Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Kattenvoer: Beste natvoer katten

Redactie     17:23     No comments


Experts adviseren natvoer als beste kattenvoer. Nat kattenvoer is beter voor de kat omdat het meer op natuurlijk kattenvoer lijkt dan droge kattenbrokken. Maar wat is het beste natvoer voor katten?


Dat is een lastig te beantwoorden vraag omdat niet iedere kat hetzelfde natte kattenvoer even lekker vindt. Het zijn net mensen... waar de ene kat van smult kan de andere kat helemaal niets vinden. Bovendien zijn er veel verschillende soorten kattenvoer afgestemd op de speciale behoeften van bepaalde soorten katten. Dat kunnen bepaalde rassen zijn, maar ook speciale leeftijdscategorieën of bepaalde extra zorg die een kat nodig heeft in verband met gezondheidsproblemen.

Alle beste natvoer voor katten

In het overzicht van alle beste natte kattenvoer vind je alle beste natvoer voor katten. Al dit natte voer heeft een waardering van 5 sterren gekregen. Mocht je kat speciale voedingsbehoeften hebben, dan kun je dit daar aanvinken en je krijgt de beste natvoer voor je kat.

Hieronder vind je de drie best geteste kattenvoer producten. Het betreft allemaal natvoer. Zoek je het beste droge kattenvoer? Kijk dan bij de andere testen van kattenvoer.

1. Felix mix selectie in gelei

Bijzonder hoog gewaardeerd is deze Felix mix. Het betreft een doos met 44 zakjes nat kattenvoer in gelei in vier smaken. Kip, rund, tonijn en zal,. Mals, gemaakt van kwalitatief goed vlees en vis en lekker gevarieerd voor de kat. Dit kattenvoer kreeg de hoogste score en is daarmee het beste natvoer voor katten.


De Felix mix bevat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of smaakstoffen, maar wel een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen voor de dagelijkse behoefte van de kat. De vier smaken maken het pakket gevarieerd, maar dat is een nadeel als de kat één smaak niet lust. Dit natvoer is geschikt als dagelijks kattenvoer voor katten van alle leeftijden, en heeft geen speciaal voedingsdoel.

Kijk voor meer informatie en de actuele prijs in het bovenstaande overzicht met alle beste natvoer voor de de kat.

2. Whiskas Puch Adult Classic vlees in saus

Ook Whiskas biedt een mooi mixpakket met nat kattenvoer aan.  40 zakjes vlees in saus, in vier smaken: Kip, kalkoen, rund en lam. Dit natvoer is wel afgestemd op volwassen katten, in de leeftijd van 1 jaar en ouder.Hoewel dit natvoer voor katten geen speciaal medisch doel heeft is het ook geschikt voor gesteriliseerde katten en gecastreerde katers. Zink en zonnebloemolie zorgen voor een gezonde hoeveelheid omega-6 vetzuren die goed zijn voor vacht en huid. De gebalanceerde mix van mineralen is heel goed voor de urinewegen.

Deze nummer twee uit de test (met een maar iets lagere scoren dan het Felix natvoer) vind je ook bij het bovenstaande 5 sterren kattenvoer.

3. Gourmet Perle Mini Filets in saus

Ook een zeer hoge score is er voor de mini filets van Gourmet. De prijs van dit pakket ligt hoger dan de mixpakketten van Felix en Whiskas, maar een groot deel van het prijsverschil valt weg door het grotere aantal maaltijden. Dit pakket bevat wel 60 porties.Ook hier verschillende smaken: Kip, rund, konijn en zalm. De vlees en vis is in fijne mini filets gesneden en worden geserveerd in een voor de kat heerlijke saus. Dit is echt verwenvoedsel voor de kat, dat online heel voordelig in aanschaf is. Kijk maar in het bovenstaande overzicht met beste natvoer voor katten.

Waarom is natvoer het beste kattenvoer?

Natvoer is het beste kattenvoer. Beter dan droge brokken. Natvoer lijkt namelijk het meest op het voer dat katten in de natuur ook zouden eten. Ook als er gebruik is gemaakt van afvalvlees is dat voor de kat geen enkel probleem. In de natuur eten ze hun prooi immers ook geheel op!

Bovendien wordt bij droge kattenbrokken vaak gebruik gemaakt van granen omdat dat lekker goedkoop is. Voor de kat is het echter helemaal niet goed. En droge brokken zijn zoals de naam al zegt droog. Zowel natvoer voor katten als hun natuurlijke prooi bestaat voor 80% uit vocht. Droge brokken maar voor enkele procenten. Het verschil moeten ze bijdrinken, maar water drinken is niet iets dat katten uit zichzelf genoeg doen. Je kunt als oplossing een goede drinkfontein neerzetten om de kat tot drinken aan te zetten, maar nat voer geven is een betere oplossing.

Kijk hierboven voor al het goede natvoer voor katten (5 sterren).

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.