Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fietspompen test: De beste CO2 fietspomp

Redactie     12:44     No comments


Een CO2 fietspomp is een zeer klein fietspompje waarmee je je fietsband letterlijk in één zucht oppompt. Op deze mini-fietspomp plaats je namelijk een CO2 patroon en met een druk op de knop kan je fietsband worden opgepompt. Pompen zonder te pompen. Ook passen fietspomp plus patronen in je zak, dus je hebt ze altijd bij je. Hier kijken we naar de beste CO2 fietspompen.


Op zoek naar een "gewone" fietspomp? Kijk dan bij de andere beste fietspompen uit de test.

De beste CO2 fietspompen

Hier kijken we naar de beste CO2 fietspompen. In het overzicht alle goede CO2 fietspompen vind je al deze kleine fietspompjes tegen een lage prijs. Kijk daar voor de actuele winkelprijzen en meer informatie.

SKS Airbuster

Het Duitse topmerk SKS is een vooraanstaande fabrikant van fietspompen van hoge kwaliteit. Hun Airbuster fietspomp is de beste CO2 fietspomp van dit moment. Het is een heel licht en klein fietspompje van aluminium met een geïntegreerd drukdoseer ventiel. Met een doseerknop kun je de gewenste druk instellen.Hoe klein deze fietspomp ook is. De SKS Airbuster is voorzien van een stofbeschermkap en koude isolatie. Inclusief patroon is dit CO2 fietspompje 12,5 cm lang en 113 gram zwaar. Dit pompje past op alle populaire ventielen, het Frans ventiel (Presta ventiel), het Hollands ventiel (Dunlop ventiel) en het auto ventiel (Schrader ventiel).

Kijk voor de laagste winkelprijs van dit beste CO2 pomp bij de bovenstaand overzicht met alle goede CO2 fietspompen.

Tacx Inflator

Een andere goede CO2 pomp is de aantrekkelijk geprijsde Tacx Inflator. Deze is geschikt voor het Frans ventiel en autoventiel, maar niet voor het klassieke Hollandse ventiel dat je nog op oudere fietsen aantreft.


Doordat het CO2 patroon bij deze CO2 fietspomp in een plastic omhulsel verborgen gaat kan dit fietspompje ook goed bij koud weer gebruikt worden, je hebt geen last van koude handen.

Lezyne Control Drive

Ook Lezyne levert met de Control Drive een prima CO2 pomp af. Het is een piepklein pompje waaronder je het CO2 patroon vastdraait. Zonder patroon is de fietspomp maar 4 centimeter groot.


Dit CO2 fietspompje is geschikt voor een Frans ventiel (Presta) en autoventiel (Schrader). Er wordt een anti-vries omhulsel meegeleverd om je handen tegen de kou te beschermen.

Kijk voor meer informatie en actuele winkelprijzen in het bovenstaande overzicht met goede CO2 fietspompen, of kijk op Beste Fietspomp  Kopen voor nog veel meer informatie over fietspompen, de fietspomp top 10, de goedkoopste aanbieders en meer informatie voor het kiezen en kopen van de voor jou beste fietspomp.Onderwerpen:
Beste CO2 fietspompen, CO2 pomp fiets, frans ventiel, presta, autoventiel, hollands ventiel, beste CO2 fietspomp, fietsband, banden oppompen co2 patroon.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.