Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Het beste speelgoed van 2019

 


Ieder jaar wordt het beste speelgoed van het jaar gekozen bij de Speelgoed van het Jaar verkiezing. Wat was het beste speelgoed van 2019? Hier alle winnaars van deze beste speelgoed verkiezing.


Het gaat daarbij om zeven keer het beste speelgoed in zeven leeftijdscategorie├źn. We beginnen bij het speelgoed voor de jongste kinderen.


Beste speelgoed 0- 3 jaar: ZoomiZooz boomhuis

Het beste speelgoed voor de allerkleinste kinderen is het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis. Dit is een speelhuis met tuimeldieren die doormiddel van een sensor geluidjes maken, liedjes zingen en op andere manieren reageren.Kindjes kunnen de tuimelpoppetjes naar boven takelen met een lift en weer naar beneden laten glijden. Omdat de poppetjes op een tuimelvoet staan is er veel beweging in dit peuterspeelgoed.
Meer informatie ZoomiZooz

Beste speelgoed 4-5 jaar: Smart Farmer

Puzzelen voor kleuters, dat is Smart Farmer van Smart Games. Dat doen de kleintjes door boertje te spelen. Ze hebben een weiland vol met verschillende dieren. Koeien, paarden, varkens, schapen. Maar die moeten gesplitst worden.Daarvoor heeft de kleuter maar drie hekjes tot zijn of haar beschikking. Hoe wordt dit opgelost? Het bijbehorende boekje bevat heel veel opdrachten met beginopstellingen. Iedere oplossing is weel anders.

Beste speelgoed 6 - 7 jaar: Lynx zoekspel

Lynx is een memory spel met een rond speelbord. Kun je de voorwerpen vinden en terugvinden die je moet verzamelen?


Dit spel is van speluitgever Identity Games (bekend van de escape room spellen), dus je snapt dat de hersens bij dit spel aan het werk gezet worden. Beschik jij over het beste geheugen?

Beste speelgoed 8-9 jaar: Lego Hidden Side Newbury school

Heel ander speelgoed is de Newbury Spookschool uit de Hidden Side serie van Lego. Dit is wel heel eigentijds Lego speelgoed waarbij bouwen met Lego, smartphone, app, YouTube en spoken samenkomen.


Lego ontwikkelde dit speelgoed waarmee niet alleen gebouwd kan worden, maar waarmee je met je smartphone en app op jacht kan gaan naar spoken in je Lego bouwwerk. Bouwen met Lego en virtuele werkelijkheid lopen in elkaar over bij dit bijzondere speelgoed, dat niet voor niets is uitgeroepen tot het beste speelgoed van het jaar,
Meer informatie Hidden Side en de Newbury spookschool

Beste speelgoed 10-11 jaar: De Kwakzalvers van Kakelenburg

Voor de jongste tieners is het weer een spel dat als beste speelgoed is uitgeroepen. De Kwakzalvers van Kakelenburg is een amusant spel waarbij het draait om het produceren van een medicijn zonder dat het... ontploft.


Ben jij een wonderdokter of een kwakzalver? Zet jij jezelf op de kaart als de genezer van nare kwalen als zweetvoeten, liefdesverdriet of de hik, of ben je gewoon een prutser? Bewijs het met De Kwakzalvers van Kakelenburg.
Meer informatie over de Kwakzalvers van Kakelenburg.

Beste speelgoed 12-17 jaar: RolIt

Dit beste speelgoed is een bekend spel in een nieuw jasje. RolIt heeft al vele mensen verslaafd aan dit denkspel gemaakt.Sluit tegenstanders in, draai de ballen in jou kleur. Tactiek en vooruit denken zijn belangrijk bij het RolIt spel. Het beste speelgoed voor 12 tot 17 jaar bij de verkiezing van het beste speelgoed van 2019.

Leukste speelgoed: 18 jaar en ouder

Bij volwassen spreek je niet meer over speelgoed, maar het beste spel voor volwassenen is de twee spelers versie van Escape Room The Game. Deze versie uit de escape room serie is echt voor twee personen gemaakt. Deze moeten samenwerken om de puzzels op te lossen en zo samen te ontsnappen.


Deze speciale versie bestaat uit drie spellen, een kort introductiespel, met kortere speeltijd, en twee volwaardige escape room spellen. Heel uitdagen. prachtig vormgegeven en heel aantrekkelijk geprijsd.
Meer informatie over dit Escape Room spel


Meer leuk speelgoed

Kijk op HetLeuksteSpeelgoed.nl voor nog veel meer tips over leuk speelgoed voor kinderen in alle leeftijden.

Foto bovenaan: Smart Farmer
Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *