Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste scheerapparaat in diverse categorieën

Redactie     13:12     1 comment


Niet iedereen stelt dezelfde eisen aan zijn nieuwe scheerapparaat. Het is dus niet nodig om veel geld neer te tellen voor het beste scheerapparaat dat alles kan. Daarom hier de beste scheerapparaten in diverse categorieën. Zit jouw beste scheerapparaat hier bij?

Tip: Ontvang voortaan alle tests gratis in je mailbox.

Het beste scheerapparaat voor ieder soort gebruik

Kijk in het overzicht met beste scheerapparaten om te zien welke scheerapparaten er in iedere categorie als beste scheerapparaat worden aangewezen. Deze selectie is gemaakt door de scheerapparaat experts van Bol.com.

Beste online aanbieders

Kijk op Beste Scheerapparaat Kopen voor meer goede scheerapparaten en de goedkoopste online aanbieders van deze scheerapparaten.

Informatie beste scheerapparaten

In het bovenstaande overzicht vind je de beste scheerapparaten op divers gebied. Hieronder staat meer informatie over deze categorieën.

Beste waterdichte scheerapparaat
Veel mannen scheren graag onder de douche. Dit scheelt niet alleen tijd, het warme water zorgt er ook voor dat je huid zich ontspant. Zo scheer je gladder en belast het scheren je huid minder. Maar lang niet alle scheerapparaten zijn geschikt om onder de douche te gebruiken.

De behuizing van het scheerapparaat moet namelijk geheel waterdicht zijn. Bovendien kun je een goed scheerapparaat voor onder de douchte ook onder de douche of warme kraan schoonspoelen.

Kijk bij het bovenstaand overzicht van beste scheerapparaten voor het beste scheerapparaat voor onder de douche van dit moment.

Beste scheerapparaat voor een gevoelige huid
Mannen met een gevoelige huid kunnen het best onder de douche scheren. Maar het beste scheerapparaat voor onder de douche hoeft niet gelijk te zijn aan het beste scheerapparaat voor de gevoelige huid. In het laatste geval mag je nog wat extra zorg van het scheerapparaat verwachten.

Denk daarbij aan zachte scheerringen die mild zijn voor de huid en het scheerapparaat moet voorkomen dat haren kunnen ingroeien. Tip: Gebruik bij een gevoelige huid ook een milde scheerschuim of scheergel als je onder de douche scheert.

Ook het beste scheerapparaat voor een gevoelige huid volgens de laatste tests vind je in het bovenstaand overzicht met beste scheerapparaten.

Beste scheerapparaat voor een zware baardgroei
Mannen met een zware baardgroei hebben niet altijd genoeg aan een gemiddeld scheerapparaat om zich mooi en langdurig glad te scheren. Er moet dan mogelijk meer power in de strijd gegooid worden. Dat kan met een extra krachtig scheerapparaat, geschikt voor zware baardgroei.

Het beste scheerapparaat voor zware baardgroei moet niet alleen glad scheren, maar de huid mag ook niet te zwaar belast worden bij dit extra krachtige scheren. Vaak beschikt een goed scheerapparaat voor een zware en stugge baardgroei over een scheerkop die de haartjes voor het scheren omhoog zet, en die in verschillende richtingen kan draaien. Zo wordt er zonder al te veel belasting extra grondig gescheerd. Wat ook helpt is een reinigingsstation dat de scheerkop reinigt en smeert zodat de mesjes altijd scherp blijven.

In het bovenstaande overzicht met aanbevolen scheerapparaten vind je ook het beste scheerapparaat voor zware baardgroei.

Beste scheerapparaten in meerdere prijsklassen
Naast het beste scheerapparaat in iedere categorie vind je in het bovenstaande overzicht ook goedkopere opties (de beste koop). Dit voor het geval het beste scheerapparaat boven je budget ligt.

Zie ook: Meer beste scheerapparaten uit testen


Onderwerpen:
Beste scheerapparaat test, beste koop, getest, beste scheerapparaten test.

,


1
replies
 1. 84 Jaar, div scheerapp. gebruikt, mijn leven lang electrisch.
  Sinds vijf jaar gebruik ik een scheerapp. via ACTION.
  [Telefunken, staat erop] Prijs E9,95, niet te geloven.
  Merknaam onlangs verandert, is evenwel hetzelfde app.
  Scheert mij het beste!! Ook het model, ligt prima in de hand.
  Probeer het maar uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.