Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste TV beugel (vast)

Redactie     16:39     No comments


Het voordeel van de huidige platte televisies is dat je ze makkelijk aan de muur kunt bevestigen. Dat kan draaibaar en kantelbaar, maar ook plat tegen de muur. Een TV plat tegen de muur geeft een stijlvol en mooi plaatje. Je televisie hangt dan als een schilderij of foto tegen de muur aan. Hier kijken we naar de beste TV beugels om je televisie plat tegen de muur te hangen.

Beste vaste TV beugels

In het overzicht met beste TV beugels vind je al de beste televisie beugels die je gebruikt om de televisie plat tegen de muur te bevestigen.  Al deze vaste TV beugels hebben de maximale score van 5 sterren.


Meer goede TV beugels

Andere TV beugels, waaronder ook televisiebeugels die je ook kunt draaien en kantelen vind je op Beste TV Beugel Kopen.  Daar vind je ook de goedkoopste aanbieders van alle televisiebeugels, de TV beugel Top 10 en een Televisiebeugel Keuzehulp voor het vinden van de voor jou beste TV beugel.


Voordelen en nadelen vaste televisiebeugel

Je televisie plat tegen de muur bevestigen geeft zonder meer het mooiste plaatje. Je TV lijkt dan wel een schilderij. Ook scheelt het ruimte, want de TV komt nauwelijks de kamer in.

Het nadeel is dat de televisie dan niet meer naar je toe kunt draaien. Je moet dus wel even goed bepalen waar je deze wilt hebben. Nou zal je een TV die op een kast staan ook niet snel draaien, dus dit is maar een klein nadeel.

Past de TV beugel op mijn televisie?

Het is heel makkelijk om na te gaan of een TV beugel op je televisie past. Daarvoor zijn namelijk standaard maten. Deze maat wordt de VESA-maar genoemd. Deze maat geeft aan waar de schroefmaten van de televisie zitten. Deze VESA maat kun je opmeten, maar hij staat ook in de handleiding of beschrijving van je televisie vermeld.

Maar zelf meten kan dus ook. Je meet eerst horizontaal de afstand tussen de beide schroefgaten achter op je televisie, en daarna de verticale afstand. Zijn deze beide 20 centimeter (200 millimeter) dan heb je een VESA 200 muurbeugel nodig. Is de afstand horizontaal 200 mm en verticaal 100 mm dan heb je een muurbeugel voor de VESA maat 200 x100 nodig.

De beste vaste TV beugels 

Wat voor jou e beste vaste TV beugel is, hangt dus af van de maat. Maar onderstaande beugels worden het meest verkocht en krijgen de hoogste scores.

Vogel's Wall 3205

Een heel veel gebruikte televisiebeugel is de Vogel's Wall 3205. Met deze beste TV beugel hang je televisies van maar 32 inch tot 55 inch op. Dat zijn televisies met een beelddiagonaal van 81 tot 140 centimeter, kortom alle kleinere en middelgrote televisies.Hoewel deze beste TV beugel voordelig en eenvoudig is, is deze ook heel praktisch.

Voor het monteren wordt een sjabloon meegeleverd, waardoor iedereen het kan. Als de TV vastgeklikt zit kun je hem toch nog wat naar links of rechts bijschuiven, zodat ook een niet helemaal nauwkeurig geboord gaatje ook niet goed is. Ook kun je de televisie ook makkelijk weer losklikken mocht dat nodig zijn.

Kijk bij het overzicht met beste TV beugels bovenaan voor alle gegevens en de lage actuele prijs.

Vogel's Thin 505

Heb je een grote televisie, met een beeldformaat tot 65 inch (165 centimeter) dan is de Vogel's Thin 505 een andere aanrader. Deze TV beugel zorgt er voor dat je televisie heel dicht tegen de muur aan zit, waardoor het lijkt alsof de TV tegen de muur geplakt zit.


Ook bij deze Vogel's TV beugel gaat de montage erg makkelijk. Vogel's is HET topmerk voor dit soort bevestigingssystemen voor je televisie.

Hama Ultraslim Fix

De beste TV beugel (vast) voor een kleine TV is de Ultraslim Fix TV beugel van Hama. Deze televisiebeugel is bedoeld voor televisies vanaf 19 inch (48 cm), dat zijn de allerkleinste moderne televisies. Overigens kunnen ook grotere televisies tot 96,5 centimeter met deze beugel aan de televisie bevestigd worden.Deze Hama televisiebeugel hangt prachtig plat tegen de muur. De afstand is met 2,2 centimeter wel iets groter dan de bovenstaande Vogel's, die 1,5 centimeter haalt, maar nog steeds heel weinig.

De Hama Ultraslim Fix TV beugel is ook nog eens heel voordelig en makkelijk op te hangen. Handig bij dat laatste is het ingebouwde waterpasje.

Kijk voor meer informatie, de maten en de prijzen van deze beste TV beugels in het bovenaan genoemde overzicht. Daar vind je nog meer beste televisiebeugels die de maximale 5 sterren hebben gekregen.

Zie ook: Beste TV beugel test

Foto bovenaan: Vogel's


Onderwerpen:
TV beugels vast, Vogels tv beugel, goede televisiebeugels, beugel tv ophangen muur, beste tv beugel vast.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.