Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste shampoo tegen vet haar

Top 5 van beste shampoo tegen vet haar. Plus nog meer aanbiedingen van goede shampoos.

beste shampoo vet haar

Heb je vet haar? En lijkt daar niet tegenop te wassen? Probeer dan een goede shampoo tegen vet haar. Er is veel shampoo tegen vet haar te koop, maar er zijn maar weinig van deze shampoos waarover de gebruikers tevreden zijn. Kijk hier voor uitzonderingen, dit zijn de beste shampoo tegen vet haar!Aanbiedingen alle shampoo tegen vet haar

Hieronder vind je diverse best geteste shampoos tegen vet haar. Meer goede shampoo tegen vette haren en een vette hoofdhuid vind je in het onderstaande overzicht met alle shampoos tegen vet haar.


Hieronder vind je de beste shampoos tegen vet haar uit de test.L'Oreal Professionnel Pure Resource (normaal en vet haar)

De beste shampoo tegen vet haar uit de test van Cosmopitan is L'Oreal Pure Resource shampoo. Dit is een shampoo voor alle haartypen die ook heel goed werkt bij vet haar. Bij de ontwikkeling van deze shampoo uit de L'Oreal Professionnel reeks is daar dan ook extra aandacht aan besteed.


beste shampoo vet haar test l orealL'Oreal Professionnel Pure Resource is een zuiverende shampoo die vet haar niet alleen intens reinigt maar die ook een bescherming aanvult. Een groot voordeel van deze beste shampoo tegen vet haar en een vette hoofdhuid is dat je er dagelijks je haar mee kunt wassen. Bij veel andere shampoos tegen vet haar is dat slecht voor je haar, maar met Pure Recource is dagelijks je haar wassen geen enkel probleem.Kérastase Genesis (tegen vet haar en haaruitval)

Hapers Bazaar testte een andere shampoo als beste shampoo tegen vet haar, namelijk de Kerastase Genenis shampoo, die ontwikkeld is als shampoo tegen haaruitval bij dames. Heb je vet haar, fijn haar of last van haaruitval? Of een combinatie van deze haartypes? Dan is Kerastase Genesis volgens de test van Hapers Bazaar voor jou de beste shampoo.

Kerastase shampoo vet haar tegen haaruitvalDe Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo is ontwikkeld als shampoo voor mannen en vrouwen met vet haar of fijn haar. Het versterkt breekbare haren en gaat verschijnselen van haaruitva tegen. Haarbreuk en haaruitval worden verminderd. De fabrikant claimt wel 80,9% minder haaruitval. 

Het is een milde shampoo die zeer goed is voor dames en heren met vet haar. Haar en hoofdhuid worden zorgvuldig gereinigd van talg en onzuiverheden. Ook voor normaal (niet vet) haar is dit een prima shampoo.Kérastase Specifique Bain Divalent

Een andere test, een andere beste shampoo tegen vet haar. Ook Woman'sHealth koos voor Kerastase, maar in dit geval is het hun Specifique Bain Divalent shampoo die als beste shampoo tegen vet haar werd getest. De werking zal niet verschillen van de bovenstaande shampoo, alleen de Specifique Bain Divalent  is specifiek voor vet haar ontwikkeld en biedt geen extra bescherming tegen haaruitval.

Deze shampoo speciaal ontwikkelt voor mensen met vet haar en een vette hoofdhuid. De shampoo reinigt en zuivert, en geeft de haarvezel zachtheid en glans.
Deze Kérastase shampoo tegen vet haar brengt de professionele verzorging van de haarsalon bij je thuis. Vitamine B6 vertraagt de aanmaak van talg en voorkomt zo vetheid. Glycine hydrateert en versterkt. Het zorgt ervoor dat het haar weer gevoed en versterkt wordt.Regal Selson (bij vet haar in combinatie met roos)

Hier boven hadden we al de beste combinatie van shampoo tegen vet haar en haaruitval. De Regal Selson shampoo is de beste shampoo voor mensen met vet haar en roos. Dit is goede anti roos shampoo, maar ook goede shampoo tegen vet haar. 

Real Selson is een zachte shampoo voor haar en hoofdhuid, die intensief reinigt en kalmeert. Ideale shampoo voor wie zowel last heeft van roos als van vet haar.
Het wordt geadviseerd deze anti-roos shampoo tegen vet haar twee a drie keer per week te gebruiken. Masseer dan gedurende twee a drie minuten de shampoo op haar en hoofdhuid in en spoel het daarna goed uit met water. De shampoo helpt bij het verkrijgen van een gezonde hoofdhuid en mooi haar. Het haar ziet er na gebruik glanzend en zijdezacht uit.Nivea Men Deep Shampoo (beste goedkope shampoo bij vet haar)

Bovenstaande shampoo's zijn zeer goede shampoo's bij vet haar, maar helaas zijn het ook behoorlijk prijzige shampoo's. Zoek je een goedkope shampoo die goed helpt bij vet haar? Kijk dan eens naar Nivea Deep uit de Nivea Men serie.

Officieel is deze Nivea Men shampoo een heren shampoo maar er is niets dat het dames met vet haar er van hoeft te weerhouden deze goede goedkope shampoo tegen vet haar te gebruiken al geeft deze wel een herengeur af.

Dat deze shampoo als beste shampoo als goede shampoo tegen vet haar uit de test komt is opmerkelijk omdat deze shampoo niet als dusdanig aangeboden wordt. Het is een milde shampoo die je dagelijks kan gebruiken. Op die manier helpt de Nivea Deep shampoo vet haar voorkomen, maar dan moet je de shampoo wel dagelijks gebruiken.

Het scheelt daarbij dat dit een goedkope shampoo is Vooral als je een pakket met meerdere flessen koop is Nivea Men Deep Shampoo bijzonder goedkoop. Je bent dan nog geen 2 euro per fles kwijt!

Nivea Men Deep is een no nonsense shampoo die afrekent met vet haar. Overtollig vet en eventuele styling-resten worden tijdens het wassen van het haar verwijderd. Tegelijkertijd wordt de hoofdhuid gerevitaliseerd. Je kunt deze beste shampoo tegen vet haar dagelijks gebruiken.Hoe kom je aan vet haar?

Vet haar hoeft geen gevolg te zijn van te weinig de haren te wassen. Ook als je op tijd de haren wast kun je last hebben van vet haar. Dit vette haar ontstaat door een overmatige productie van talg door de talgklieren die zich op de hoofdhuid bevinden. Op zich is deze talg nuttig, want het is een natuurlijke olieachtige substantie die  er voor zorgt dar de hoofdhuid gehydrateerd en beschermd wordt. Maar als de talgklieren teveel talg produceren wordt het haar vet.

Veel wassen kan het vette haar juist verergeren. De overmatige talgproductie kan namelijk het gevolg zijn van overmatige wassen waardoor de talgklieren harder gaan werken. Ook verkeerde voeding en verkeerde (agressieve) haarverzorgingsproducten kunnen vet haar verzorgen. Maar de overmatige productie van talg kan ook het gevolg zijn van stress, hormonen of je kan er gewoon aanleg voor hebben.Wat kun je doen om vet haar te voorkomen?

 • Gebruik een pH gebalanceerde shampoo die voor het voorkomen van vet haar is ontwikkeld. De beste van deze shampoos tegen vet haar vind je hier boven.

 • Was daarmee regelmatig maar niet te vaak je haar. Op het label van de shampoo tegen vet haar staat hoe vaak je de betreffende shampoo mag gebruiken.

 • Gebruik geen conditioner of kies voor een op water gebaseerde conditioner. Breng deze conditioner alleen op de haarpunten aan en niet op de hoofdhuid.

 • Was je haren met lauw water en niet met heet water. Heet water zorgt voor een hogere talgproductie.

 • Ook de hitte van een föhn, stijltang of krultang zorgt voor vet haar. Beperk het gebruik van deze apparaten dus zoveel mogelijk.

 • Zit niet teveel met je handen in het haar om te voorkomen dat de haren en hoofdhuid vuil worden.

 • Veel water drinken en gezond eten draagt ook bij aan het verminderen van vet haar.

 • Dat geldt ook voor het verminderen van stress, maar dat is niet altijd makkelijk te realiseren.Hoe helpt een goede shampoo tegen vet haar?

Hier boven vind je de beste shampoo tegen vet haar. Maar wat doet zo'n shampoo tegen vet haar precies? 

 • Een goede shampoo tegen vet haar reinigt het haar van vet, vuil en olie zonder dat het de nuttige oliën van de hoofdhuid verwijdert.

 • Ook verwijderen veel goede shampoos tegen vet haar de restanten van eventuele haarstyling producten en zelf laten ze geen restanten achter.

 • Deze shampoo zorgt voor een goede balans in de zuurgraad van het haar (de pH waarde)en voorkomt zo de productie van vet.

 • Vaak bevat de shampoo ook verzachtende ingrediënten zoals aloë vera, groene thee of kamille. Deze kalmeren de hoofdhuid zonder gebruik van olie of vet.

Kijk bij de bovenstaande beste shampoos voor goede shampoos tegen vet haar.


Zie ook

Onderwerp:
Wat is de beste shampoo tegen vet haar? Hier kijken we naar de beste shampoos tegen vet haar uit de test. Het betreft luxe shampoo's maar ook een goedkope shampoo tegen vet haar.

Een reactie posten

0 Reacties