Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste vaste TV beugel (muurbeugel vast)

De beste vaste TV beugel uit de test en andere goede vaste televisiebeugels zoals een muurbeugel of ophangbeugel om de TV strak en plat tegen de muur te bevestigen.

Beste TV beugel vast / muurbeugel test

Het voordeel van de huidige platte televisies is dat je ze makkelijk aan de muur kunt bevestigen. Dat kan draaibaar en kantelbaar, maar ook plat tegen de muur. Een TV plat tegen de muur geeft een stijlvol en mooi plaatje. Je televisie hangt dan als een schilderij of foto tegen de muur aan. Hier kijken we naar de beste TV muurbeugel om je televisie plat tegen de muur te hangen.

Liever een TV muurbeugel die je kunt draaien en kantelen? Kijk dan bij de andere beste TV beugels uit de test. Daar kun je die televisiebeugels vinden.

Beste vaste TV muurbeugels

Hier onder vind je al de beste televisie beugels die je gebruikt om de televisie plat tegen de muur te bevestigen. We hebben de beste vaste TV beugels uit de test en een overzicht met alle vaste TV muurbeugels. Uit dit laatste overzicht kun je snel en makkelijk de voor jou beste vaste TV muurbeugel selecteren.


In deze overzichten vind je alle informatie over deze muurbeugels zoals alle specificaties, de actuele prijs, reviews, foto's. mogelijkheden en ervaringen van gebruikers van de televisiebeugels.

Meer goede TV muurbeugels

Andere TV beugels, waaronder ook televisiebeugels die je ook kunt draaien en kantelen vind je op Beste TV Beugel Kopen.  Daar vind je ook de goedkoopste aanbieders van alle televisiebeugels, de TV beugel Top 10 en een Televisiebeugel Keuzehulp voor het vinden van de voor jou beste TV beugel.

Hieronder kijken we naar de vaste televisie muurbeugels.


Voordelen en nadelen vaste muurbeugel televisie

Je televisie plat tegen de muur bevestigen geeft zonder meer het mooiste plaatje. Je TV lijkt dan wel een schilderij of poster, en is ook steeds vaker als zodanig te gebruiken. Er komen namelijk steeds meer televisies met een Art Mode zoals de Samsung The Frame die een schilderij of poster toont als de TV uit staat.

Ook scheelt een televisie ophangen aan een vaste TV muurbeugel je ruimte, want de TV komt nauwelijks de kamer in.

Het nadeel van een vaste TV beugel is dat de televisie dan niet meer naar je toe kunt draaien zoals bij een draaibare en kantelbare TV beugel. Je moet dus wel even goed bepalen waar je deze wilt hebben.

Toch liever een draaibare en kantelbare TV muurbeugel? Kijk dan bij de andere beste TV beugels uit de test.

Past de TV muurbeugel op mijn televisie? 

Het is heel makkelijk om na te gaan of een vaste TV muurbeugel op je televisie past. Daarvoor zijn namelijk standaard maten. Deze maat wordt de VESA-maat genoemd. Deze maat geeft aan waar de schroefmaten van de televisie zitten. Deze VESA maat kun je opmeten, maar hij staat ook in de handleiding of beschrijving van je televisie vermeld.

Maar zelf meten kan dus ook. Je meet eerst horizontaal de afstand tussen de beide schroefgaten achter op je televisie, en daarna de verticale afstand. Zijn deze beide 20 centimeter (200 millimeter) dan heb je een VESA 200 muurbeugel nodig. Is de afstand horizontaal 200 mm en verticaal 100 mm dan heb je een muurbeugel voor de VESA maat 200 x100 nodig.

Drie van de beste vaste muurbeugels TV

Wat voor jou de beste vaste TV muurbeugel is, hangt dus af van de maat. Maar onderstaande beugels worden het meest verkocht en krijgen de hoogste scores.

Vogel's Wall 3205 vaste muurbeugel

Een heel veel gebruikte televisiebeugel is de Vogel's Wall 3205. Met deze beste muurbeugel voor de TV hang je televisies van maar 32 inch tot 55 inch op. Dat zijn televisies met een beelddiagonaal van 81 tot 140 centimeter, kortom alle kleinere en middelgrote televisies.

Muurbeugel vast Vogels Wall
Muurbeugel vast Vogels Wall


Hoewel deze beste muurbeugel voordelig en eenvoudig is, is deze ook heel praktisch.

Voor het monteren wordt een sjabloon meegeleverd, waardoor iedereen het kan. Als de TV vastgeklikt zit kun je hem toch nog wat naar links of rechts bijschuiven, zodat ook een niet helemaal nauwkeurig geboord gaatje ook niet goed is. Ook kun je de televisie ook makkelijk weer losklikken mocht dat nodig zijn.

Kijk bij het overzicht met beste TV beugels bovenaan voor alle gegevens en de lage actuele prijs.

Vogel's Thin 505 ultra dunne muurbeugel

Heb je een grote televisie, met een beeldformaat tot 65 inch (165 centimeter) dan is de Vogel's Thin 505 een andere aanrader. Deze TV muurbeugel zorgt er voor dat je televisie heel dicht tegen de muur aan zit, waardoor het lijkt alsof de TV tegen de muur geplakt zit.

Muurbeugel vast Vogels Thin

Muurbeugel vast Vogels Thin


Ook bij deze Vogel's TV beugel gaat de montage erg makkelijk. Vogel's is HET topmerk voor dit soort bevestigingssystemen voor je televisie.

Hama Ultraslim Fix muurbeugel TV

De beste muurbeugel TV (vast) voor een kleine TV is de Ultraslim Fix TV beugel van Hama. Deze televisiebeugel is bedoeld voor televisies vanaf 19 inch (48 cm), dat zijn de allerkleinste moderne televisies. Overigens kunnen ook grotere televisies tot 96,5 centimeter met deze beugel aan de televisie bevestigd worden.

Muurbeugel kleine TV Hama

Muurbeugel kleine TV Hama


Deze Hama televisiebeugel hangt prachtig plat tegen de muur. De afstand is met 2,2 centimeter wel iets groter dan de bovenstaande Vogel's, die 1,5 centimeter haalt, maar nog steeds heel weinig.

De Hama Ultraslim Fix TV muurbeugel is ook nog eens heel voordelig en makkelijk op te hangen. Handig bij dat laatste is het ingebouwde waterpasje.

Kijk voor meer informatie, de maten en de prijzen van deze beste vaste TV muurbeugels in het bovenaan genoemde overzicht. Daar vind je nog meer beste televisiebeugels die de maximale 5 sterren hebben gekregen.

Zie ook: Beste TV beugel test

Foto bovenaan: Vogel's


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste TV beugels vast. We hebben de beste TV muurbeugel vast uit de test en andere goede vaste muurbeugels voor de TV. Ook geven we informatie over drie van de beste TV muurbeugels vast waarmee je de televisie strak tegen de muur kunt ophangen.

Een reactie posten

0 Reacties