Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste haardrogers (föhns)

Redactie     16:02     No comments


De ene haardroger (föhn) of de ander lijkt niet zo uit te maken. Je haar droogblazen doen ze immers allemaal. Maar er zijn wel degelijk verschillen in de mogelijkheden en kwaliteit van föhns. Daarom kijken we hier naar de beste haardrogers, aanbevolen door de experts.

De beste föhns volgens de experts

De beste haardroger voor droog en beschadigd haar is bijvoorbeeld een andere föhn dan de beste haardroger van stylen en krullen, en de beste haardroger voor intensief gebruik is weer een ander apparaat. Maar natuurlijk is er ook de beste allround haardroger, en de beste goedkope föhn.

Al deze beste haardrogers zijn te vinden in het overzicht met aanbevolen haardrogers. Al deze beste föhns zijn geselecteerd door de haardroger-experts van Coolblue.

Kies zelf je beste haardroger

Het is ook mogelijk zelf je beste haardroger te selecteren. Op Beste Föhn Kopen vind je een Haardroger Keuzehulp waarmee je zelf de voor jou beste (en goedkoopste) haardroger kunt vinden door je wensen aan te geven. Ook vind je daar de Haardroger Top 10 en de beste en goedkoopste online winkels voor deze beste haardrogers.

Haardroger met diffuser

Een diffuser is een belangrijke accessoire voor de haardroger. De diffuser maakt de haardroger namelijk extra goed geschikt voor het drogen van gekruld haar of haar waar een slag in zit. Dit komt door pinnetjes die het haar op hun plek houden tijdens het droog blazen.

Door te drogen met een diffuser krijg je gelijkmatig gedroogde krullen. Maar ook bij steil haar kan een diffuser heel plezierig zijn omdat je ze kunt gebruiken om meer volume in het steile haar te krijgen als je dit wenst.

Alle beste haardrogers worden daarom geleverd met een diffuser.

Kijk bij de links hierboven voor alle beste haardrogers.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.