Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste weegschalen. Van eenvoudig tot heel uitgebreid

Redactie     13:14     No comments


Weegschalen heb je van heel eenvoudige personenweegschalen tot slimme weegschalen met een heel uitgebreide lichaamsanalyse. Als je alleen naar de beste weegschaal kijkt, kom je al snel in de laatste categorie uit, maar niet iedereen zit te wachten op een dure weegschaal die allemaal informatie geeft die zij of hij helemaal niet gebruikt. Daarom hier de beste weegschalen in diverse categorie├źn.De beste personenweegschalen

Van een eenvoudige personenweegschaal van zo'n 2 tientjes, tot een smart weegschaal met een app en een complete lichaamsanalyse van tegen de 100 euro. En nog meer goede weegschalen daar tussenin. Bij de aanbevolen weegschalen vind je de beste weegschalen in diverse klassen. Al deze personenweegschalen hebben een waardering van 5 sterren.

Lichaamsanalyse

Steeds meer personenweegschalen vertellen je niet meer alleen je gewicht, maar ook geven ze je informatie over je spiermassa, je vetpercentage, het vochtgehalte, het gewicht van je botten e.d.

Dit is nuttige informatie, want als je veel sport om af te vallen kunnen spieren zich ontwikkelen, en zwaarder worden. In de spiegel zie je je buikje, billen en / of bovenbenen dan slanker worden, maar de kilo's op je weegschaal vertellen je een ander verhaal frustrerend! Bij een weegschaal met lichaamsanalyse kun je zien dat je vetpercentage wel degelijk daalt, maar dat je spiermassa stijgt. Dat laatste wordt meestal niet erg gevonden.

Sommige van de beste weegschalen kunnen dat vetpercentage ook nog specificeren. Ze vermelden dan bijvoorbeeld het percentage buikvet apart. Zo kun je heel specifiek werken aan een afvalprogramma.

Sommige slimme weegschalen helpen je daar nog verder in. Via bluetooth staat de weegschaal in contact met een app op je telefoon, en in deze app kun je analyses maken en een trainingsprogramma samenstellen. Dit zijn de beste weegschalen als je serieus met hulp van je weegschaal wilt afvallen of een trainingsprogramma wilt afwerken.

Ook zijn er weegschalen met een atleetfunctie, die een speciale lichaamsanalyse uitvoeren voor mensen die heel intensief sporten (meer dan 10 uur per week). Voor een lichamelijke inspanning als deze is er namelijk een andere berekening nodig.

Beste weegschaal kopen

Hierboven vind je de beste weegschalen volgens de de experts van Bol.com. Op Beste Weegschaal Kopen vind je nog meer informatie over het vinden en kopen van de voor jou beste personenweegschaal, met de beste en goedkoopste online winkels, tests, de weegschaal top 10 en een personenweegschaal keuzehulp.

Zie ook: Meer testen weegschalen


Onderwerpen
Beste personenweegschaal test, beste slimme weegschaal, lichaamsanalyse, beste weegschalen test, vetpercentage, app, beste weegschaal test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.