Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste en mooiste kerstdorpen

Redactie     17:15     No comments


Speciaal voor kerst kijken we nu naar de leukste kerstdorpen. Leuke winterse taferelen  om in de winter je woonkamer mee op te sieren. Op zoek naar een leuk kerstdorp?  Kijk dan vooral eens naar onderstaande kerstdorpjes.


Alle leuke kerstdorpjes

We hebben een aantal van de beste en mooiste kerstdorpen geselecteerd. Maar een kerstdorp is erg smaakgebonden, en smaak verschilt van persoon tot persoon. Kijk bij overzicht alle kerstdorpen voor al deze kerstdorpjes. Je vindt daar ook alle informatie en de actuele prijzen van onderstaande kerstdorpen.

Lemax kerstdorpen

Met Lemax kun je zelf een prachtig kerstdorp opbouwen. Je koopt alle gebouwen apart. En zijn vele honderden miniatuur huisjes verspreid over meerdere thema's met verschillende thema's zoals een kermis, een dierentuin en natuurlijk een besneeuwd kerstdorpje.Topper in hun kerstdorp serie is de speelgoedfabriek waar Santa's elfjes het speelgoed voor de cadeaus in elkaar zetten. Zoals alle Lemax miniatuurhuisjes is deze speelgoedfabriek voorzien van verlichting.

Selecteer in het bovenstaand overzicht met alle kerstdorpen Lemax als merk en je krijgt honderden huisjes te zien in diverse thema's, waaronder natuurlijk kerstmis en winter.

Luville kerstdorpen

Luville maakt zowel losse miniatuurhuisjes en accessoires voor je kerstdorp als complete kerstdorpjes. De complete dorpjes zijn vaak gesitueerd op een berg, de losse huisjes zijn onderverdeeld in drie series.


De meeste Luville dorpjes hebben niet kerst maar wintersport als thema. Dat neemt niet weg dat ze heel leuk zijn als kerstdecoratie, en je kan ze na kerst nog maandenlang laten staan.

Selecteer in het overzicht met alle kerstdorpen Luville als merk en je ziet alles dat dit merk te bieden heeft.

De Winter Efteling als kerstdorp

Luville heeft in samenwerking met het pretpark het complete sprookjesbos van de Efteling als miniatuur nagebouwd. Hoewel dat dus geen echt kerstdorp is willen we dit Efteling dorp hier wel noemen. Met wat kunstsneeuw, dennentakken en eventuele extra accessoires maak je hier je moeiteloos een sfeervol kerstdorp van.


Je eigen Winter Efteling thuis met sprookjeskastelen, trollen, Holle Bolle Gijs en andere bekenden uit het Sprookjesbos van de Efteling.

Selecteer Efteling als merk bij het bovenstaande overzicht met kerstdorpen en je ziet de hele serie.

Meer kerstdorpen

Natuurlijk zijn er nog heel veel meer kerstdorpen te koop. Vaak goedkoper dan bovenstaande luxe series. Zowel losse kersthuisjes en kerstfiguren als complete kerstdorpen.

In het bovenstaande overzicht met alle kerstdorpen zie je alles dat er aan kerstdorpjes te koop is.

Zie ook: Meer tips en testen kerst


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste kerstdorp merken. De fabrikanten Lemax en Luville maken de mooiste en beste kerstdorpen. Hierboven vind je alle kersthuisjes en andere kerstdecoratie uit deze series kerstdorpjes.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.