Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietszadels test

Redactie     10:37     No comments


Voor comfortabel fietsen, vooral over langere afstanden, is een goed fietszadel van groot belang. Een goed fietszadel zorgt voor een fijne zit en gaat zadelpijn tegen. Veel mensen vervangen het standaard fietszadel van hun fiets dan ook voor een beter zelf gekozen zadel. Maar wat is het beste fietszadel? Kijk hier voor de beste fietszadels.


De beste zadels voor de fiets

Welke fietszadels hebben de hoogste waardering gekregen? Kijk bij overzicht van de beste fietszadels voor alle zadels voor de fiets die de maximale score van 5 sterren hebben gekregen.

Hieronder kijken we naar enkele van de fietszadels uit deze lijst met beste zadels voor mannen en vrouwen. Vooral de Selle Royal zadels scoren hoog, maar ook andere fabrikanten zijn te vinden in de lijst met beste fietszadels.

Het beste zadel: Selle Royal Drifter Plus

Volgens velen is dit het beste fietszadel. Dit zadel is het best geschikt voor wie in een rechte zitpositie wil fietsen, bijvoorbeeld op een transportfiets, omafiets of stadsfiets. Het design past ook het best bij een klassiek ogende fiets.


De gel in het zadel zorgt voor een hoog zitcomfort en tot 40 procent minder druk op de drukpunten. De schokabsorptie is zeer hoog door het dubbele conische veersysteem en dit beste fietszadel ik ook zeer goed bestand tegen water.

Kijk voor de actuele lage winkelprijs en alle andere informatie over dit beste zadel voor heren en dames in het bovenstaande overzicht met beste fietszadels.

Beste fietszadel voor de elektrische fiets

De Selle SMP Tour E-Bike geldt als beste zadel voor de elektrische fiets, maar het fietszadel wordt ook veel door wat zwaardere wielrenners gebruikt. Dit fietszadel is een een uitstekende remedie tegen zadelpijn.


Het open middenkanaal voorkomt dat perineale structuren worden samengedrukt. Bovendien zorgt dit open kanaal voor een optimale ventilatie in het kruis. De neus van dit fietszadel is snavelvormig en voorkomt zodoende dat de genitale zone wordt samengedrukt. De zadelrug is extra lang waardoor iedereen zijn meest plezierige positie op dit zadel kan vinden.

De Selle SMP Tour E-Bike wordt aangeboden als fietszadel voor e-bike en racefietsers, maar iedereen die een comfortabel zadel zoekt in de strijd tegen zadelpijn en andere klachten tijdens het fietsen zal veel plezier beleven aan dit beste fietszadel. Kijk in het bovenstaande overzicht voor de laagste prijs en meer informatie.

Beste fietszadel tegen zadelpijn

Een ander zeer goed zadel tegen zadelpijn is de SQlab Active. Dit fietszadel is ontwikkeld voor stadsfietsen en recreatief fietsen. Misschien moet je in het begin wel wat wennen aan de hardheid van dit gelzadel, maar deze hardheid is juist goed om zadelpijn te voorkomen. Je kan de hardheid bijstellen via een viertal pinnen als je een toch wat zachtere stand verkiest.Het fietszadel voor mannen en vrouwen heeft een goede drukverdeling en een strakke vering. Dit is op het gevoel niet het meest comfortabele zadel, maar het voorkomt door zijn eigenschappen wel zadelpijn.

Beste fietzadel voor zware mensen

De Selle Royal Torx Premium is het beste fietszadel voor wat zwaardere mensen. Het frame van dit zadel is met 8 mm wat dikker. Toch is het een licht zadel door het toepassen van een door Selle Royal ontwikkeld vacuum light techniek.Ook zwaardere mensen zitten heel comfortabel op dit fietszadel. Kijk in het overzicht voor meer informatie.

Kijk voor nog veel meer beste fietszadels in het bovenstaande overzicht met alle fietszadels met vijf sterren.Zie ook: 


Foto bovenaan: Alejandro Lopez

Onderwerpen:
Best geteste fietszadel zware mensen, goede fietszadels goedkoop, keuzehulp, test fietszadels, beste koop, beste fietszadel test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.