Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kunstkerstboom

 

Kijk hier voor de mooiste en beste kunstkerstboom. Met de drie beste kunstbomen van dit moment (plus aanbiedingen).

Beste kunstkerstboom test

Een "echte" kerstboom koop je voor een paar weken, maar als je een kunstkerstboom aanschaft wil je een kunstboom die heel veel jaar meegaat. Bovendien moet zo'n kunstkerstboom makkelijk op te zetten zijn en je moet hem niet van echt kunnen onderscheiden. De beste kunstkerstbomen voldoen aan die eisen. Maar wat is de beste kunstkerstboom? Hier kijken we naar de beste kunstkerstbomen in alle soorten en maten.


Het betreft drie series kunst kerstbomen die elk weer in diverse variaties en maten te koop zijn. Dit zijn de beste kunstkerstbomen van dit moment:

1. Triumph Tree Forest Frosted Pine

Kiezen van de beste kunstkerstboom is deels aan smaak gebonden, maar voor veel mensen is de Triump Tree Forest Frosted Pine de beste en mooiste kunstkerstboom.

De beste kunstkerstboom is te koop als grote kunstkerstboom in versies van 120 cm, 155 cm, 185 cm en zelfs 215 cm, en als mini kerstboompje in de maten 60 cm en 90 cm. 

Daarbij heb je ook nog de keuze uit mooie kunstkerstbomen in diverse natuurlijk ogende kleuren, met of zonder verlichting en met of zonder jute kluit. Het is een bijzonder uitgebreide serie kunstkerstbomen.

Kijk hier onder voor aanbiedingen van de hele serie van de beste kunstkerstboom.
Kijk hier voor de hele serie.

Beste kunstkerstboom: Triumph Tree Forest Frosted Pine

Beste kunstkerstboom: Triumph Tree Forest Frosted Pine


De Triumph Tree Forest Frosted Pine kerstbomen worden niet voor niets gezien als de mooiste kunstkerstboom. Dit is een echte premium kerstboom met een zeer natuurlijke uitstraling. 

De takken van deze beste kunstboom beschikken over een combinatie van harde naalden en zachte naalden. De harde naalden zitten vooral aan de buitenkant en geven deze beste kunstkerstboom zijn natuurlijke uitstraling. De zachte naalden zitten vooral meer binnenin de boom, en zorgen voor een mooie volle kerstboom.

Het is een volle boom met veel takken dus het opzetten is wel even een werkje, vooral bij de hogere modellen. Maar dankzij een systeem met inhakende takken en kleurcodes gaat het in elkaar zetten foutloos en vlotjes. 

Niet voor niets is Triumph Tree met name door deze serie kunstkerstbomen uitgegroeid tot de marktleider in kunstbomen.


2. Triumph Tree Tuscan kunstkerstboom

De Forest Frosted Pine geldt als de beste kunstkerstboom, maar Triumph Tree biedt meer kunstkerstbomen van topkwaliteit. Misschien spreekt het uiterlijk van de Triumph Tree Tuscan je meer aan. Ook dit is een volle kunstkerstboom, maar bij deze boom zijn de takken aan de basis meer gebogen zodat de takken meer naar beneden afhangen. Dit dekt de stam en voet meer af, ook al is de kunstboom nog niet versierd.

Goede kunstkerstboom: Triumph Tree Tuscan

Goede kunstkerstboom: Triumph Tree Tuscan


De zijtakken van deze kunstboom hebben een bruine nerf wat zorgt voor een mooi kleurcontrast met de groene naalden. Dit is een prachtige en heel natuurlijke kunstboom van topkwaliteit die op dezelfde makkelijke manier op te zetten is als de bovenstaande beste kunstkerstboom. 

De Triumph Tree Tuscan kunstkerstboom te koop in de hoogtes 120 cm, 155 cm, 185 cm en 215 cm. Kijk hier onder voor de prijzen van deze mooie kunstkerstboom.
Kijk hier voor de hele serie.

3. Black Box Frasier kerstboom

De grote concurrent van Triumph Tree is Black Box van welke fabrikant de Frasier kerstboom door het AD in 2017 tot beste kunstkerstboom is uitgeroepen. 

De Back Box Frasier serie is te koop in vrijwel iedere maat, van groot tot klein zoals 100 cm, 120 cm, 140 cm, 170 cm, 185 cm 215 cm, 230 cm, 260 cm en 365 cm. Met name de laatste is een enorm grote kerstboom die inclusief lampjes wordt geleverd. 

Ook de andere kunstkerstbomen uit de Frasier serie zijn vaak met verlichting te koop. Kijk voor alle versies (met en zonder lampjes) en alle maten bij de aanbiedingen van de Black Box Frasier kerstbomen.

Black Box kunst kerstboom
Black Box kunst kerstboom


De takken van deze mooie kunstkerstboom zijn heel nauwkeurig gemaakt naar het voorbeeld van de echte takken. Het zijn metalen takken met een scharniersysteem, maar dat zou je niet zeggen als je de boom ziet. Deze mooie kunstkerstboom is net een echte kerstboom.

Het grote verschil met de Triumph Tree kerstbomen is de manier van opzetten van de kunstboom. Deze kunstkerstboom hoef je niet tak voor tak op te bouwen maar klap je uit door hem neer te zetten. Daarna moet je de takken wel stuk voor stuk uitvouwen om deze te vormen op de manier waarop jij wil.

Zie ook: 
Onderwerpen:
Hierboven vind je de drie beste kunstkerstbomen van dit moment. Of series kerstbomen om precies te zijn, want deze beste kunstbomen zijn in vele versies en maten te koop. Het betreft de beste kunstkerstboom van Triumph Tree (2x) en Black box. Bij de link hierboven vind je de winkels waar je deze beste kunstkerstbomen goedkoop kunt kopen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *