Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste weegschaal test Consumentenbond (personenweegschaal)

Redactie     18:39     No comments


De personenweegschaal heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger gaf een weegschaal alleen je gewicht aan, maar tegenwoordig kun je een hele medische reportage uit de beste weegschalen krijgen. Maar wat is de beste weegschaal? Of je nu een eenvoudige of heel geavanceerde personenweegschaal zoekt?  Hier vind je de beste weegschalen.

Personenweegschalen worden regelmatig getest. Bijvoorbeeld door de Consumentenbond. Kijk hieronder voor de beste weegschalen volgens de personenweegschaal test van de Consumentenbond.

De beste eenvoudige weegschaal

Zoals je in de tests hierboven kunt zien zijn er nogal wat verschillen in weegschalen voor personen. Onder de 20 euro heb je al een eenvoudige digitale personenweegschaal, maar deze geeft niet meer dan het gewicht aan, en onthoudt ook niets. 


Beste koop: Medisana PS 402 personenweegschaal

Beste koop: Medisana PS 402


Is dat erg? Nee, niet als je (zoals heel veel mensen) niet meer van een weegschaal verwacht dan dat deze je gewicht aangeeft. Wil je alleen even 's morgens zien of er een onsje bij of onsje af is? Dan is een eenvoudige maar betrouwbare goedkope weegschaal een prima aankoop. 


Tefal personenweegschaal

Tefal Premio (nieuw model)De voor jou beste weegschaal hoeft niet veel geld te kosten. Ook de beste weegschaal uit de Consumentenbond test valt in deze categorie. Maar het kan ook uitgebreider.

Beste personenweegschaal met lichaamsanalyse

Want als je wil kan de weegschaal heel veel meer voor je wegen en analyseren. Tot aan het geven van een complete lichaamsanalyse toe. 

De meest uitgebreide personenweegschalen vertellen je precies hoe je gewicht is opgebouwd. De beste personenweegschalen vertellen je het gewicht van je botten, je spieren, het vocht in je lichaam en het vetpercentage.

Je kan namelijk door te trainen vet verliezen, maar toch aankomen qua gewicht. Dat komt dan omdat je spiermassa door al dat sporten groeit. Waarschijnlijk vind je dat helemaal geen probleem, maar als je alleen naar het totaal gewicht kijkt wordt je op een verkeerd been gezet. Je denkt dan dat je work outs geen effect hebben, terwijl dat wel het geval is, het gewicht verplaatst zich alleen van vet naar spierweefsel.

Zelfs het buikvet kan, los van het totale vetpercentage, door sommige van de beste weegschalen apart gemeten worden. Hoe meer details over de opbouw van je gewicht de personenweegschaal geeft, hoe beter je daar je oefeningen en diĆ«ten op kunt aanpassen. 

Wil je zo'n meer uitgebreide personenweegschaal? Een personenweegschaal die ook een lichaamsanalyse doet? Kijk dan hier boven bij de andere testen van weegschalen voor de beste personenweegschaal met lichaamsanalyse.

Informatie over je gewicht in een app

En de mogelijkheden van de meest uitgebreide en beste weegschalen voor personen gaan nog verder dan alleen een analyse van het gewicht. Steeds meer van de beste personenweegschalen staan via Bluetooth in verbinding met een app op je smartphone.

Die enorme schat aan meetgegevens worden dan draadloos naar je telefoon gezonden en daar opgeslagen. Vervolgens kun je allemaal schema's, tabellen en andere informatie op je smartphone opvragen. De combinatie weegschaal / app kan een compleet trainingsprogramma voor je samenstellen om gewicht te verliezen. De mogelijkheden van de meest uitgebreide beste weegschalen gaan heel ver.

Bij de bovengenoemde link naar beste weegschalen uit de andere tests vind je ook de best geteste weegschalen met een app.

Beste weegschalen kopen

Kijk voor meer informatie bij de beste weegschalen uit de test hierboven, of kijk op Beste Weegschaal Kopen voor heel veel meer informatie. Je vindt er naast de goedkoopste aanbieders van de beste weegschalen en de personenweegschaal top 10 namelijk ook een Weegschaal Keuzehulp waarmee je aan de hand van al je wensen en eisen de voor jou beste weegschaal kunt vinden. Een aanrader als je de beste weegschaal zoekt!

De personenweegschalen van Tefal (beste weegschaal uit de test) en Medisana (beste koop) zijn als beste personenweegschaal uit de Consumentenbond test gekomen, maar er zijn meer goede weegschalen. Onder andere Brabantia, C-Care, Bodivis, Soehnle, Omron en Tanita maken ook heel goede weegschalen. Bij de bovenaan genoemde testen van weegschalen vind je een overzicht met alle beste weegschalen (5 sterren), daar zijn ook al deze goede personenweegschalen te vinden.


Onderwerpen:
Beste weegschaal test consumentenbond, beste personenweegschaal consumentenbond test, personenweegschaal test, beste weegschaal consumentenbond.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.