waarschijnlijk vind je dat helemaal geen probleem, maar als je alleen naar het totaal gewicht kijkt wordt je op een verkeerd been gezet. Je denkt dan dat je work outs geen effect hebben, terwijl dat wel het geval is, het gewicht verplaatst zich alleen van vet naar spierweefsel.

Zelfs het buikvet kan, los van het totale vetpercentage, door sommige van de beste weegschalen apart gemeten worden. Hoe meer details over de opbouw van je gewicht de personenweegschaal geeft, hoe beter je daar je oefeningen en diĆ«ten op kunt aanpassen. 

Informatie over je gewicht in een app

Je hebt deze goedkope Medisana lichaamsanalyseweegschalen met bluetooth en app en zonder de mogelijkheid om de weegschaal met de app te verbinden. Een weegschaal met app is een aanrader.

De enorme schat aan meetgegevens worden dan draadloos naar je telefoon gezonden en daar opgeslagen. Vervolgens kun je allemaal schema's, tabellen en andere informatie op je smartphone opvragen. De combinatie weegschaal / app kan een compleet trainingsprogramma voor je samenstellen om gewicht te verliezen. De mogelijkheden van de meest uitgebreide beste weegschalen gaan heel ver.Beste weegschalen kopen

Op Beste Weegschaal Kopen vind je aanbiedingen van de goedkoopste aanbieders van weegschalen. Tevens vind je der de personenweegschaal top 10 en een Weegschaal Keuzehulp waarmee je aan de hand van al je wensen en eisen de voor jou beste weegschaal kunt vinden. Een aanrader als je de beste weegschaal zoekt!

Tenslotte heb ik nog wat andere testen van weegschalen voor je. Samenvatting:
Hier kijken we naar de beste weegschaal als je een weegschaal met uitgebreide analyse zoekt, maar ook de beste weegschaal voor als je een eenvoudige goedkope weegschaal zoekt. Zo'n weegschaal koop je al goedkoop onder de 20 euro.Een reactie posten

0 Reacties