Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste daglenzen (5 sterren)

Redactie     16:35     No comments


Daglenzen zijn de meest makkelijke contactlenzen in het gebruik. Je hoeft niets schoon te maken of lensvloeistoffen te gebruiken, want na een dag gebruik gooi je deze lenzen gewoon weg. Daglenzen zijn zonder schoon te hoeven maken dus super hygienisch! Ze zijn per setje erg goedkoop, dus als je eens een lens verliest of beschadigt is er ook niets aan de hand. Maar wat zijn de beste lenzen? Hier de beste contactlenzen die je maar één dag draagt.

Daglenzen koop je meestal in doosjes met 30 (genoeg voor een maand) of 90 stuks. Deze lenzen hebben een bepaalde sterkte dus vaak koop je één doosje voor je linkeroog en één doosje voor je rechteroog tenzij deze identiek zijn.

Daglenzen zijn normaal gesproken zachte contactlenzen, maar daarin is verschil tussen gewone zachte lenzen en silicone-hydrogel lenzen. Dat zijn zachte lenzen die meer zuurstof doorlaten en daardoor zelfs tijdens het slapen gedragen kunnen worden, al is dat laatste bij daglenzen minder belangrijk. Verderop op deze pagina vind u meer informatie over de verschillende soorten contactlenzen.

De beste daglenzen

Eerst kijken we naar de beste daglenzen. In het overzicht alle daglenzen met 5 sterren vind je alle daglenzen met de hoogste waardering. Dat is een flinke lijst, maar dat komt omdat alle sterktes apart staan.

Dat is echter geen probleem, want je kunt je gewenste sterkte aanvinken zodat alleen de juiste contactlenzen over blijven. Ook andere voorkeuren en wensen kun je aanvinken zo als het soort lens (bijvoorbeeld siliconen-hydrogel). het merk, het watergehalte, de diameter (DIA) en de kromming (basiscurve, BC). Als je het niet weet, of je het niets uitmaakt laat je deze keuzes gewoon leeg.

Zo zie je alle beste daglenzen die aan jouw eisen voldoen. Zit er toch niets bij? Dan kun je bij Beste Lenzen Online Kopen nog veel meer goede contactlenzen en de goedkoopste online aanbieders vinden.

Hieronder kijken we naar een aantal daglenzen die de hoogste score van 5 sterren halen.

CooperVision Biomedics 1 Day Extra

De allerhoogste score is er voor de Biomedics daglenzen van lenzenfabrikant CooperVision. Deze beste daglenzen zijn te koop in 32 sterktes voor bijziendheid (van -0.25 tot -10) en in 22 sterktes voor verziendheid (van +0.25 tot +6).Deze beste daglenzen geven 16 uur lang optimaal draagcomfort. Daarna gooi je ze gewoon weg. Het watergehalte van 55% zorgt voor een heel goede bevochtiging en heel goede zuurstofdoorlatendheid. Deze beste contactlenzen voor één dag zijn te koop in verpakkingen van 30 en 90 stuks. Kijk voor de laagste prijzen bij het bovenstaande overzicht met beste daglenzen (5 sterren).

Alcon Dailies AquaComfort Plus

Tweede in de lijst zijn deze daglenzen van Alcon. Deze daglenzen zijn er voor zowel bijziendheid als verziendheid. Van min 6 tot plus 6.Met een watergehalte van 69% zijn deze daglenzen zeer goed geschikt voor mensen met droge ogen. Bij iedere knipper van het oog wordt deze bevochtigd. Ook deze beste daglenzen kun je vinden in het overzicht van beste daglenzen bovenaan dit verhaal.

1-Day Acuvue Moist

De top drie van beste daglenzen wordt compleet gemaakt door de 1-Day Moist contactlenzen van Acuvue. Dit zijn voordelige daglenzen die op het eerste gezicht duur lijken omdat Acuvue ze alleen per 90 stuks verkoopt. De prijs is echter zeer interessant voor zulke goede daglenzen.Deze daglenzen zijn te koop in wel 58 verschillende sterktes, voor bijziend en verziend. Van plus 6 tot min 12. Acuvue is een merk van de bekende lenzenfabrikant Johnson & Johnson.

Alle beste daglenzen (5 sterren) zijn te vinden in het overzicht bovenaan. Kijk daar voor alle prijzen, alle contactlenzen en alle specificaties.

Zie ook: Beste contactlenzen tests
Foto bovenaan: HubbleOnderwerpen:
Beste lenzen, beste daglens test, contactlens, beste contactlenzen dag, beste contactlenzen test, beste daglenzen test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.