Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste rolgordijnen

Overzicht met alle beste rolgordijnen. Met licht doorlatende en zonverduisterende rolgordijnen, een rolgordijn voor een kantelraam, dakraam of kiepraam en meer.

beste rolgordijnen goedkoop kopen

Welke rolgordijnen zijn het beste rolgordijn? Hier kijken we naar de beste rolgordijnen voor diverse soorten ramen zoals een dakraam, een kantelraam en natuurlijk een gewoon raam.


Rolgordijnen zijn er in talloze maten en kleuren. We kijken hier dus naar de rolgordijnen in het algemeen. Welke fabrikanten maken de beste rolgordijnen.

Kies hier je beste rolgordijn

Alle beste rolgordijnen (met een waardering van 5 sterren) kun je vinden in het overzicht alle beste rolgordijnen. In dit overzicht kun je je eisen zoals de gewenste kleur en de benodigde maat opgeven. Ook kun je aangeven of je licht doorlatende rolgordijnen of verduisterende rolgordijnen wil hebben, evenals eventueel gewenste opties opgeven zoals een kinderbeveiliging, een cassette voor het snoer of de mogelijkheid om het rolgordijn in te korten.

Ook je budget kun je opgeven. Je krijgt dan een overzicht voor de voor jou persoonlijk beste rolgordijnen.

Hieronder kijken we naar de beste rolgordijnen, in het algemeen, per soort.

Beste rolgordijn voor een normaal raam

De hoogste waardering is er voor de rolgordijnen van VidaXL, en dan met name de verduisterende rolgordijnen van dit merk. VidaXL levert rolgordijnen in alle maten en in veel kleuren. Standaard kleuren als crème, wit, grijs, bruin en beige maar bijvoorbeeld ook zwarte, blauwe, rode, gele en zilverkleurige rolgordijnen.

VidaXL rolgordijn

VidaXL rolgordijn


De verduisterende rolgordijnen van VidaXL houden het licht perfect tegen. Bovendien zijn deze rolgordijnen aan de achterkant voorzien van een thermoplastische laag die niet alleen het licht blokkeert, maar ook thermische eigenschappen heeft. Deze laag zorgt er voor dat de kamer in de zomer koel blijft, ook al staat de zon op het rolgordijn. In de winter voorkomt de thermolaag juist dat de warmte in de kamer via het raam wordt afgekoeld. Natuurlijk moet je de gordijnen dan wel gesloten houden. De verduisterende rolgordijnen van VidaXL behoren tot de beste verduisterende rolgordijnen.

De beste rolgordijnen van VidaXL zijn makkelijk te monteren. Dat kan tegen plafond, wand of kozijn. De bedieningsketting kan zowel links als rechts worden aangebracht. Ook de bediening van dit beste rolgordijn voor een standaard raam is plezierig.

Kijk in het bovenstaande overzicht van beste rolgordijnen voor de prijs van de VidaXl rolgordijnen in de door jou gewenste maat.

Beste rolgordijnen kiepraam of draairaam

Bij de rolgordijnen voor een draairaam of kiepraam komen de Decosol rolgordijnen als beste rolgordijn uit de bus. Decosol staat bekend om zijn eigentijdse raamdecoratie, en dan met name jaloezieën en rolgordijnen. Zie bieden heel veel keuze uit rolgordijnen in verschillende maten, maar qua kleur blijft het bij Decosol, enkele uitzonderingen daargelaten, beperkt tot standaard kleuren als wit, grijs, zwart, bruin en creme.

Decosol rolgordijnen

Decosol rolgordijn


Decosol rolgordijnen zijn makkelijk in te korten in zowel de lengte als de breedte. Bij de verduisterende rolgordijnen kun je kiezen tussen een achterzijde in dezelfde kleur of een witte achterzijde,

Beste rolgordijnen dakraam

Bij de rolgordijnen voor een dakraam staan de rolgordijnen van Velux op eenzame hoogte. Velux is een fabrikant van dakramen en de perfecte raamdecoratie voor deze dakramen hoort daar ook bij. Velux rolgordijnen passen ook op dakramen van andere merken.

Velux rolgordijnen

Velux rolgordijn dakraam


De keuze aan Velux rolgordijnen is groot. Niet alleen zijn deze beschikbaar in alle standaard dakraam maten, ook in alle kleuren. In de standaard kleuren, maar ook in vele speelse kleuren als rood, roze, paars, oranje, blauw en groen. Hoe je je zolderkamer ook hebt ingericht, er is altijd een Velux rolgordijn in de juiste kleur beschikbaar.

Je kunt een Velux rolgordijn makkelijk bedienen met de raambrede aluminium handgreep. Ook combineer je ze makkelijk met andere Velux producten zoals een insectenhor, plissé gordijn of rolluik.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste rolgordijnen voor alle rolgordijnen met een waardering van 5 sterren, ook die van andere fabrikanten dan de hier boven genoemde merken.

Zie ook: Beste voor wonen uit de test


Samenvatting:
Zoek je een goed rolgordijn? Hierboven staat een overzicht van de beste rolgordijnen. Het betreft het beste rolgordijn voor een kiepraam en het beste rolgordijn voor een draairaam (Decosol), het beste rolgordijn voor een dakraam (Velux) en het beste rolgordijn voor een normaal raam, bijvoorbeeld in een slaapkamer, kinderkamer of werkkamer (VidaXL). Ook gelden VidaXL rolgordijnen als beste verduisterende rolgordijnen. Hierboven vind je al deze beste rolgordijnen.

Een reactie posten

0 Reacties