Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste personenweegschalen. Van een goedkope personenweegschaal tot heel uitgebreid

 

In onderstaand overzicht vind je alle beste personenweegschalen. Iedere beste personenweegschaal uit deze lijst heeft een waardering van 5 sterren.


Weegschalen heb je van heel eenvoudige goedkope personenweegschalen tot slimme personenweegschalen met een heel uitgebreide lichaamsanalyse. 

Als je alleen naar de beste personenweegschaal kijkt, kom je al snel in de laatste categorie uit, maar niet iedereen zit te wachten op een dure weegschaal die allemaal informatie geeft die zij of hij helemaal niet gebruikt. Daarom hier de beste personenweegschalen in diverse categorie├źn.


De beste personenweegschalen

Van een eenvoudige personenweegschaal van zo'n 2 tientjes, tot een slimme personenweegschaal met app en een complete lichaamsanalyse van tegen de 100 euro. En nog meer goede personenweegschalen daar tussenin. Bij de aanbevolen weegschalen vind je de beste personenweegschalen in diverse klassen. Al deze weegschalen hebben een waardering van 5 sterren.

Weegschalen met lichaamsanalyse

Steeds meer personenweegschalen vertellen je niet meer alleen je gewicht, maar ook geven ze je informatie over je spiermassa, je vetpercentage, het vochtgehalte, het gewicht van je botten e.d.

Dit is nuttige informatie, want als je veel sport om af te vallen kunnen spieren zich ontwikkelen, en zwaarder worden. In de spiegel zie je je buikje, billen en / of bovenbenen dan slanker worden, maar de kilo's op je weegschaal vertellen je een ander verhaal frustrerend! Bij een personenweegschaal met lichaamsanalyse kun je zien dat je vetpercentage wel degelijk daalt, maar dat je spiermassa stijgt. Dat laatste wordt meestal niet erg gevonden.

Sommige van de beste weegschalen kunnen dat vetpercentage ook nog specificeren. Ze vermelden dan bijvoorbeeld het percentage buikvet apart. Zo kun je via de personenweegschaal heel specifiek werken aan een afvalprogramma.

Sommige slimme weegschalen helpen je daar nog verder in. Via bluetooth staat de personenweegschaal in contact met een app op je telefoon, en in deze app kun je analyses maken en een trainingsprogramma samenstellen. Dit zijn de beste weegschalen als je serieus met hulp van je weegschaal wilt afvallen of een trainingsprogramma wilt afwerken.

Ook zijn er weegschalen met een atleetfunctie, die een speciale lichaamsanalyse uitvoeren voor mensen die heel intensief sporten (meer dan 10 uur per week). Voor een lichamelijke inspanning als deze is er namelijk een andere berekening nodig.

Beste personenweegschaal kopen

Hierboven vind je de beste weegschalen volgens de reviews van gebruikers. Op Beste Weegschaal Kopen vind je nog meer informatie over het vinden en kopen van de voor jou beste personenweegschaal, met de beste en goedkoopste online winkels, tests, de weegschaal top 10 en een personenweegschaal keuzehulp.

Zie ook: Meer testen weegschalenOnderwerpen
Kijk hier voor de beste personenweegschalen. Je vindt er alle soorten weegschalen. Je kunt er terecht voor de beste slimme personenweegschaal met app, de beste personenweegschaal met lichaamsanalyse en andere beste weegschalen. Alle goede personenweegschalen uit de lijst hebben een 5 sterren waardering. Je kunt uit de lijst makkelijk je beste personenweegschaal tegen de laagste prijs filteren.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.