Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Het beste afwasmiddel

Redactie     15:39     No comments


Een goed afwasmiddel maakt niet alleen je vaat goed schoon, maar ontvet ook goed en is zacht voor je handen en servies. Bovendien heb je van het beste afwasmiddel maar weinig nodig en is (mede daarom) per vaatbeurt. Maar wat is het beste afwasmiddel? Kijk hier voor de beste afwasmiddelen.


De beste afwasmiddelen

Hieronder vind je de afwasmiddelen die van hun gebruikers de hoogste waardering gehad hebben. Kijk in het overzicht met beste afwasmiddelen voor meer gedetailleerde informatie en voor de actuele laagste prijzen. Online zijn deze afwasmiddelen veel goedkoper dan normaal, je moet ze dan wel vaak in een wat grotere hoeveelheid kopen.

1. Dreft Original / Dreft Classic

Het afwasmiddel met de allerhoogste waardering is opmerkelijk genoeg een heel standaard afwasmiddel, namelijk Dreft Original (die je ook tegenkomt als Dreft Classic). Een vaatwasmiddel dat de naam klassiek absoluut verdient.

Je komt dit beste afwasmiddel in het bovenstaande overzicht ook tegen onder de naam Dreft Citroen (met citroengeur).Gebruikers lopen weg met dit beste afwasmiddel. Het vaatwasmiddel is erg geconcentreerd zodat je er maar weinig van nodig hebt. Vet is geen enkel probleem en het middel blijft ook bij een flinke, vette, vuile vaat langdurig goed zijn werk doen. Glaswerk blijft mooi glanzen.

Als je Dreft Classic online koopt (zie bovenstaand overzicht) is het bovendien een heel voordelig afwasmiddel. Je dient dan wel een paar flinke flessen van dit beste afwasmiddel in één keer te kopen, maar met de bewezen kwaliteit van Dreft Classic hoeft dat geen probleem te zijn.

2. Dreft Clean & Care

 Deze versie van het bovenstaande beste afwasmiddel is extra zacht voor de handen. Zo heeft ook iemand met een gevoelige huid om de handen ook geen vaathandschoenen nodig bij de afwas.


Dreft Clean & Care is te koop in de geurvarianten Roos & Satijn en Aloe Vera & Komkommer.


3. Dreft Extra Hygiene

Dit is het beste afwasmiddel voor wie bacteriën optimaal wil weren. Het verschil met de klassieke Dreft is dan deze variant beschikt over een middel dat 24 uur lang beschermt tegen de aangroei van bacteriën. In de afwasmiddelen test van de Consumentenbond (2018) was Dreft Extra Hygiene de overtuigende testwinnaar met een aanmerkelijk hogere score dan Dreft Original.


Volgens test van de Consumentenbond reinigt deze versie ook beter. Kijk voor meer informatie in het bovenaan genoemde overzicht met beset afwasmiddelen.

4. Dreft Fairy

Alle hoogst gewaardeerde afwasmiddelen zijn van Dreft. Ook dit Fairy afwasmiddel. Dreft Fairy is een professioneel vaatwasmiddel van Proctor & Gamble (fabrikant van Dreft). Het is een sterk afwasmiddel waarmee je zelfs met koud water goed kunt afwassen.


Dit professionele afwasmiddel voor de horeca en andere professionals wordt verkocht in flessen van wel 2,5 liter. 

Kijk voor meer informatie en de laagste prijs van dit afwasmiddel en de andere genoemde vaatwasmiddelen in het eerder genoemde overzicht met beste afwasmiddelen.


Zie ook: Meer testen huishoudelijke middelen

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.