Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste contactgrills uit de contactgrill test

 

Kijk hier voor alle beste contactgrills. Met de beste contactgrill uit de test o.a. de Consumentenbond en de contactgrill top 10.


Een goede contactgrill is een geweldig keukenapparaat waarmee je makkelijk, snel en op gezonden manier kunt bakken en grillen. Grill vlees, vis en groente, maak tosti's, bak poffertjes, panini's en wafels. De mogelijkheden zijn niet altijd gelijk. Je hebt eenvoudige en uitgebreide contactgrills. Wat voor jou de beste contactgrill is hangt deels van je wensen af. Hier hebben we de beste contactgrills in diverse categorie├źn uit de test.

De beste contactgrills

Contactgrill top 10
Welke contactgrills en tosti apparaten zijn momenteel populair? En welke van deze populaire grills hebben de hoogste waardering? Kijk bij de beste contactgrills voor een overzicht van deze beste contactgrills in de contactgrill top 10.

Beste contactgrill test Consumentenbond, Coolblue en Kieskeurig
Zoek je de beste contactgrills uit bijvoorbeeld de Consumentenbond test van contactgrills of de beste contactgrills volgens Kieskeurig? Kijk dan bij de beste contactgrills volgens de Consumentenbond, Kieskeurig en Coolblue.

Goede contactgrill of goed tosti apparaat goedkoop kopen

Nog veel meer goede contactgrills en tosti ijzers vind je op Beste Contactgrill Kopen. Daar vind je de Contactgrill Top 10 en de beste winkels om online contactgrills te kopen en tips voor bij het kiezen van je beste contactgrill.

Een multifunctioneel keukenapparaat

Een contactgrill is meer dan een apparaat om een tosti te maken. Je kunt er enorm veel mee. Grillen van groente, vlees en vis is standaard, en met een panini kunnen de meeste goede contactgrills ook wel standaard overweg. 

Maar er kan nog veel meer, vaak bij contactgrills die beschikken over verwisselbare platen. Door een andere plaat aan te brengen kun je op een optimale manier nog meer grillen en bakken.Kleine Tefal contactgrill met verwisselbare platen


Het meest ver gaat Tefal daarin, met hun contactgrills in de multisnack series. Voor deze serie zijn wel 12 platen beschikbaar. Met speciale platen voor tosti's, driehoekige croque monsieur, wentelteefjes, wafels, epanadas, pannenkoeken, poffertjes, hartvormige wafels, donuts en meer! Natuurlijk vind je de beste contactgrill uit deze serie bij de bovengenoemde beste contactgrills.


Bakplaat op tafel

Veel contactgrillen kun je ook als tafelgrill gebruiken. Leuk als je eens wilt gourmetten, maar niet over een gourmetstel beschikt. Een contactgrill die je volledig kunt openklappen is ook voor de gourmet te gebruiken. Vooral als de contactgrill over een goede temperatuurregeling beschikt (dat hebben ze lang niet allemaal), je kunt dan perfect met z'n allen gezellig kokkerellen aan tafel. Natuurlijk vind je ook de beste contactgrill voor zo'n gourmet bij de bovenstaande beste contactgrills.

Luxe contactgrill met automatische temperatuurregeling

Ga je alleen voor het beste van het beste? In het bovenstaande overzicht met beste contactgrills vind je ook de beste contactgrill met automatische temperatuurregeling. Deze grill is het neusje van de zalm. Zo'n contactgrill kan namelijk de dikte van de voeding bepalen en past daar automatisch de bereidingstijd op aan. Voor een perfect gegrild stuk vlees of vis.


 
Tefal contactgrill met automatische temperatuurregeling


Natuurlijk is zo'n luxe contactgrill met automatische temperatuurregeling niet de goedkoopste contactgrill, maar wel de beste contactgrill die je je kunt wensen!


Beste eenvoudige contactgrill

Maar niet iedereen wil een uitgebreide (en daardoor duurdere) contactgrill. Er zijn ook eenvoudige maar ook goede contactgrills voor enkele tientjes.

Let wel op de volgende eigenschappen:

 • Als je een contactgrill volledig kunt openklappen kun je hem ook als gourmetstel aan tafel gebruiken. Dat scheelt weer de aanschaf van een gourmet set.
   
 • Bij het grillen van vlees, groente en vis komt vet en / of vocht vrij. Een afvoergootje en opvangbakje voor dit vocht en vet maakt het reinigen een stuk eenvoudiger.
   
 • Het schoonmaken gaat ook makkelijker als je de platen kunt loshalen.
   
 • Temperatuurregeling is altijd een pluspunt, dan heb je veel meer in eigen hand.
   
 • Sommige contactgrills beschikken over een timer.

Kijk voor alle aanbevolen contactgrills bij de bovenaan genoemde door hem best geteste contactgrills. Bij de andere testen van contactgrills vind je de beste contactgrills uit andere vergelijkende testen.


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste contactgrills (waaronder ook het tosti ijzer / tosti apparaat). We hebben de top 10 van contactgrillen en de de beste contactgrills uit de testen van o.a. de Consumentenbond, Kieskeurig en Coolblue. Deze beste contactgrills zijn vaak meer dan alleen een tosti ijzer. 

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.