Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste aftershave

De beste aftershave en aanbiedingen van diverse goede aftershaves.


Welke aftershave krijgt de handen van hun gebruikers op elkaar? Kijk hier voor de beste aftershaves volgens de mannen die het gebruiken. Iedere beste aftershave uit deze lijst heeft de maximale 5 sterren waardering ontvangen.


Het gaat bij elkaar om enkele tientallen aftershaves. In het overzicht alle beste aftershaves (5 sterren) vind je alle aftershave met de hoogste waardering. Een aantal van de best gewaardeerde luchtjes uit dit overzicht vind je hier onder beschreven.


L’Oréal Paris Men Expert (balsem)

Veel gebruikt, en zeer hoog gewaardeerd. L’Oréal Paris Men Expert is de beste aftershave van dit moment. Niet alleen is dit een heerlijk geurtje op te ruiken, ook is het een heerlijk zachte after shave balsem om te gebruiken. Vooral mannen die niet tegen prikkende afters have kunnen of die last hebben van scheer-irritatie lopen weg met deze beste aftershave.




L’Oréal Paris Men Expert is een balsem die een verkoelend effect heeft en de huid hydrateert. Dit voorkomt irritaties, roodheid en het nare gevoel dat na het scheren kan optreden. Ook is deze beste after shave balsem goed voor de natuurlijke weerstand van de huid.

Kijk voor de actuele lage winkelprijs en meer informatie over deze beste aftershave balsem bij de beste aftershaves hier boven.

Je vindt daar deze beste aftershave ook als een hydraterende gezichtscreme voor aftershave en gezichtsverzorging tegelijk. De beste gezichtscreme voor mannen.

Rituals, The Ritual of Samurai

Een stijgende ster bij de beste aftershaves is The Ritual of Samurai van Rituals. Dit is een verfrissende aftershave die is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals tiger grass, aloë vera en basilicum.



The Ritual of Samurai after shave plakt niet en wordt snel door de huid opgenomen. Door zijn vochtinbrengende en anti-oxidatieve eigenschappen revitaliseert deze aftershave de huid. The Ritual of Samurai van Rituals zuivert, verjongt en verzacht de huid en helpt roodheid van de huis na het scheren te verminderen. Deze beste aftershave is geschikt voor zowel een normale huid als vette huid.

Kijk bij de boven genoemde beste aftershaves voor meer informatie en de laagste actuele prijs van deze beste after shave van Rituals.

Nivea Men Active Energy after shave balsem

Nog een aftershave balsem die bijzonder hoog wordt gewaardeerd en veel wordt gebruikt. Nivea Men Active Energy is een aftershave balsem en gezichtscrème in één. De balsem kalmeert de huid en helpt de huid om te herstellen na het scheren.


Nivea Men Active Energy after shave balsem trekt snel in en plakt zodoende niet. Het verzacht het trekken van de huid zodat het na het scheren aangenaam glad aanvoelt. Dit is de beste aftershave voor wie van een milde bijna geurleuze after shave houdt.

Meer informatie en de laagste actuele winkelprijs vind je bij de bovenstaande aftershaves met 5 sterren.

Adidas Ice Dive For Men

De naam Ice Dive zegt het al. Een frisse geur en een fris gevoel na het scheren. Ook deze voordelig geprijsde aftershave heeft lovende kritieken. Dit is de beste aftershave lotion.


De frisse geur van deze aftershave lotion ruik je de hele dag en je hebt er maar weinig van nodig. Hij prikkelt wel een beetje bij het aanbrengen.

De meest recente lage prijs en andere informatie is te vinden bij de bovenstaande beste after shaves met 5 sterren.

Axe Dark Temptation 

Ook Axe heeft een 5 sterren aftershave. Een echte Axe, want het Axe effect is ruim aanwezig bij deze aftershave lotion. De Axe Dark Temptation aftershave ruikt namelijk naar chocolade en iedereen weet wat voor effect chocolade op vrouwen heeft!



De geur is zoet en kruidig. Dit is de beste after shave voor wie een verleidelijke geur belangrijk vindt. Kijk voor de lage online prijs bij de bovenaan genoemde 5 sterren after shaves.

Daar vind je ook Axe Peace aftershave met een wat meer frisse geur.

Joop Homme Aftershave

Deze luxe aftershave van Joop valt wel in een andere (hogere) prijsklasse dan de aftershaves hier boven, maar je hebt dan wel een after shave met de heerlijke Joop geur. 



De geur van Joop aftershave is fris en kruidig tegelijk, en deze blijft heel lang aanwezig. Voordeel: je kunt op de aanschaf van Joop eau de toilette besparen. De beste aftershave en parfum in één.

Brut for Men after shave

De Brut after shave lotion mag gerust een klassieker genoemd worden. Brut for Men is namelijk al sinds 1964 op de markt. En nog steeds vindt de frisse kruidige geur gretig aftrek.




De geur is een mix van citrus en hout. Een kruidige geur met lavendel en amber. Sjiek en zeker niet opdringerig. Een ideaal geurtje voor bij nette kleding zoals een zakelijke outfit. De beste aftershave voor wie van klassiek houdt.

Hugo Boss Bottled

5 sterren ook voor deze after shave balsem van Hugo Boss. Een aftershave die de heerlijke geur geeft die je van Hugo Boss mag verwachten. Hugo Boss Bottled aftershave ruikt aangenaam en subtiel, de aftershave geeft een houtachtige geur af die lang aanwezig blijft.




Daarnaast zorgt deze heerlijke aftershave balsem voor een heerlijke frisheid. Het kalmeert en verzorgt als een goede gezichtscreme voor mannen de huid. Kijk voor meer informatie in het overzicht van de beste aftershaves bovenaan dit artikel.

Tabac Original aftershave

Nog een grotere klassieker op aftershave gebied dan het eerder genoemde Brut is de legendarische Tabac aftershave lotion. De Tabac aftershave wordt al sinds 1958 na het scheren gebruikt!




Dat hij nu nog steeds de hoogst mogelijke 5 sterren waardering van zijn gebruikers krijgt geeft aan hoe tijdloos deze geur is. Bovendien is Tabac Original aftershave ondanks zijn respectabele leeftijd heel verzorgend en verfrissend.

Je dient deze aftershave royaal aan te brengen en licht met de hand in te kloppen. Dat geeft een heerlijk verfrissend gevoel en een karakteristieke pittig kruidige geur. Stijlvol en mannelijk.

Meer goede aftershave

In het bovenstaande overzicht met beste aftershave vind je nog meer goede after shaves die de hoogste waardering hebben gekregen. Zoals Davidoff Cool Water, Nivea Men Deep, Old Spice Original , Van Gils Classic, Vichy Sensi en Boldking aftershave. Kijk daar voor meer informatie en de lage actuele prijs van al deze goede aftershaves.

Kijk voor alle prijzen en meer informatie over deze beste aftershave producten bij de bovenaan genoemde beste aftershaves met 5 sterren. Je vindt daar nog meer aftershaves die deze hoogste waardering hebben gehaald.



Onderwerp:
Hier vind je een overzicht met alle beste aftershave. Bovenaan een overzicht met alle beste aftershaves (5 sterren in de test) en beschrijvingen van een aantal van deze beste aftershaves, o.a. van Rituals, Joop, Nivea, Axe, Tabac, Hugo Boss, L'Oreal, Brut en Adidas. Het betreft de beste aftershave lotion en de beste aftershave balsem die ook de beste gezichtscreme mannen is.

Een reactie posten

0 Reacties