Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste parfum dames (beste damesparfum)

De beste damesparfum. Er is veel parfum voor vrouwen, maar alleen deze beste damesparfums hebben de hoogste waardering gekregen.

Beste damesparfum

Hoe kun je bepalen wat de beste parfum is? Er zijn maar weinig producten die zo smaakgevoelig en persoonsgebonden zijn dan parfum. Wat we wel kunnen doen is kijken naar de waardering die gebruiksters aan de parfums geven. Als een parfum van honderden gebruiksters gemiddeld de maximale score van 5 sterren krijgt kun je gerust spreken van één van de beste parfums.


Daarom kijken we hier naar de parfums met deze bijzonder hoge gemiddelde score (afgerond) afkomstig van honderden gebruiksters van het geurtje. Het betreft alle soorten geuren zoals eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne en bodymist.

Overzicht beste damesparfums

Kijk bij alle damesgeuren met een score van 5 sterren voor alle beste parfum voor vrouwen. Al deze parfums hebben een 5 sterren waardering gekregen.

Hieronder kijken we naar een aantal van de hoogst gewaardeerde en meest populaire geurtjes voor dames.

Lancôme La Vie Est Belle eau de parfum

Al jaren bovenin deze lijst van beste parfums voor dames staat La Vie Este Belle. Lancôme La Vie Est Belle is een eau de parfum, dus een geur voorzien van de hoogste geurconcentratie. Een paar drupjes zorgen er voor dat je de hele dag in een heerlijke geur gehuld bent.

Lancôme La Vie Est Belle eau de parfum

Deze geur is bij Lancôme La Vie Est Belle eau de parfum ook nog eens ongekend populair. Bloemig, fruitig en vrouwelijk. Zowel geschikt voor overdag als in de avond en nacht. Lancôme heeft veel geurtinten gecombineerd, van vruchten als zwarte bes en peer, tot bloemen als iris en jasmijn, en zelfs praliné vulling (!). Hoe dan ook, de geur van Lancôme La Vie Est Belle eau de parfum is ongekend. Al jarenlang één van de meest populaire damesgeuren!

Kijk hier boven voor de lage actuele winkelprijs van dit beste parfum voor dames.

Guess Seductive

Nog zo'n heerlijke en populaire geur voor dames is Guess Seductive voor vrouwen. Dit bloemige fruitige damesparfum werd al in 2010 uitgebracht maar is nog steeds een razend populair damesgeurtje. Sterker nog, Guess Seductive behoort tot de meest gebruikte en meest verkochte damesparfums.


Guess Seductive damesparfum


De verleidelijke geur van Guess Seductive for Women heeft een ingetogen vrouwelijke geur van hout en bloemen. Je ruikt de frisse sprankelende geur van bergamotolie, met zwarte bes en peer. En dat is komt uit een sierlijk Guess flesje. Een leuk damsparfum (en een veilige geur) om cadeau te geven.

Paco Rabanne Lady Million eau de parfum

Een ander zeer hoog gewaardeerd parfum voor dames is Paco Rabanne Lady Million. Deze gamesgeur is een unieke geurcombinatie van bloemen en fruit, met een ondertoon van hout. Romantisch en vrouwelijk.

Paco Rabanne Lady Million eau de parfum dames

Bonuspunten scoort Paco Rabanne met het prachtige gouden flesje van deze eau de parfum. Alleen naar deze flacon kijken geeft al een gevoel van rijkdom. 

Ook van deze beste parfum (en andere genoemde parfums) vind je de actuele lage winkelprijs bij de bovenaan genoemde beste parfums.

Roberto Cavalli eau de parfum dames

De intense oriëntaalse bloemige geur van Roberto Cavalli eau de parfum is speciaal voor moderne modieuze dames ontwikkeld. Het is dan ook een vrouwelijke, sensuele en een tikkeltje extravagante geur met vooral amberachtige en oriëntaalse geuren.

Roberto Cavallo damesparfum

Het flesje van deze beste damesparfum is in de stijl van de bekende modeontwerper Roberto Cavalli. Het flesje is sierlijk rond en voorzien van een stop in de vorm van tiara waarop de initialen van Roberto Cavalli zijn aangebracht. Dit flesje wordt geleverd in een fraai doosje met luipaardprint en gouden tinten.


Cacharel Noa eau de toilette

Cacharel Noa is een heel betaalbare eau de toilette, maar toch haalt ook deze heerlijke damesgeur een ongekend goede score.

Cacharel Noa eau de toilette vrouw

Deze beste damesparfum geeft een tijdloze bloemengeur ondersteund voor aroma's van fruit en noten. Het is een warme zachte vrouwelijke geur die niet voor niets tot de allerpopulairste geuren van dit moment behoort. De hoge score van deze heerlijke parfum voor dames zegt genoeg. 

Thierry Mugler Alien eau de parfum

Niet alleen de flacon is mystiek en betoverend, dat geldt ook voor de geur van Alien van Thierry Mugler. Rijk en oosters is deze geur. Je ruikt jasmijn, noten en amber met houtachtige elementen.

Thierry Mugler Alien eau de parfum vrouwen


De geur blijft bijzonder lang aanwezig zonder af te zwakken. Je hoeft ook maar weinig te gebruiken. Zeer populair, met een 5 sterren waardering. Kijk in het bovenstaande overzicht met beste damesparfum voor de prijs en andere informatie.

DKNY Be Delicious eau de parfum

Ook de Donna Karan New York (DKNY) haalt een 5 sterren waardering, en doet dat met een fruitige frisse geur. Het is onvoorstelbaar maar deze DKBY Be Delicious parfum bestaat al sinds 2004 en behoort nog steeds tot de meest populaire, meest verkochte en beste parfums voor dames.

DKNY Be Delicious eau de parfum dames

Donna Karan heeft veel geurtonen van fruit gebruikt met een zeer fris ruikend resultaat. Sportief en energiek. Breng de geur 's ochtends aan en je ruikt hem de hele dag. Hoogstens hoef je 's avonds nog een druppeltje toe te voegen.

Calvin Klein Euphoria

Al in 2005 uitgebracht, maar nog steeds een hit bij de damesparfums. Deze populaire parfum voor dames kent een bloemige oriëntaalse geur met onder andere de geuren van granaatappel, lotus en orchidee. Dames die zich hullen in de heerlijke geur van Calvin Klein Euphoria krijgen daar vaak complimentjes over. Het is een geur die mensen graag ruiken.


Calvin Klein parfum dames



Calvin Klein Euphoria parfum voor dames is te koop als eau de toilette en eau de parfum. Met name de eau de parfum blijft heel lang te ruiken. 


Kijk voor alle prijzen en informatie, van deze beste parfum voor dames en andere beste parfums bij het bovenaan genoemde overzicht met beste damesparfums.


Onderwerp:
Hierboven vind je een een beschrijving van een aantal van de beste parfums voor dames. Het betreft de beste damesparfum van onder andere Calvin Klein, Guess, Paco Rabanne, Lancome, Cacharel en DKNY. Al deze beste parfum dames heeft een 5 sterren waardering gekregen. In het overzicht bovenaan vind je nog meer van deze beste damesparfums. Je kunt daar ook alle beste damesparfum goedkoop kopen.


Een reactie posten

0 Reacties