Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope weegschaal (personenweegschaal)

 

Hier vind je de beste weegschaal uit een test van weegschalen. Ook geven we tips voor het vinden van de voor jou beste personenweegschaal.

beste weeegschaal goedkoop

De personenweegschaal heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger gaf een weegschaal alleen je gewicht aan, maar tegenwoordig kun je een hele medische reportage uit de beste personenweegschalen krijgen. Maar wat is de beste personenweegschaal? Of je nu een eenvoudige of heel geavanceerde personenweegschaal zoekt?  

Hier vind je enkele weegschalen die als beste weegschaal getest zijn.

Personenweegschalen. Van eenvoudig tot uitgebreid

De beste eenvoudige weegschaal

Zoek je een eenvoudige weegschaal die je lichaamsgewicht goed aangeeft en verwacht je verder niets van de weegschaal? Dan kun je volstaan met de Medisana PS 402. Deze eenvoudige goedkope weegschaal koop je al voor een prijs van minder dan 15 euro. 

Deze Medisana weegschaal is een digitale personenweegschaal die alleen het gewicht aangeeft en geen geheugen heeft om dit gewicht te onthouden. Het is dus de meest eenvoudige weegschaal. maar wel een weegschaal die op een betrouwbare manier je gewicht aangeeft.Medisana personenweegschaal goedkoop

Medisana PS 402: Goedkope weegschaal


Is dat erg? Nee, niet als je (zoals heel veel mensen) niet meer van een weegschaal verwacht dan dat deze je gewicht aangeeft. 

Wil je alleen even 's morgens zien of er een onsje bij of onsje af is? Dan is een eenvoudige maar betrouwbare goedkope weegschaal een prima aankoop. Meer geld uitgeven is dan niet nodig, je kunt volstaan met een goedkope maar betrouwbare weegschaal.


Tefal personenweegschaal goedkope weegschaal

Tefal weegschaalOok Tefal levert eenvoudige goedkope weegschalen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Tefal weegschalen voor de Tefal Classic weegschaal of de Tefal Premiss weegschaal. Deze Tefal weegschalen kosten nauwelijks meer dan 20 euro.

Maar het kan ook uitgebreider. Hieronder kijken we naar de beste personenweegschalen die meer kunnen dan alleen het gewicht aangeven.

Beste personenweegschaal met lichaamsanalyse

Want als je wil kan de weegschaal heel veel meer voor je wegen en analyseren. Tot aan het geven van een complete lichaamsanalyse toe. Kijk bij de beste lichaamsanalyse weegschalen voor een test van deze uitgebreide personenweegschalen.

De meest uitgebreide personenweegschalen vertellen je precies hoe je gewicht is opgebouwd. De beste personenweegschalen vertellen je het gewicht van je botten, je spieren, het vocht in je lichaam en het vetpercentage.

Je kan namelijk door te trainen vet verliezen, maar toch aankomen qua gewicht. Dat komt dan omdat je spiermassa door al dat sporten groeit. Waarschijnlijk vind je dat helemaal geen probleem, maar als je alleen naar het totaal gewicht kijkt wordt je op een verkeerd been gezet. Je denkt dan dat je work outs geen effect hebben, terwijl dat wel het geval is, het gewicht verplaatst zich alleen van vet naar spierweefsel.

Zelfs het buikvet kan, los van het totale vetpercentage, door sommige van de beste weegschalen apart gemeten worden. Hoe meer details over de opbouw van je gewicht de personenweegschaal geeft, hoe beter je daar je oefeningen en diĆ«ten op kunt aanpassen. 

Wil je zo'n meer uitgebreide personenweegschaal? Een personenweegschaal die ook een lichaamsanalyse doet? Kijk dan hier boven bij de andere testen van weegschalen voor de beste personenweegschaal met lichaamsanalyse.

Informatie over je gewicht in een app

En de mogelijkheden van de meest uitgebreide en beste weegschalen voor personen gaan nog verder dan alleen een analyse van het gewicht. Steeds meer van de beste personenweegschalen staan via Bluetooth in verbinding met een app op je smartphone.

Die enorme schat aan meetgegevens worden dan draadloos naar je telefoon gezonden en daar opgeslagen. Vervolgens kun je allemaal schema's, tabellen en andere informatie op je smartphone opvragen. De combinatie weegschaal / app kan een compleet trainingsprogramma voor je samenstellen om gewicht te verliezen. De mogelijkheden van de meest uitgebreide beste weegschalen gaan heel ver.

Bij de beste weegschalen uit de andere tests vind je ook de best geteste weegschalen met een app.

Beste weegschalen kopen

Kijk voor meer informatie bij de beste weegschalen uit de test hierboven, of kijk op Beste Weegschaal Kopen voor heel veel meer informatie. Je vindt er naast de goedkoopste aanbieders van de beste weegschalen en de personenweegschaal top 10 namelijk ook een Weegschaal Keuzehulp waarmee je aan de hand van al je wensen en eisen de voor jou beste weegschaal kunt vinden. Een aanrader als je de beste weegschaal zoekt!

De personenweegschalen van Tefal en Medisana zijn eerder als beste personenweegschaal uit een weegschaal test gekomen, maar er zijn meer goede weegschalen. Onder andere Brabantia, C-Care, Bodivis, Soehnle, Omron en Tanita maken ook heel goede weegschalen. Bij de bovenaan genoemde testen van weegschalen vind je een overzicht met alle beste weegschalen (5 sterren), daar zijn ook al deze goede personenweegschalen te vinden.


Samenvatting:
Hier kijken we naar de beste weegschaal als je een weegschaal met uitgebreide analyse zoekt, maar ook de beste weegschaal voor als je een eenvoudige goedkope weegschaal zoekt. Zo'n weegschaal koop je al goedkoop onder de 20 euro.,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *