Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste leesbril

 

De beste leesbril, voor heren en dames. De beste goedkope leesbril met standaard sterkte, de beste computerbril,  de beste lees-zonnebril en meer beste leesbrillen.

Beste leesbril test

Standaard leesbrillen kun je overal kopen. Maar de kwaliteit van deze leesbrilletjes verschilt nogal. Soms lijkt het al na een paar keer gebruiken of er een constante mist hangt als je je leesbril op hebt. Daarom gingen we op zoek naar de beste leesbril. Kijk hier voor de beste leesbrillen.

In het hier onder staande overzicht van beste leesbrillen vind je universele leesbrillen. De beste goedkope standaard leesbrillen die je kant en klaar koopt. Je vind er dus een goede goedkope leesbril, maar geen leesbril die je aangemeten wordt.

De beste leesbrillen

Standaard leesbrillen zijn er in de sterktes 0,25 tot en met 5,00 waarbij de sterktes van beide brillenglazen altijd gelijk zijn. In het overzicht met beste leesbrillen vind je al deze goedkope leesbrillen die de hoogste waardering (5 sterren) hebben gekregen. 

Het is een grote diversiteit aan leesbrillen in verschillende sterktes en verschillende stijlen voor zowel dames als heren. Maar gelukkig kun je uit dit grote aanbod aan beste leesbrillen snel en makkelijk de voor jou beste leesbril selecteren.

Kies is het bovenstaande overzicht met beste leesbrillen voor de juiste sterkte en eventueel voor een gewenste kleur en een specifiek damesmontuur of herenmontuur. Zo vind je snel de voor jou beste leesbril.

Hieronder kijken we naar enkele van de meest populaire en beste leesbrillen van dit moment. Hou er rekening mee dat er veel verschillende brillen zijn. Dit zijn dus maar voorbeelden, de voor jou beste leesbril kun je het best vinden via het bovenstaande overzicht. De leesbril kopen kan daar ook goedkoop online. Het gaat daarbij zowel om een leesbril dames als leesbril heren.

Beste leesbril: Icon Eyewear Rumble

Trendy en heel betaalbaar. Dat zijn belangrijke kenmerken van deze beste leesbril van Icon Eyewear. Bovendien is deze Rumble leesbril heel sterk en goed van kwaliteit.


Beste leesbril test Icon Eyewear

De bril is er in één kleurstelling, mat zwart met rumba tortoise pootjes. Door zijn grove contouren is deze beste leesbril een stoere bril om te zien. Je moet niet bang zijn om op te vallen, want dit is het tegenovergestelde van een saaie leesbril.

De Icon Eyewear Rumble leesbril is er in de sterktes 1, 1.5, 2, 2.5 en 3, en kan zowel door dames als door heren gedragen worden.

Deze, en nog meer best geteste Icon Eyewear leesbrillen vind je in het bovenstaande overzicht met beste leesbrillen, die je er ook online goedkoop kunt kopen.

Beste computerbril: Falkann Trendy Blue Light

De Falkann Trendy Blue Light is meer een computerbril dan een leesbril, al kun je hem voor het lezen van een boek of krant ook prima gebruiken. Het verschil met een gewone leesbril is dat deze beste computerbril het blauwe beeldschermlicht tegenhoudt. Daarom kijk je met minder inspanning naar je beeldscherm of naar het display van je mobiele telefoon.

Beste computerbril test Falkann


Falkann maakt deze computerbril in de sterktes 1 t/m 3.  Kijk voor de actuele lage winkelprijs bij de bovengenoemde beste leesbrillen en koop deze beste computerbril / beste leesbril met beeldschermfilter daar goedkoop.

Beste leeszonnebril: Babsee zonnebril met leesdeel

Lezen bij fel zonlicht? Deze bril van Babsee is de beste leesbril / zonnebril combinatie. Deze leeszonnebril is te koop in diverse kleurstellingen in de sterktes 1 t/m 3.


De glazen van deze zonnebril op sterkte lopen van donker (boven) naar licht (beneden). In combinatie met het leesdeel onderaan zorgt dit er voor dat deze zonnebril tevens een perfecte leesbril is. Geen andere leesbril haalt zo'n hoge score als deze bril, maar het is natuurlijk wel een specifieke leesbril die je binnenshuis niet zo snel zal gebruiken, maar voor wie buiten in de zon wil lezen is dit de perfecte bril.

Beste sterke leesbril: Icon Eyewear Figo

Terug naar de standaard leesbrillen. Evenals de nummer één is dit een voordelige maar trendy leesbril. Dit is de beste goedkope leesbril (onder de 12 euro), en bovendien de beste leesbril met een sterkte hoger dan 3, want deze leesbril is verkrijgbaar in alle sterktes van 1 t/m 5 (ook de halve maten).


Het is een kunststof montuur met polycarbonaat glazen. Het montuur is verkrijgbaar in vele kleurstellingen, maar niet alle designs zijn in alle sterktes verkrijgbaar. Geef dus in het bovenstaande overzicht met beste leesbrillen eerst even de gewenste sterkte en het gewenste merk (Icon Eyewear) op om te zien welke monturen voor jou geschikt zijn.

Beste leesbril zonder pootjes: Nooz Optics

Tot slot nog een bijzondere leesbril. De Nooz Optics is de beste leesbril zonder pootjes. Deze aparte leesbril heeft een ultra flexibel montuur van polycarbonaat dat zich aan de vorm van de neus aanpast.


Het grote voordeel: Deze leesbril is heel compact en kan daardoor worden opgeborgen in een klein hoesje dat je aan je sleutelbos kunt hangen. Zo heb je je leesbril altijd bij je!

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met beste leesbrillen voor al deze beste leesbrilletjes en nog meer goede leesbrillen met een 5 sterren waardering.

Zie ook: 

Samenvatting:
Hierboven kijken we naar de beste leesbrillen. Het betreft standaard leesbrilletjes die je kant en klaar met glazen op sterkte koopt, dus geen leesbrillen die door de opticien worden aangemeten. De glazen van deze beste leesbrillen zijn links en rechts gelijk. Bovenaan vind je een overzicht met alle goede leesbrillen (5 sterren), daaronder geven we voorbeelden van enkele van deze beste leesbrillen voor dames en heren.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *