Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste voederhuisje vogels

Redactie     11:28    

beste voederhuisje vogels

Als het buiten echt koud wordt is het tijd voor een voederhuisje in de tuin. Leuk voor de vogels (gevuld buikje) en voor jezelf (gezellig veel vogels in de tuin). Hier kijken we naar de leukste en beste voederhuisjes voor vogels.


We baseren ons daarbij op de waardering die de voederhuisjes van hun gebruikers krijgen. Welke vogelvoederhuisjes zien er het leukst uit en trekken de meeste vogels aan? In het overzicht met beste voederhuisjes vind je alle voederhuisjes voor vogels met de hoogste waardering van 5 sterren.

1. Wildlife Garden Foderlada

Een voederhuisje kun je dit nauwelijks nog noemen, eerder een voederhuis of zelfs voederschuur. Dit is het vogelhuis met de hoogste waardering van alle voederhuisjes.

beste voerderhuisje voor vogels


Dit voederhuis trekt veel vogels aan, en veel vogeltjes kunnen er gelijktijdig gebruik van maken. Een nadeel is wel dat ook grotere vogels zoals kauwen bij het voedsel kunnen. Sommige mensen zijn hier minder van gediend. Het is een sterk en degelijk vogelhuis waarin je meerdere soorten voer kunt aanbieden, er zijn vier voer-compartimenten voor bijvoorbeeld vogelzaad, vet en pinda's. De paal wordt niet meegeleverd.

Kijk voor de actuele prijs en alle informatie van dit beste voederhuisje voor vogels in het bovenstaande overzicht met beste voederhuisjes.

2. Buzzy Bird voederstation

Een compleet ander voederhuisje is dit voederstation van Buzzy Bird. Ook dit is echter een decoratief voerhuisje waarin je de vogels meerdere soorten voet kunt aanbieden.Het voederstation bestaan uit een paal met een lengte van 1,85 meter met 5 decoratieve haken waaraan je een viertal feeders kunt hangen Ook een vogelbadje en een voedselplateau zijn aan het voederstation te bevestigen.

Het is een stevige constructie en het is fijn dat je dit voederstation zelf kun indelen. Ook deze topper onder de vogelhuisjes vind je bij de bovenaan genoemde beste voederhuisjes.

3. Relaxdays voederhuisje voor aan het raam

Wil je de vogels goed en dichtbij bekijken dan is dit voederhuisje van Relaxdays het beste voederhuisje. Deze plak je namelijk met zuignappen vast aan je raam.


Hierdoor is dit voederhuisje zelfs geschikt als je geen tuin of balkon hebt, maar ook als je de vogeltjes goed wilt zien. Ook kinderen vinden dit daarom een leuk vogelhuisje.

Dankzij drie zuignappen zit het voederhuisje stevig vastgekleefd zodat het huis niet met vogeltjes en al naar beneden komt, ook al gebruiken meerdere vogels gelijktijdig dit huisje. Kijk voor de actuele lage winkelprijs in het bovenstaande overzicht met beste vogelhuisjes.

4. Esschert Design pindavoedersilo

Zoals je merkt zijn er heel veel verschillende soorten voederhuis, al kun je deze pindasilo van Esschert Design natuurlijk niet echt een huisje noemen.


Deze als eikel vormgegeven voedselplaats kan worden gevuld met pinda's en andere soorten noten. Hang hem in een boom, en behalve vogels kunnen er ook eekhoorns bij. een eenvoudige maar leuke voederhanger die je in het overzicht met beste voederhuisjes te vinden is.

5. Esscher Design vogelvoederplek

Ook van Esscher is dit design voederhuisje voor vogels. Eenvoudig en strak vormgegeven, maar toch heel mooi om te zien.


Deze voedertafel voor vogels hang je veilig aan een tak of overkapping op. Een dakje beschermt het voer tegen nat worden.

Al deze voederhuisjes en meer voederhuisjes voor vogels vind je bij de bovenaan genoemde beste voederhuisjes met 5 sterren. Kijk daar voor alle prijzen en meer informatie.

Tip: Kijk bij de beste dierenwinkels online voor de beste winkels om voordelig alles voor vogels te kopen.


Onderwerpen:
Goed vogelhuisje tuin, voederplaats, beste voederhuisjes tuinvogels, goede voederhuisje vogels.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.