Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste boodschappentas (shopper)

De beste boodschappentas (of beste shopper zoals dit hip heet). Met alle beste boodschaptassen in verschillende soorten.

Beste boodschappentas / beste shopper test

Dit keer kijken we naar de beste boodschappentassen. De boodschappentas (tegenwoordig hip een shopper genoemd) heb je in vele vormen. Je hebt een boodschappentas voor de dagelijkse boodschappen, of een meer modieuze tas voor als je gezellig in de stad gaat shoppen. Hier vind je alle beste boodschappentassen. Dit zijn de beste shoppers met de hoogste waardering.


Boodschappentassen met de hoogste waardering

5 sterren is de hoogste waardering die een tas van zijn gebruiker kan krijgen. Welke boodschappentassen halen (afgerond) deze maximale score. Kijk bij de boodschappentassen met 5 sterren voor al deze beste boodschappentassen.

Hieronder kijken we naar enkele van de beste boodschappentassen uit deze lijst. Kijk voor alle informatie en prijzen van deze tassen in het bovenstaande overzicht.

De beste boodschappentas

Met een score van 4,9 uit 5 bij meer dan 50 beoordelingen is de onderstaande Handed By shopper de beste boodschappentas van allemaal.

Handed By boodschappentas

Handed By boodschappentas

En dat terwijl deze Handed By shopper eigenlijk maar een eenvoudige boodschappentas is. Maar dan wel een shopper tas die heel praktisch en van prima kwaliteit is. En een boodschappentas die er bovendien mooi uitziet, met de keuze uit tientallen verschillende trendy kleuren en kleurcombinaties!Handed By boodschappentassen


Verantwoord is deze beste boodschappentas ook nog eens. De handgevlochten Handed By shopper is namelijk voor 70% gemaakt van gerecycled plastic. Deze beste boodschappentas is lekker ruim en makkelijk te dragen. Een sterke en praktische shopper tas. Met recht de beste boodschappentas. 

Kijk voor de laagste prijs en andere informatie over deze beste shopper bij de bovenstaande boodschappentassen met 5 sterren, en selecteer Handed By als merk.

Leren boodschappentas

Maar misschien zoek je wel een heel ander soort boodschappentas dan bovenstaande beste shopper. Kijk dan eens naar de beste boodschappentas van leder hieronder. Deze leren shopper van DSTRCT is heel modieus vormgegeven, maar ook heel praktisch in het gebruik.

DSTRCT boodschappentas leer

DSTRCT boodschappentas leer


Dankzij zijn ruime schouderbanden draagt deze DSTRCT shopper comfortabel, ook als deze goed met boodschappen gevuld is. 

Het hoofdcompartiment van de boodschappentas is met een ritssluiting afgesloten en binnenin de tas bevinden zich handige steekvakjes, Het ritsvak is diefstal-veilig aan de achterkant van de shopper te vinden. 

Deze beste boodschappentas van leer is gemaakt van kwaliteitsleder en voorzien van een su├Ęde print met de keuze uit 5 kleuren.

Kijk voor de lage actuele winkelprijs in het bovenstaand overzicht met 5 sterren boodschappentassen.

Kunstleren boodschappentas

De beste boodschappentas van kunstleer is van SuitSuit. Deze beste shopper is gemaakt van PU-leer en van binnen van katoen, zacht polyester en linnen. Deze tas maakt deel uit van de retro SuitSuit Fab Seventies serie.

SuitSuit boodschappentas kunstleer

SuitSuit boodschappentas kunstleer


Dit is meer dan alleen een boodschappentas want deze shopper is aan de binnenzijde voorzien van een klein vakje voor de smartphone en een wat groter vak voor een tablet, e-reader of kleine (tot 13 inch) laptop. Ook is er een apart vak met ritssluiting voor bijvoorbeeld je sleutelbos en portemonnee.

Hier zie je de Basil Green versie afgebeeld, maar deze beste boodschappentas is ook in heel andere kleurcombinaties te koop. Je vindt ze allemaal bij de bovenaan genoemde beste boodschappentassen (5 sterren).

Boodschappentas van vilt

Geen leer, textiel of kunststof maar vilt. Dat is weer eens wat anders! Zebra Trends tekent voor deze beste boodschappentas van vilt. Deze beste shopper van vilt is een heerlijk ruime boodschappentas, verkrijgbaar in twee tinten grijs. Dit is de lichtgrijze versie.

Zebra Trends boodschappentas vilt

Zebra Trends boodschappentas vilt


Je draagt deze beste boodschappentas aan twee hengels die dusdanig lang zijn dat je deze ook over de schouder kunt dragen. Het hoofdvak wordt met drukknopen afgesloten.

Kijk voor deze en andere beste shoppers in het bovenaan genoemde overzicht met 5 sterren boodschappentassen. Of kijk bij de beste online tassenwinkels voor andere tassen. 

Beste shopper voor op de fiets

We hebben ook een test van de beste shopper boodschappentas voor op de fiets. Dit zijn combinaties van een boodschappentas en een fietstas. Deze shoppers bevestig je als fietstas aan je fiets, maar als je een winkel ingaat klik je ze los en heb je een boodschappentas. Zo'n shopper is heel functioneel want je vervoert je boodschappen zo heel makkelijk en als je thuis bent klik je de shopper weer los om binnen de boodschappen uit te pakken.


Zie ook: 


Foto bovenaan: Handed By Paris

Onderwerp:
Wat is de beste boodschappentas? Hier vind je de beste shopper test met een goede boodschappentas in elkaar klasse. Er zijn shoppers van leer, kunstleer, vilt, stof en kunststof. Wat de beste boodschappentas is hangt natuurlijk ook sterk af van je persoonlijke voorkeur en smaak, maar je beste boodschappen tas, vind je vast hier bij de beste boodschappentassen test.

Een reactie posten

0 Reacties