Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste maandlenzen

 

De beste maandlenzen uit de test en andere goede maandlenzen. Met informatie en aanbiedingen van al deze beste lenzen om een maand te dragen.


Maandlenzen zijn contactlenzen die je een maand lang kunt gebruiken. Maandlenzen zijn een stuk goedkoper dan daglenzen, ook als je de kosten voor de lensvloeistof meerekent (die bij maandlenzen wel nodig zijn en bij daglenzen niet). Hier kijken we naar de beste maandlenzen van dit moment.


Andere contactlenzen?

Kijk bij de andere beste contactlenzen uit de test als je een ander soort lenzen zoekt, zoals de beste daglenzen of de beste weeklenzen.

De beste maandlenzen

Je kunt geld besparen door te kiezen voor maandlenzen in plaats van daglenzen. De kosten van maandlenzen liggen over een maand of jaar lager. Maar wat zijn de beste maandlenzen? Hieronder twee overzichten met beste maand lenzen:


De beste maandlenzen van dit moment kun je vinden in het overzicht alle maandlenzen met 5 sterren. Daar vind je alle beste contactlenzen die je een maand kunt dragen. Dat zijn er op het eerste gezicht wel heel erg veel, maar dat komt omdat alle sterktes apart staan. 

Geef op welke sterkte je nodig hebt en je ziet alleen de betreffende beste maandlenzen. Je kunt eventueel nog andere wensen en eisen opgeven om je selectie te perfectioneren.

Ook hebben we de top 5 van beste maandlenzen uit een Duitse maandlenzen test.

Hieronder kijken we naar twee van de beste maandlenzen uit deze ranglijst. Kijk voor meer goede lenzen en beste (en goedkoopste) aanbieders van contactlenzen bij Beste Lenzen Online Kopen.

Alcon Air Optix Aqua maandlenzen

De hoogste score is er voor de Air Optix Aqua maandlenzen van Alcon. Deze beste maandlenzen, die bovendien heel betaalbaar zijn, zijn verkrijgbaar in wel 43 sterktes, van min 10 tot plus 6.


Deze contactlenzen zijn gemaakt van een materiaal op siliconenbasis. Dit materiaal houdt vocht vast en is ultra glad. Beide zorgen bij deze beste maandlenzen voor een heel comfortabel gevoel. Of eigenlijk geen gevoel, want deze lenzen voel je niet eens.

De Alcon Air Optix Aqua lenzen laten vijf keer zoveel zuurstof door dan gewone zachte contactlenzen waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor mensen waarbij de lenzen snel irriteren.

Je koopt de Alcon Air Optix lenzen per 6 stuks. Kijk voor de actuele prijs in het bovenstaande overzicht met beste maandlenzen.

CooperVision Biofinity maandlenzen

Bij de beste daglenzen zijn de CooperVision Biofinity contactlenzen de nummer één maar bij de maandlenzen moeten de Alcon maandlenzen voor laten gaan. Toch zijn ook de CooperVision Biofinity maandlenzen bijzonder goede maandlenzen die heel comfortabel zijn om te dragen.

Ook de CooperVision Biofinity maandlenzen zijn siliconen lenzen. De contactlenzen van dit materiaal zijn veel beter zuurstof doorlatend dan de traditionele zachte lenzen. Ook de bevochtiging is bij siliconen contactlenzen zeer goed. Je kunt deze Cooper Vision maandlenzen een maand lang dag en nacht dragen zonder problemen te krijgen.Het asferische ontwerp zorgt daarnaast ook nog eens voor een betere scherpstelling en zodoende voor bijzonder scherp zicht met deze goede maandlenzen van Cooper Vision. 

Ook deze uitstekende contactlenzen vind je bij de bovenstaande beste maandlenzen met vijf sterren. Kijk daar voor de laagste prijs. Ook de CooperVision Biofinity maandlenzen koop je per 6 stuks, goed voor een half jaar scherp zicht.

Je vindt de Biofinity maandlenzen daar in wel 47 scherptes, van min 12 tot plus 8.

Deze twee series maandlenzen zijn  de beste maandlenzen. In het bovenstaande overzicht vind je alle informatie, specificaties en laagste prijzen van deze beste maandlenzen.

Foto bovenaan: Hubble


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste maandlenzen. Contactlenzen die je een maand lang kunt dragen. Met deze maandlenzen ben je goedkoper uit dan met daglenzen. En goede maandlenzen zijn contactlenzen die je zonder problemen een maand kunt dragen. Ook als je snel last hebt van droge ogen. Hier de beste maandlenzen uit de test en informatie over de beste lenzen.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.