Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste en mooiste kerstdorpen

Wil je een echt mooi kerstdorp als kerst decoratie? Kijk hier voor de beste kerstdorpen van Lemax, Luville en het Winter Efteling miniatuur kerstdorp.

Beste kerstdorp test

Speciaal voor kerst kijken we nu naar de leukste kerstdorpen. Leuke winterse taferelen  om in de winter je woonkamer mee op te sieren. Op zoek naar een leuk kerstdorp?  Kijk dan vooral eens naar onderstaande kerstdorpjes.


Aanbiedingen leuke kerstdorpjes (en huisjes)

We hebben een aantal van de beste en mooiste kerstdorpen geselecteerd. Maar een kerstdorp is erg smaakgebonden, en smaak verschilt van persoon tot persoon. Kijk bij overzicht met aanbiedingen kerstdorpen voor al deze kerstdorpjes. Je vindt daar ook alle informatie en de actuele prijzen van onderstaande kerstdorpjes.

Je vindt daar naast de beste kerstdorpen ook leuke losse kersthuisjes en andere accessoires voor je kerstdorp.
Lemax kerstdorp

Met Lemax kun je zelf een prachtig kerstdorp opbouwen. Je koopt alle gebouwen voor het Lemax kerstdorp apart. 

En zijn vele honderden miniatuur huisjes van Lemax te koop, verspreid over meerdere thema's met verschillende thema's zoals een kermis, een dierentuin en natuurlijk een besneeuwd kerstdorpje.


Lemax kerstdorp

Lemax kerstdorp


Topper in hun kerstdorp serie is de speelgoedfabriek waar Santa's elfjes het speelgoed voor de cadeaus in elkaar zetten. Zoals alle Lemax miniatuurhuisjes is deze speelgoedfabriek voorzien van verlichting.

Selecteer in het bovenstaand overzicht met alle kerstdorpen Lemax als merk en je krijgt honderden huisjes te zien in diverse thema's, waaronder natuurlijk kerstmis en winter.Luville kerstdorp

Luville maakt zowel losse miniatuurhuisjes en accessoires voor je kerstdorp als complete kerstdorpjes. De complete dorpjes zijn vaak gesitueerd op een berg, de losse huisjes zijn onderverdeeld in drie series.

Luville kerstdorp
Luville kerstdorp 


De meeste Luville dorpjes hebben niet kerst maar wintersport als thema. Dat neemt niet weg dat ze heel leuk zijn als kerstdecoratie, en je kan ze na kerst nog maandenlang laten staan.

Selecteer in het overzicht met alle kerstdorpen Luville als merk en je ziet alles dat dit merk te bieden heeft.De Winter Efteling als kerstdorp

Luville heeft in samenwerking met het pretpark het complete sprookjesbos van de Efteling als miniatuur nagebouwd. Hoewel dat dus geen echt kerstdorp is willen we dit Efteling dorp hier wel noemen. Met wat kunstsneeuw, dennentakken en eventuele extra accessoires maak je hier je moeiteloos een sfeervol kerstdorp van.


Efteling kerstdorp

Je eigen Winter Efteling thuis met sprookjeskastelen, trollen, Holle Bolle Gijs en andere bekenden uit het Sprookjesbos van de Efteling.

Selecteer Efteling als merk bij het bovenstaande overzicht met kerstdorpen en je ziet de hele serie.
Meer kerstdorpen

Natuurlijk zijn er nog heel veel meer kerstdorpen te koop. Vaak goedkoper dan bovenstaande luxe series. Zowel losse kersthuisjes en kerstfiguren als complete kerstdorpen.

Goede merken voor een kerstdorpje zijn naast het eerder genoemde Lumax en Luville de fabrikanten Lumineo, Dickensville, Kurt S. Adler en Oneiro.

In het bovenstaande overzicht met alle kerstdorpen zie je alles dat er aan kerstdorpjes te koop is.

Zie ook: Meer tips en testen kerst


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste kerstdorp merken. De fabrikanten Lemax en Luville maken de mooiste en beste kerstdorpen. Een andere aanrader is het Efteling kerstdorp (in feite ook een Luville kerstdorp). Hierboven vind je alle kersthuisjes en andere kerstdecoratie uit deze series kerstdorpjes.

Een reactie posten

0 Reacties