Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het beste afwasmiddel (vaatwasmiddel)

Het beste afwasmiddel uit de test. Dit afwasmiddel  voor de vaat wast goed schoon, ontvet goed en is heel goed geconcentreerd.

beste afwasmiddel /vaatwasmiddel test

Een goed afwasmiddel / vaatwasmiddel maakt niet alleen je vaat goed schoon, maar ontvet ook goed en is zacht voor je handen en servies. Bovendien heb je van het beste afwasmiddel maar weinig nodig en is (mede daarom) per vaatbeurt. Maar wat is het beste vaatwasmiddel? Kijk hier voor de beste afwasmiddelen voor de vaat.


De beste afwasmiddelen

Hieronder vind je de afwasmiddelen die van hun gebruikers de hoogste waardering gehad hebben. Kijk in het overzicht met beste afwasmiddelen voor meer gedetailleerde informatie en voor de actuele laagste prijzen van alle vaatwasmiddelen die de hoogste waardering van 5 sterren hebben gekregen.

Online zijn deze afwasmiddelen veel goedkoper dan normaal. Je moet ze dan wel vaak in een wat grotere hoeveelheid kopen. Maar je koopt het beste vaatwasmiddel dan soms voor de helft van de prijs.

1. Dreft Original / Dreft Classic

Het afwasmiddel met de allerhoogste waardering is opmerkelijk genoeg een heel standaard afwasmiddel, namelijk Dreft Original (die je ook tegenkomt met de naam Dreft Classic). Een vaatwasmiddel dat de naam klassiek absoluut verdient.

Je komt dit beste afwasmiddel in het bovenstaande overzicht ook tegen onder de naam Dreft Citroen (met citroengeur).

Dreft Classic / Original afwas middel
 
Dreft Classic / Original afwas middel


Gebruikers lopen weg met dit beste afwasmiddel. Het vaatwasmiddel is erg geconcentreerd zodat je er maar weinig van nodig hebt. Vet is geen enkel probleem en het middel blijft ook bij een flinke, vette, vuile vaat langdurig goed zijn werk doen. Glaswerk blijft mooi glanzen.

Als je Dreft Classic online koopt (zie bovenstaand overzicht) is het bovendien een heel voordelig afwasmiddel. Je dient dan wel een paar flinke flessen van dit beste afwasmiddel in één keer te kopen, maar met de bewezen kwaliteit van Dreft Classic hoeft dat geen probleem te zijn.

Kijk voor meer informatie en de actuele laagste prijs van dit beste vaatwasmiddel 

2. Dreft Clean & Care

 Deze versie van het bovenstaande beste afwasmiddel is extra zacht voor de handen. Zo heeft ook iemand met een gevoelige huid om de handen ook geen vaathandschoenen nodig bij de afwas.

Dreft afwasmiddel Clean & Care
Dreft afwasmiddel Clean & Care


Dreft Clean & Care afwasmiddel is te koop in de geurvarianten Roos & Satijn en Aloe Vera & Komkommer.


3. Dreft Extra Hygiene

Dit is het beste afwasmiddel voor wie bacteriën optimaal wil weren. Het verschil met de klassieke Dreft is dan deze variant beschikt over een middel dat 24 uur lang beschermt tegen de aangroei van bacteriën. In een grote afwasmiddelen test in 2018 was Dreft Extra Hygiene de overtuigende testwinnaar met een aanmerkelijk hogere score dan Dreft Original.

Dreft afwasmiddel Extra Hygiene

Dreft afwasmiddel Extra Hygiëne


Volgens deze internationaal uitgevoerde afwasmiddel test reinigt deze versie van het beste vaatwasmiddel ook beter. Kijk voor meer informatie in het bovenaan genoemde overzicht met beste afwasmiddelen.

4. Dreft Fairy

Alle hoogst gewaardeerde afwasmiddelen zijn van Dreft. Ook dit Fairy afwasmiddel. Dreft Fairy is een professioneel vaatwasmiddel van Proctor & Gamble (fabrikant van Dreft). Het is een sterk afwasmiddel waarmee je zelfs met koud water goed kunt afwassen.

Dreft Fairy afwasmiddel

Dreft Fairy afwasmiddel

Dit professionele afwasmiddel voor de horeca en andere professionals wordt verkocht in flessen van wel 2,5 liter. 

Kijk voor meer informatie en de laagste prijs van dit afwasmiddel en de andere genoemde vaatwasmiddelen in het eerder genoemde overzicht met beste afwasmiddelen.


Zie ook: Meer testen huishoudelijke middelen


Onderwerp:
Dreft afwasmiddel is het beste vaatwasmiddel uit de test van afwasmiddelen. Maak hier kennis met diverse versies van dit beste afwasmiddel uit de test. Je komt Dreft afwasmiddel ook tegen onder de naam Fairy. Fairy is Dreft voor professioneel gebruik waarmee je ook koud kunt afwassen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb slechte ervaringen met Albert Heijn afwasmiddel. Het AH vaatwasmiddel stolt telkens in de spuitmond waardoor de fles verstopt zit. Ik vind dit afwasmiddel daarom een enorme afrader.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.