Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste maandlenzen (5 sterren)

Redactie     17:46     No comments


Maandlenzen zijn contactlenzen die je een maand lang kunt gebruiken. Maandlenzen zijn een stuk goedkoper dan daglenzen, ook als de kosten voor de lensvloeistof meerekent (die bij maandlenzen wel nodig zijn en bij daglenzen niet). Hier kijken we naar de beste maandlenzen van dit moment.


Kijk bij de andere beste contactlenzen uit de test als je een ander soort lenzen zoekt, zoals de beste daglenzen of de beste weeklenzen.

De beste maandlenzen kun je vinden in het overzicht alle maandlenzen met 5 sterren. Daar vind je alle beste contactlenzen die je een maand kunt dragen. Dat zijn er op het eerste gezicht wel heel erg veel, maar dat komt omdat alle sterktes apart staan. Geef op welke sterkte je nodig hebt en je ziet alleen de betreffende beste maandlenzen. Je kunt eventueel nog andere wensen en eisen opgeven om je selectie te perfectioneren.

Hieronder kijken we naar de allerbeste maandlenzen uit deze ranglijst. Kijk voor meer goede lenzen en beste (en goedkoopste) aanbieders van contactlenzen bij Beste Lenzen Online Kopen.

Alcon Air Optix Aqua maandlenzen

De hoogste score is er voor de Air Optix Aqua maandlenzen van Alcon. Deze beste maandlenzen, die bovendien heel betaalbaar zijn, zijn verkrijgbaar in wel 43 sterktes, van min 10 tot plus 6.


Deze contactlenzen zijn gemaakt van een materiaal op siliconenbasis. Dit materiaal houdt vocht vast en is ultra glad. Beide zorgen bij deze beste maandlenzen voor een heel comfortabel gevoel. Of eigenlijk geen gevoel, want deze lenzen voel je niet eens.

De Alcon Air Optix Aqua lenzen laten vijf keer zoveel zuurstof door dan gewone zachte contactlenzen waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor mensen waarbij de lenzen snel irriteren.

Je koopt de Alcon Air Optix lenzen per 6 stuks. Kijk voor de actuele prijs in het bovenstaande overzicht met beste maandlenzen.

CooperVision Biofinity maandlenzen

Bij de beste daglenzen zijn de CooperVision Biofinity contactlenzen de nummer één maar bij de maandlenzen moeten de Alcon maandlenzen voor laten gaan. Toch zijn ook de CooperVision Biofinity maandlenzen bijzonder goed, en heel comfortabel om te dragen.

Ook dit zijn siliconen lenzen. De contactlenzen van dit materiaal zijn veel beter zuurstof doorlatend dan de traditionele zachte lenzen. Ook de bevochtiging is zeer goed. Je kunt deze Cooper Vision maandlenzen een maand lang dag en nacht dragen zonder problemen te krijgen.Het asferische ontwerp zorgt daarnaast ook nog eens voor een betere scherpstelling en zodoende voor bijzonder scherp zicht.

Ook deze uitstekende contactlenzen vind je bij de bovenstaande beste maandlenzen met vijf sterren. Kijk daar voor de laagste prijs. Ook de CooperVision Biofinity maandlenzen koop je per 6 stuks, goed voor een half jaar scherp zicht.

Je vindt de Biofinity maandlenzen daar in wel 47 scherptes, van min 12 tot plus 8.

Deze twee series maandlenzen zijn  de beste maandlenzen. In het bovenstaande overzicht vind je alle informatie, specificaties en laagste prijzen van deze beste maandlenzen.

Foto bovenaan: Hubble


Onderwerpen:
Beste contactlenzen test, droge ogen, goede goedkope maandlenzen, beste maandlenzen test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.